T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Рекламни дипляни

икона за диплянка

Печат на дипляни

Рекламните дипляни се нареждат сред най-използваните печатни материали, защото представляват гъвкаво и ефикасно средство за продажба на продукти, услуги и събития. Характерна черта на дипляните е, че те се сгъват (или надиплят откъдето произлиза и тяхното име).

Предимство на дипляните е, че те се печатат в по-голям формат и съдържат много информация и илюстрации, но в сгънат вид са компактни и лесно могат да се поберат в пощенски плик. Печатните дипляни могат да се разглеждат като малки книжки със обособени страници.

Графичен дизайн на рекламни дипляни

Предлагаме професионален графичен дизайн на дипляни, съобразен с Вашите рекламни цели, таргет групи и фирмен стил. Специално внимание отделяме на предпечатната подготовка, заради някои специфични особености при различните видове сгъване и при различните технологии за печат.

Когато изготвяме дизайн на дипляни ние проектираме и начина на сгъване. Така дипляната разкрива последователно своето съдържание, но дизайнът трябва да въздейства и когато дипляната се разгъне напълно.

Доверете се на нашия 25 годишен опит, професионализъм и креативност. Вие ще получите проект за дипляна, която не само ще разказва, но и ще продава за Вас.

дипляна на хотел ESTREYA

Печат и сгъване на диплянки

Печатница ИМПРЕС разполага с автоматична сгъвачна машина Horizon, която може да извършава до 4 паралелни и 1 кръстата сгъвки, на листи с размер до 538/750 мм. Възможността да се добави напречно сгъване след паралелното на пратктика удвоява видовете сгъвания и увеличава максималният брой страници на изделията до 20. Заради автоматичният процес, цената за сгъване не зависи от вида и броя сгъвки, с изключение на отбелязаните със * варианти, които имат допълнителен процес – обръщане на сгъвка.

В зависимост от тиража и размера на дипляните, както и от желания от Вас срок за изработка, ние ще Ви препоръчаме оптималната технология за печат. В печатница Импрес, в град Варна, предлагаме офсетов и дигитален печат на дипляни, като и необходимите довършителните операции: сгъване, лакиране, перфорация, щанцоване и други.
Чрез печат и сгъване, ние може да изработим за Вас и други, функционално различни печатни материали: инструкции, програми, покани, карти и т.н.
За дипляни препоръчваме гланцирана хромова хартия от 130 до 170 г/кв.м. При някои проекти, например където преобладават бял фон, текст и снимки с лица е по-подходящо да се използват матови хартии.

автоматична машина за сгъване на дипляни
икона производство

Собствено производство

Графичен дизайн, печат и сгъване.

Различни размери

Изработваме дипляни във всикчи практични размери.

икона за диплянка

Сгъване

Предлагаме 14 вида сгъване за печатни материали.

Въпроси

Поръчка

Цени за печат на дипляни

Спецификация

Формат
А4, в разгънат вид
Печат
цветен 4+4, дигитален или офсетов
Хартия
двустранно хромова 130 г/кв.м
Сгъвки
1-3 паралелни сгъвки (4-8 стр.)

В цената е включена проверка на Вашите файловете с готов проект. Цената за графичен дизайн на дипляна в ИМПРЕС е 86 лева.

Използваме два вида печат в зависимост от тиража на дипляните:

  • дигитален печат, до 600 броя дипляни А4;
  • офсетов печат, над 500 броя дипляни А4.

Калкулаторът изчислява и двете цени и предлага по-ниската.

За различна спецификация — поискайте оферта. Опишете желаните от вас параметри като въпрос във формата.

Дипляни – видове сгъване

Съдържанието на дипляните е структурирано по страници, които се образуват чрез една или повече сгъвки. Различните комбинации от броя сгъвки и техните посоки Ви предоставя избор от 14 вида сгъване за дипляни. Представени са само най-популярните варианти. Със звездичка са отбелязани вариантите, които след машинно сгъване имат допълнителна операция за обръщане на сгъвка.

дипляна със сгъване Half fold

Half fold

4 страници

дипляна със сгъване Tri fold

Tri fold

6 стрaници

дипляна със сгъване Gate fold

Gate fold

6 страници

дипляна със сгъване Z fold

Z fold

6 страници

дипляна със сгъване Parallel fold

Parallel fold

8 страници

дипляна, сгъване 4 Panel Accordion fold

4P Accordion

8 страници

дипляна със сгъване French fold

French fold

8 страници

дипляна със сгъване Parallel map

Parallel map*

8 страници

дипляна със сгъване Reverse map

Reverse map*

8 страници

дипляна със сгъване Double Gate fold

Double gate*

8 страници

дипляна със сгъване Roll fold

Roll fold*

8 страници

дипляна със сгъване Parallel over fold

Parallel over*

10 страници

дипляна, сгъване 5 Panel Accordion fold

5P Accordion

10 страници

дипляна със сгъване Endorsement fold

Endorsement

12 страници

дипляна на хотел

за нас

“Бързина, качество и оригиналност са водещите ми критерии за избор на рекламна агенция. Фирма Импрес покрива трите, като добавя и четвърти – цена. Всяка година се доверявам на Импрес за изработката на печатните ни дипляни за изложения.”

Вергиния Найденова

маркетинг, International Hotel Casiono&Tower Suites

проект & печат

Какво още предлагаме

Предлагаме бизнес и рекламни печатни материали. При нас ще намерите всичко необходимо за промотиране на вашия бизнес от визитка до билборд.