088 264 9611    sales@impress.bg

производство на реклама

Рекламни дипляни

Рекламни дипляниРекламните дипляни се нареждат сред най-използваните печатни материали, защото представляват гъвкаво и ефикасно средство за продажба на продукти, услуги и събития. Характерна черта на дипляните е, че те се сгъват (или надиплят откъдето произлиза и тяхното име).

Предимство на дипляните е че те се печатат в по-голям формат и съдържат много информация и илюстрации, но в сгънат вид са компактни и лесно могат да се поберат в пощенски плик.

Графичен дизайн на рекламни дипляни

Предлагаме професионален графичен дизайн на дипляни, съобразен с Вашите рекламни цели, таргет групи и фирмен стил. Специално внимание отделяме на предпечатната подготовка, заради някои специфични особености при различните видове сгъване и при различните технологии за печат. Доверете се на 20 годишният ни опит, на нашият професиоанализъм и креативност. Вие ще получите проект за дипляна, която не само ще разказва, но и ще продава за Вас.

Дипляни – видове сгъване

Съдържанието на дипляните е структурирано по страници, които се образуват чрез една или повече сгъвки. Различните комбинации от броя сгъвки и техните посоки Ви предоставя избор от 14 вида сгъване за дипляни. Представени са само най-популярните варианти.
схема за видове сгъвки на дипляни и брошури
Печатница ИМПРЕС разполага с автоматична сгъвачна машина Horizon, която може да извършава до 4 паралелни и 1 кръстата сгъвки, на листи с размер до 538/750 мм. Възможността да се добави напречно сгъване след паралелното на пратктика удвоява видовете сгъвания и увеличава максималният брой страници на изделията до 20. Заради автоматичният процес, цената за сгъване не зависи от вида и броя сгъвки, с изключение на отбелязаните със * варианти, които имат допълнителен процес – обръщане на сгъвка.

 

 

машина за сгъване на печатни материали

Изработка на печатни материали със сгъване

В зависимост от тиража и размера на дипляните, както и от желания от Вас срок за изработка, ние ще Ви препоръчаме оптималната технология за печат. В печатница Импрес, в град Варна, предлагаме офсетов и дигитален печат на дипляни, като и необходимите довършителните операции: сгъване, лакиране, перфорация, щанцоване и други.
Чрез печат и сгъване, ние може да изработим за Вас и други, функционално различни печатни материали: инструкции, програми, покани, карти и т.н.
За дипляни препоръчваме гланцирана хромова хартия от 130 до 170 г/кв.м. При някои проекти, например където преобладават бял фон, текст и снимки с лица е по-подходящо да се използват матови хартии.

Цени за печат на дипляни

В таблиците по-долу са публикувани цени за класически дипляни: формат А4 (в разгънат вид) с 1 до 3 паралелни сгъвки, цветен двустранен печат (4+4), хромова хартия 130  г/кв.м. В цената е включена проверка на Вашите файловете с готов проект. Цената за графичен дизайн на дипляна в ИМПРЕС е 72 лв. Цените за печат на дипляни зависят от тиража. За примерната спецификация е по-икономично да се ползва дигитален печат до 500 броя , а за по-големи количества – офсетов печат.

Цени за дигитален печат на дипляни

Цените са в лева, без  графичен дизайн, без ДДС.
тираж50100200300400500
цена78105138162184210

Цени за офсетов печат на дипляни

Цените са в лева, без  графичен дизайн, без ДДС.
тираж50010001500200030005000
цена225250279304357460
Вече четири години работим с Импрес поради разнообразието от рекламни продукти и креативността на служителите във фирмата. Те разбират нуждите на нашият бизнес.
Албена Йорданова

хотел мениджър, ESTREYA HOTELS

Имам въпрос · Искам оферта

Дипляна на ESTREY HOTELS, вид сгъване - gate fold

Галерия

Свързани продукти