T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Рекламни брошури

икона за брошура

Какво е брошура

Рекламните брошури представляват печатни материали от няколко листа, които са сгънати на две, вложени един в друг и зашити с тел (брошурирани – откъдето произлиза и името брошура). По-просто казано — печатните брошури са малки книжки, без корици, скрепени с телчета. 

Като рекламен материал брошурата може да изпълнява ролята на мини-каталог, на презентационна дипляна с повече страници или на книжка с информационен текст. Най-често те се ползват при презентиране на проекти, представяне на аксесоари и консумативи за даден продукт, инструкции за употреба, информация за избор на стока или услуга.

Обадете ни се и ние ще направим дизайна и изработката на Вашите рекламни брошури, за да създадем ефикасен инструмент, с който да печелите нови клиенти.

рекламна брошура на винарска изба

Печат и Изработка на Брошури

В печатната база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с всичко необходимо за изработка на качествени рекламни брошури:

  • продуктова фотография, графичен дизайн и предпечатна подготовка;
  • дигитален и офсетов печат в зависимост от тиража;
  • поточна линия за брошуриране – влагане, сгъване, телово шиене и рязане.

Обадете се на нашите специалисти, за да ви консултират за оптималната спецификация на фирмените Ви брошури, според Вашите цели. Ние ще ви помогнем при организиране на съдържанието и графичното оформление на печатните материали.

автоматична машина за сгъване на дипляни
икона производство

Собствено производство

Печат, набор, сгъване, телово шиене и обрязване.

икона за различни формати

Различни размери

Изработваме печатни брошури и каталози в размери от А6 до А4.

икона за дизайн

Дизайн на брошура

Нашите опитни дизайнери ще създадат уникален дизайн, привличащ внимание.

Въпроси

Поръчка

Цени за печат на брошури

Отпечатваме брошури по цени на производител в собствена печатница чрез офсетов или дигитален печат.

Цената за проект не е включена. За първите 4 страници се заплащат общо 100 лв., което включва оформление на корица и графична концепция. Следващите страници се заплащат между 10 и 20 лв., в зависимост от сложността, броя елементи и степента на повторяемост на структурата.

дигитален печат

Цената се определя според спецификацията на брошурите, която включва:

  • Формат: варира от А6 до А4+, най-често е А5
  • Брой страници: варира от 8 до 46. Листите винаги са четен брой, а страниците съответно са кратни на 4.
  • Хартия: За цветни брошури препоръчваме хромова хартия 130 г/кв.м, но може да се ползва и офсетова хартия от 80 или 90 г/кв.м
  • Цветност: Рекламните брошури почти винаги са пълноцветни, което на „печатрски“ език e 4+4 цвята по CMYK.
  • Количество: Единичната цена на брошурата намалява с увеличаването на тиража. За дигитален печат е подходящ тираж от 10 до 600 брошури.Дигиталният печат позволява да се отпечатат минимални количества, а офсетовия печат е по-икономичен за над 500 бройки.
  • Скрепване: чрез телово шиене с две телчета.

офсетов печат

Офсетовият печат има по-ниска себестойност при тиражи над 600 броя. Форматите са същите, има възможност за по-оптимални, ако се намали размера с 1-2 см. Броя страници остава от 8 до 48, който е свързан с максималния брой листи, който могат да се захванат с телчета.

За рекламните брошури цветността на печат и хартията са като при дигиталния печат. Но за информационните брошури може да се ползват двуцветен офсетов печат. Например да се ползва черно за текста плюс допълнителен цвят за акцент в заглавия, таблици, схеми и графични елементи. В този случай може да се избере офсетова или обемна хартия 80 г/кв.м вместо хромова. 

За запитване за офсетов печат за по-големи тиражи или за различна спецификация използвайте същата форма за изпращане на въпрос. Направете запитване за цена, като в съобщението посочите, един или повече тиражи, за които желаете да получите цена.

проект & печат

Какво още предлагаме

Разгледайте и другите наши рекламни печатни материали, които може да използвате като алтернатива или допълнение на вашите брошури.