T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Изработка на покани

Видове покани

Когато организирате тържествено събитие ще са Ви необходими покани. Луксозно отпечатано послание върху картон с поименно обръщение придава официална форма на Вашата покана и показва лично отношение и уважение към поканените гости на събитието. Стилът на поканата се определя от характера на събитието.

В Импрес сме изработвали официални покани за различни организации по повод на специални чествания, на които са канени дипломати, министри и президенти.

Изработваните от нас бизнес покани се ползват по повод на откриване на нови обекти или фирмени тържества. Освен по тържествени поводи изготвяме покани за различни маркетингови събития – презентации, изложби, демонстрации, ден на отворени врати и други.

Поканите за лично тържество също са много разнообразни: за празнуване на юбилей, за абитуриент или за детски рожден ден.

Специално внимание отделяме при проектиране и изработка на сватбени покани, като за най-важното събитие в живота на двойката.

Покана с цветен печат - ToyTown

Цени за печат на покани

В печатница ИМПРЕС изработваме покани чрез дигитален печат за бели и светли картони или чрез ситопечат за  тъмни луксозни картони. Това са най-подходящите технологии, защото обикновено тиража на поканите  варира от десетина до няколко стотин броя.
При нас може да поръчате следните видове покани:

  • Стандартни покани – с бига за сгъване по средата и цветен печат на двустранно хромов картон от 250 до 350 г/кв.м.
  • Покани с луксозен картон – картонът може да бъде релефен и с тъмен цвят: синьо, бордо, зелено; печатаме чрез ситопечат с 1 или 2 цвята (сребро, злато или друг цвят); поканите имат бига за сгъване, тъмния картон позволява чрез лазер поканата да се изреже в уникална форма.
  • Покани плик – предлагаме няколко модела щанцовани покани, които в сгънат вид приличат на луксозен плик, а при отваряне се вижда цялото съдържание на поканата. Това са алтернативни форми на поканата с една бига, които са приложими за всеки картон и всяка технология за печат.
  • Допълнителни екстри  – за да направим вашите покани атрактивни и уникални предлагаме разнообразни допълнителни операции за облагородяване на печатните покани: ламиниране, селективен лак, топъл печат, сухо преге, щанцоване в уникална форма, изрязване на орнаменти и други.

Спецификация

за стандартни покани

Размер
избор от 9 модела
Картон
250 | 300 | 350 г/кв.м
Печат
4+4 цветен, двустранен
Сгъване
1 сгъвка с бига

Размери на покани с една бига

Характерно за поканите е че те могат да бъдат както хоризонтални, така и вертикални. На схемите първия размер показва ширината на изделието, а втория височината. Освен при поканите сгъвката може да бъде в ляво (моделите завършващи с „L“) или горе (моделите завършващи с „T“). Така при един и същ размер има 4 различни варианта за разположение на текста в поканата.

дипляна със сгъване French fold

INV-23L

105/150 мм

дипляна, сгъване 4 Panel Accordion fold

INV-32L

150/105 мм

дипляна със сгъване Z fold

INV-33L

150/150 мм

дипляна със сгъване Half fold

INV-42L

210/100 мм

дипляна със сгъване Gate fold

INV-24L

100/210 мм

дипляна със сгъване French fold

INV-23T

105/150 мм

дипляна със сгъване French fold

INV-32T

150/105 мм

дипляна със сгъване Parallel fold

INV-33T

150/150 мм

дипляна със сгъване Tri fold

INV-42T

210/100 мм

Произведено в импрес