T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Изработка на пъзели

Изработка на пъзели по поръчка

Ние сме един от малкото производители на пъзели по поръчка, които ви предлагат професионална изработка по класическа технология без ограничение за минимално количество. При нас може да поръчате както 1 така и 1000 пъзела. Предлагаме универсален модел пъзел, който е подходящ за три различни цели:

Техническите параметри и начина на изработка на всички наши пъзели са едни и същи. Разликата е в графичното съдържание и организацията на производството за единични бройки.

пъзел с кутия

Печат и изработка на пъзели

Ние сме в печатната индустрия повече от 25 години. В производствената база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с пълен парк от съоръжения за предпечат, печат и довършителни работи, необходими за изключителната изработка на рекламни пъзели по индивидуален дизайн.

  • графичен дизайн и предпечатна подготовка;
  • дигитален и офсетов печат в зависимост от тиража;
  • каширане с мукава, щанцоване и опаковане.

Освен промоционалните пъзели, ние предлагаме и уникални брандирани картонени кутии за тях. Така Вашите пъзели получават завършен вид като корпоративни подаръци за клиенти и партньори.

Kутийка и рекламен пъзел с лого в долната лява част
икона производство

Собствено производство

Графичн дизайн, печат, щанцоване и довършителни операции.

Кутия за пъзел

В цената на пъзела е включена кутия с отпечатана картината за нареждане,

Пъзел със снимка

Изработваме пъзели по изпратена от вас снимка, възможно е печат на 1 брой.

Въпроси

Поръчка

Пъзели с печат по индивидуален дизайн – PUZ9651

Цени за пъзел с кутия:

Цените са в лева за 1 бр., без ДДС. Включен е проект.
количество
цвят 50 100 150 200 300 500
4+0 4.46 3.23 2.74 2.50 2.17 1.89

Ние предлагаме един модел пъзел с код PUZ9651.

Отличителни характеристики на пъзел PUZ9651

  • формат на пъзела: PUZ9651 е с правоъгълна форма и размери 310/210 мм. Изображението може да бъде разположено както хоризонтално, така и вертикално (210/310 мм). Пъзелът се състои от 88 части с приблизителен размер на парчетата 28/26 мм. Частите се нареждат в 8 реда по 11 колони.
разположение и форма на 88 парчетата от пъзел PUZ9651 без печат
нареден пъзел със снимка и лого river-park
  • начин на изработка на пъзела: Първо изготвяме и предоставяме за одобрение индивидуален графичен дизайн. (Може да работим и с проект, изпратен от Вас). Готовият проект се отпечатва цветно чрез дигитален печат върху едностранно хромов картон 245 г/кв.м. Отпечатъкът се кашира (залепва) върху твърда мукава с дебелина 1.5 мм. Целият пъзел се щанцова (нарязва на 88 парчета).
парче от пъзел с размер 28/26 мм, от два слоя: мукава + картон с печат
сглобени части от пъзел с лого IMPRESS
  • опаковачна кутия за пъзел: Предлагаме PUZ9651 с подаръчна картонена кутия с цветен печат по индивидуален проект. Размерите на кутията са: 110/75/40 мм. Обикновено на капака на кутията има изображение на наредения пъзел, отстрани се поставят лого, информация за контакти, рекламни надписи или спецификация за пъзела.
брандирана картонена кутия за пъзели със снимка
опаковачна картонена кутия за пъзели със снимка

Пъзели със снимка за подарък

Създайте свой собствен уникален фото пъзел!

При нас може да поръчате изработка на пъзел от снимка, която ни изпратите. Отпечатваме изображението от снимката с високо качество върху картон с размер 310/210 мм, кашираме върху мукава и нарязваме на 88 парчета.

Пъзел със снимка е прекрасен подарък за всякакъв повод. Всеки пъзел опаковаме в индивидуална подаръчна картонена кутия. На кутията отпечатваме снимката на пъзела и поздравителен текст по ваше желание.

Персонални пъзели със снимка

Цени за пъзел със снимка

Цените са в лева за 1бр., с ДДС.
Вид Цена
един пъзел (първи пъзел от поръчка) 15.50 лв.
допълнителен пъзел с различна снимка + 12.00 лв.
допълнителен пъзел със същата снимка + 8.50 лв.

Цената включва изработка на пъзел и кутия.
Пример: ако поръчате 3 пъзела с една снимка и още 2 с друга снимка – вие имате 1 първи пъзел, 1 допълнителен с различна снимка и 3 копия с повтарящи се снимки. Цената на поръчката ще бъде 15.50+1х12.00+3х7.50=50 лева.

Във формата за поръчка има интерактивен калкулатор, който автоматично изчислява цената в зависимост от броя на пъзелите и броя на снимките, които искате да включим. Ако имате въпроси, може да се обадите на телефона, публикуван в сайта.

График за изработка на пъзели със снимка

За да може да Ви предоставим тази изключително изгодна цена за уникален пъзел в персонализирана подаръчна кутия е необходимо да обединяваме отделните поръчки. По този начин ние ползваме обща подготовка на технологичните процеси: печат, каширане, щанцоване, а Вие получавате отлично качество на несравнима цена.
Ние събираме заявки до 12.00 часа на всеки първи понеделник в месеца. Срокът на изработка е 4 дни, така Вие ще получите Вашите готови пъзели в края на същата седмица.

 

Следващи дати

Крайния час е 12:00 през деня
Приемане на поръчки Издаване на поръчки
dd.mm.yy dd.mm.yy

Характеристики на пъзел-снимка

Размерите на пъзела са 310/210 мм, Той може да бъде хоризонтален или вертикален. Състои се от 88 части. Лицевата страна е с отпечатано цветно изображение с високо качество, гърбът е твърда мукава с дебелина 1.5 мм. Заедно с пъзела произвеждаме и индивидуална кутия с персонализирани надписи.

Форма за поръчка. Калкулатор

Рекламни промоционални пъзели

Нашите промоционални пъзели са чудесно рекламно средство за популяризиране на Вашата марка. Ние ще проектираме уникален пъзел за Вашия бизнес с лого на компанията, атрактивно изображение и рекламно послание. Пъзелът е винаги желан рекламен подарък, който може да раздавате при специални поводи или като награда на лоялни клиенти. Удоволствието от приятното забавление при нареждането на пъзела ще бъде свързано с Вашият бизнес.
Рекламен пъзел с кутия

Пъзел – покана

Пъзелите са идеално средство за популяризиране на идеи, събития и възможности. Най-добрият начин да използвате пъзелите по индивидуален дизайн е като им добавите допълнителна функция – поздравителна картичка или покана.

Картичката – пъзел ще накара Вашите получатели да се усмихнат. А това е добре за бизнеса!

Поканата – пъзел е интерактивна, оригинална и забавна. Поканените трябва да сглобят парчетата от пъзела, за да научат подробностите на събитието. Активността по решаването на пъзела и уникалността на поканата със сигурност ще направят събитието по-запомнящо се.

Покана във форма на пъзел е подходяща както за корпоративни събития така и за лични тържества.

Снимка на кутийка и рекламен пъзел - тип картичка за Златни пясъци

проект & печат

Какво още предлагаме

Предлагаме голямо разнообразие от промоционални печатни подаръци – собствено производство. Също така при нас може да изберете рекламни материали по каталог, които да брандираме с Вашето лого.

транспарант

Карти за игра

транспарант

Подложки за чаши

транспарант

Календар пирамидка

транспарант

Рамка за снимка