T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Стенни работни календари

Предлагаме 10 различни вида работни календари за 2022 година, изработени в нашата печатна база. Гарантираме качествена изработка, цени на производител и постоянни наличности. Нещо повече, предлагаме и графичен дизайн и печат на рекламни глави на календари.

Работни календари 2022

Стенните работни календари са може би най-подходящият начин да напомните за Вашата фирма на клиентите и партньорите си. Окаченият на стената стенен календар става необходима част от “обзавеждането” на всеки офис. По този начин се превръща в рекламен материал, който е функционален, полезен и поставя Вашият бранд на вниманието на настоящи и бъдеще клиенти за дълъг период от време.

В Импрес ще направите най-добрият избор на уникални фирмени календари изработени според Вашите предпочитания и изисквания.

В комбинация с тефтер и химикалка, опаковани в подаръчна торбичка, изработените от нас стенни календари са основата на Вашия фирмен новогодишен подарък, към който може да добавите и други рекламни сувенири според вашите предпочитания и бюджет.

Стенни календари с една тетрадка с перфорация именни дни и празници

модели стенни работни календари

Разгледайте моделите, които Ви харесват най-много. За всеки от тях има отделна страница, където моделът стенен календар е представен със своите характерни черти, технически параметри на изработка, цветове, интерактивен калкулатор за цени и галерия с реализирани проекти.

Тела за работни календари

Печатница ИМПРЕС произвежда и поддържа на склад тела за календари за 2022 година. Наши клиенти са рекламни агенции, малки печатници и фотоателиета в цялата страна. Също така предлагаме и само тетрадки за календaри, без основа. Направата на тетрадките се извършва машинно, което гарантира качество на продукта, ниска себестойност и голям капацитет за производство.
Спецификацията на телата са представени в портфолиото на всеки от моделите работни календари. Имаме възможност да променим ширината на тялото, съобразено с параметрите на дигиталната машина, която използвате. Например тела със стандартна ширина 316 мм, по ваше желание могат да се изработят с размер 310 мм или по-малък.

Направете запитване за ценова оферта за тела на календари към рекламни агенции.

Собствено производство

Изработваме телата на календарите. Ако желаете можем да отпечатаме и  главите по ваш проект и да ви предадем напълно завършени календари.

Складова наличност

До началото на декември поддържаме складови наличност от всички модели и цветове. След това – до изчерпване на количествата.

Отлично качество

Календарите на Импрес се отличават с качествена изработка на печата, на вложените материали и на довършителните операции.

Въпроси

Поръчка