T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Печат на каталози

Рекламни каталози

Печат и разпространение на рекламни каталози – това е ефективен начин за представяне на вашия бизнес и надеждно средство за увеличаване на продажбите.

Съдържание за успешен фирмен каталог: няколко страници за представяне на компанията и структуриран раздел за предлаганите продукти със снимки, схеми, технически параметри, детайлно описание и друга полезна информация.

Печатният каталог е удобен за ползване: за справки, за отбелязване на коментари, за съставяне на заявки. Инвестицията в изработка на каталози се изплаща от увеличените продажби. Рекламните и продуктови каталози имат висок коефициент на полезно действие, защото се дават на клиенти след осъществен личен контакт и проявен интерес и съответно водят до по-голяма степен на ангажираност.

Каталог за сушилни, корица и разтворено тяло

Печат и изработка на каталози

В печатната база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с всичко необходимо за изработка на рекламни каталози от графичен дизайн до довършителни процеси.

Предлагаме дигитален и офсетов печат в зависимост от тиража на каталозите. Притежаваме модерна поточна линия за набор, сгъване, телово шиене и рязане, а също и машини за лепене и поставяне на метална спирала, ако предпочитате такъв начин на подвързване.

Благодарение на огромното разнообразие от технологии, които ползваме и на на нашия 23 годишен опит в производство на печатни материали, можем да Ви предложим редица екстри за Вашите каталози, за да бъдат уникални и впечатляващи.

  • селективен UV лак;
  • топъл печат или сухо преге;
  • телчета с уши или метална спирала;
  • заобляне на ъглите.
Презентирайте Вашият бизнес!
каталог Sano корица и разгъвка

Собствено производство

Отпечатваме настолни календари и планшети в собствена печатница. Поставяме метални спирали чрез производителна електрическа машина с контролирано качество на изработката.

Графичен дизайн

За планшетите ползваме 4 готови дизайна за календар и графика за деня с предвидено място за персонализация. По желание можем да изработим нов проект, специално за Вас. Предлагаме индивидуален дизайн  за предната корица.

Цветен печат

По Ваше желание предлагаме цветен печат на корицата по индивидуален дизайн и/или цветен печат за всички листи на планшета. 

Въпроси

Поръчка

Цени за печат на каталози

дигитален печат на каталози

Дигиталният печат позволява изработката на съвсем малко копия на Вашия фирмен каталог, предвидени и адаптирани за конкретно събитие, например: бизнес среща, презентация, изпращане в отговор на запитване.

Предлагаме 8 оптимални формата за печатен каталог. Два от тях са с еднакъв размер, но различна ориентация (пейзаж/портрет). Първият размер е ширината, а вторият е височината на крайното изделие в сгънат вид.

За скрепване на корицата и тялото на каталога използваме  телово шиене с две телчета. Заради това броя страници на изделието трябва да са кратни на 4. Изберете от 8 до 48 страници.

Печатът е двустранен, цветен по CMYK. Хартията за вътрешните листи на каталозите е 130 г/кв.м, а на кориците 250 г/кв.м. Може да ги промените с други грамажи, ако имате предпочитания.

Цената за проект не е включена. За първите 4 страници се заплащат общо 100 лв., което включва оформление на корица и графична концепция. Следващите страници се заплащат между 10 и 20 лв., в зависимост от сложността, броя елементи и степента на повторяемост на структурата.

офсетов печат на каталози

Офсетовият печат има по-ниска себестойност при тиражи над 500-1000 броя. Форматите, цветността и хартията са като при дигиталния печат. Използвайте същата форма за изпращане на въпрос. Направете запитване за цена, като в съобщението посочите, един или повече тиражи, за които желаете да получите цена.

Произведено в импрес

Свързани продукти

Рекламните каталози представят Вашата компания пред настоящи и бъдещи клиенти. Други офлайн средства за презентация на Вашия бизнес са печатни материали, участия в изложения и външна реклама.
Папките позволяват да представите индивидуален сет от рекламни материали и оферти за конкретния повод. Рекламните брошури са по-лека версия на каталозите. Презентацията може да бъде качена на флаш памет, която изпълнява и функция на рекламен сувенир.

Папки

Брошури

Изложбени щандове

Флашки