T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Печат на каталози

икона за каталог или брошура

Рекламни каталози

Печат и разпространение на рекламни каталози – това е ефективен начин за представяне на вашия бизнес и надеждно средство за увеличаване на продажбите.

Съдържание за успешен фирмен каталог: няколко страници за представяне на компанията и структуриран раздел за предлаганите продукти със снимки, схеми, технически параметри, детайлно описание и друга полезна информация.

Печатният каталог е удобен за ползване: за справки, за отбелязване на коментари, за съставяне на заявки. Инвестицията в изработка на каталози се изплаща от увеличените продажби. Рекламните и продуктови каталози имат висок коефициент на полезно действие, защото се дават на клиенти след осъществен личен контакт и проявен интерес и съответно водят до по-голяма степен на ангажираност.

Каталог за сушилни, корица и разтворено тяло

Печат и изработка на каталози

В печатната база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с всичко необходимо за изработка на рекламни каталози от графичен дизайн до довършителни процеси.

Предлагаме дигитален и офсетов печат в зависимост от тиража на каталозите. Притежаваме модерна поточна линия за набор, сгъване, телово шиене и рязане, а също и машини за лепене и поставяне на метална спирала, ако предпочитате такъв начин на подвързване.

Благодарение на огромното разнообразие от технологии, които ползваме и на на нашия 24 годишен опит в производство на печатни материали, можем да Ви предложим редица екстри за Вашите фирмени каталози, за да бъдат уникални и впечатляващи.

  • селективен UV лак;
  • топъл печат или сухо преге;
  • телчета с уши или метална спирала;
  • заобляне на ъглите.

Презентирайте Вашият бизнес!

каталог Sano корица и разгъвка
икона печатница

Собствено производство

Изработваме фирмени и продуктови каталози в собствена печатница.

икона дизайн

Графичен дизайн

Предлагаме професионален дизайн, включително и продуктова фотография.

икона за различни формати листи

Различни формати

Предлагаме 8 формата каталози от 150/105 до 230/310 мм.

Въпроси

Поръчка

Цени за печат на каталози

дигитален печат

Дигиталният печат позволява изработката на съвсем малко копия на Вашия фирмен каталог, предвидени и адаптирани за конкретно събитие, например: бизнес среща, презентация, изпращане в отговор на запитване.

Предлагаме 8 оптимални формата за печатен каталог. Два от тях са с еднакъв размер, но различна ориентация (пейзаж/портрет). Първият размер е ширината, а вторият е височината на крайното изделие в сгънат вид.

За скрепване на корицата и тялото на каталога използваме  телово шиене с две телчета. Заради това броя страници на изделието трябва да са кратни на 4. Изберете от 8 до 48 страници.

Печатът е двустранен, цветен по CMYK. Хартията за вътрешните листи на каталозите е 130 г/кв.м, а на кориците 250 г/кв.м. Може да ги промените с други грамажи, ако имате предпочитания.

Цената за проект не е включена. За първите 4 страници се заплащат общо 100 лв., което включва оформление на корица и графична концепция. Следващите страници се заплащат между 10 и 20 лв., в зависимост от сложността, броя елементи и степента на повторяемост на структурата.

офсетов печат

Офсетовият печат има по-ниска себестойност при тиражи над 500-1000 броя. Форматите, цветността и хартията са като при дигиталния печат. Използвайте същата форма за изпращане на въпрос. Направете запитване за цена, като в съобщението посочите, един или повече тиражи, за които желаете да получите цена.

Произведено в импрес

Какво още предлагаме

Рекламните каталози представят Вашата компания пред настоящи и бъдещи клиенти. Други офлайн средства за презентация на Вашия бизнес са печатни материали, участия в изложения и външна реклама.
Папките позволяват да представите индивидуален сет от рекламни материали и оферти за конкретния повод. Рекламните брошури са по-лека версия на каталозите. Презентацията може да бъде качена на флаш памет, която изпълнява и функция на рекламен сувенир.