T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Календар Празници плюс

Празници плюс

Празници плюс са стенни работни календари, подобни на Календар Празници с две секции. Една за календар и една за по-детайлна информация за празниците. Моделът „плюс“ означава удължена основа, върху която ще отпечатаме Вашата информация за контакти. По този начин цялата площ на главата на календарите се освобождава за рекламно изображение. Тялото може да се отпечата в един цвят по Pantone, същият като цвета на празниците в календариума.

Календар празници плюс с цветна основа с допълнителна информация, както за празниците, така и за вашата компания е подходящ подарък за Вашите партньори. За печата на основата ползваме офсетов печат – технология, която става с ниска единична цена за количества над 200 броя. Вижте в ценовата таблица.

Стенни календари с удължено тяло и празници

Цени за Празници плюс

Спецификация

Код
1153
Цветове
червен – Pantone 185, син – Pantone 300, зелен Pantone 354
Глава
Пълноцветен печат, едностранно хромов картон с бял гръб 245 г, отвор за окачване.
Основа
Едностранно хромов картон 315 г, щанцована, с „уши“ за придържане на листите на тетрадките към основата, биги за сгъване. Основата е удължена под долната тетрадка, предвидена е за едноцветен печат.
Тетрадка
Комплект от две секции. Първата секция е същата като на модел Единица класик. Втората секция е с подробна информация за празниците. Офсет 70 г, печат в 2 цвята, с перфорация и бандерол, български и английски език, прозорче за текущия ден. Отбелязани са именните дни и фазите на луната.

Цени

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект = 66 лв.
количество
цена 50 100 200 300 500 1000
1 бр. 7.34 5.52 4.55 4.19 3.88 3.66

Изработка на Календар Празници плюс

Произвеждаме календари в собствена печатна база. Изготвяме графичен дизайн по индивидуален проект, отпечатваме главите и телата на календарите и извършваме всички необходими довършителни операции. Календар единица класик поддържаме постоянни складови наличности с периодични нови тиражи.

Схема

Характерно за календар Празници плюс е удължението на основата, която служи да се отпечата допълнителна информация извън реклмната площ на главата. Общ габарит: 316/726 мм. При необходимост за посарвяне в плик или подаръна торбичка, календарът може да се сгъне до размер: 316/280 мм. На схемата може да видите всички размери.

Кликнете снимката за увеличаване.

1100 минор, тетрадка

Календариум

Предлагаме Календар Празници в три цветови комбинации. Горната тетрадка е еднаква с тази на Единица класик и съдържа голям календариум за текущия месец и два по-малки за предходния и следващия месец. Долната тетрадка има подробна информация за всеки празник. Тя е само на български език.

Кликнете снимката за увеличаване.

Собствено производство

Отечатваме календарите в собствена печатница, както  телата с календариумите, така и рекламата на главата на календара.

Графичен дизайн

При нас може да поръчате изготвяне на проект за Вашите календари.

Отлично качество

Качествена изработка на Вашите календари, изпълнена с качествени материали.

Въпроси

Поръчка

Произведено в импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Промо подаръци

Тефтери със спирала

Календар Празници