T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Предпазни средства против COVID-19

Как да предпазим служителите от COVID-19

Ако вашите служители са в близост до колеги или клиенти, заразени с COVID-19, те могат да се заразят като вдишат капките издишани от заразения човек. Дори да спазват дистанция и да носят маски, служителите могат да се заразят чрез контакт със заразени повърхности – плотове, бюра, маси и т.н. В най-голям риск са тези служители, които постоянно са в открит контакт с клиенти – касиери, рецепционисти, секретарки, банкови служители, застрахователи, търговци.
Осигурете лични предпазни средства за персонала. В следващите месеци маските за лице ще бъдат задължителен елемент от работното облекло. Брандирайте маските по същия начин както правите с тениските и шапките. Така клиентите Ви по-лесно ще разпознават служителите от другите клиенти. Демонстрираната загриженост към здравето на персонала и към спазване на предпазните мерки ще накара вашите партньори и клиенти да се чувстват в безопасност работейки с Вас.
В среда с повишен риск от зараза по въздушно капков път, ползвайте предпазни шлемове за служителите, които не могат да работят на място, защитено с прозрачен екран.
Осигурете плакати и листовки, в които са описани инструкциите по безопасност. Обозначете чрез стикери за пода: зоните за достъп, коридорите за посетители, както и местата на които да изчакат на нужната дистанция.

Защитна преграда срещу COVID-19

Предлагаме два модела защитни прегради срещу COVID-19. Както като самостоятелни прегради, така и като модули, които при съединяване могат да образуват преградна стена за предпазване от заразяване. Функцията на защитните прегради е да отделя служителите от клиенти, доставчици и колеги с непроницаем за вируси и бактерии прозрачен екран.

плексигласова преграда за бюро
предпазна плексигласова ограда
прозрачна защитна стена

Услуги за производители на маски за лице

Печат на кутии

Разполагаме със собствена печатна база за дизайн, печат и лепене на кутии. Предлагаме модел кутия, който е специално проектиран за хигиенни маски за лице:

 • Размер: 220/110/65 мм
 • Отвор с перфорация на капака
 • Дизайн по индивидуален проект
 • Икономичен двуцветен печат

Печат на маски

Ситопечат на текстилни маски за лице. Икономичен тампонен печат за маски от нетъкан текстил. Специални по-ниски цени за производители.

Печат на информационни материали

Стикери за земя

Произвеждаме ламинирани стикери, изрязани по контур, които могат да се лепят както на стена, така и на земя. Специално внимание Ви обръщаме към възможностите на подовите стикери за предаване на непосредствена информация: къде да застане посетителя, за да поддържа безопасна дистанция, къде е забранено за преминаване, указателни стрелки при еднопосочни маршрути, както и различни предупреждения и инструкции.

Плакати • Листовки

Отпечатваме плакати, листовки, информационни брошури, с които да информирате Вашите служители, какви мерки са длъжни да спазват за предотвратяване на зараза от COVID-19. Важно е инструкциите да бъдат публично достъпни. Най-подходящия начин за това е чрез поставяне на плакати на видни места в офисите и производствените помещения. Плакатите постоянно ще напомнят за добрите хигиенни практики, защото мерките нямат никакво значение, ако не бъдат спазвани.
табела за земя с надпис спазвай дистанция

Информационни табели

Те могат да бъдат за земя, за стена или висящи от тавана. Табелите могат да съдържат предупредителни, задължителни или забранителни инструкции. За разлика от стикерите, табелите за земя могат да бъдат преместваеми.

Предпазен шлем

Предлагаме прозрачни шлемове с ластик за защита от капки и пръски. Шлемът покрива устата, носа и очите, с достатъчна дистанция от лицето, за да се ползва върху медицинска маска и очила:
 • Размер на визьора: 300х275 мм, дебелина на материала 0,7 мм
 • Ергономичен и лек – 74 г
 • Подвижен визьор, възможност за повдигане до 90 градуса
 • Комфортна мека лента от вътрешна страна
 • За многократна употреба, устойчив на чупене
 • За целодневно и ежедневно ползване
 • Лесен за почистване и дезинфекция
 • Произведен в България

Цена: 7.20 лв./бр.

без ДДС

Персонални чаши и термоси

Несъмнено основното средство за предпазване е личната хигиена. Много от Вашите служители биха се притеснявали да ползват вендинг автомати и диспенсъри за вода. Подарете им термо чаши, спортни бутилки или термоси, така те ще могат да си приготвят напитките в дома и да се чувстват по-комфортно и по-сигурно на работното си място. Термочашите са подходящи за разтворени витамини, билков чай или хранителни добавки, които да се пият през определени интервали.Освен брандиране с логото на компанията, чрез лазерно гравиране можем да персонализираме поименно всеки артикул.