T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Тефтерче с меки корици

Тефтер със спирала и меки корици

Тефтерче, нотпад или бележник с метална спирала е универсален рекламен материал с много широко приложение. Tефртечета с рекламни цветни корици могат да се подаряват на клиенти и партньори по всяко време на годината с или без повод.

Вие може да ползвате едно рекламно тефтерче по различни начини:

  • добавете в комплекта с фирмени подаръци;
  • раздайте на семинари и презентации;
  • използвайте за провеждане на обучения;
  • дайте заедно с вашата визитка при първа среща;
  • изпратете с готовата продукция като жест на благодарност.
три тефтерчета с метални спирали и цветни меки корици

Изработка на рекламно тефтерче с метална спирала

Има хилядите възможни комбинации за изработка на фирмено тефтерче с рекламни надписи. Ние ви препоръчваме спецификацията по-долу в трите най-популярни формата: А4, А5 и А6. Листите на тефтерчето са брандирани с икономичен печат, а корицата предоставя възможност за цветна реклама по индивидуален дизайн. Хартията съответства на вида печат, спиралата е поставена на късата страна. Петдесет листа в тефтерчето със спирала са достатъчно, за да му дадат и стойност и по-дълъг срок за ползване, без да бъдат в излишна тежест.
За по-гъвкав рекламен бюджет.
Тефтерчето, като рекламен подарък позволява по-гъвкав бюджет. Най-икономичният вариант е малко тефтерче от бели листи за бележки, скрепени с метална спирала и брандирана мека корица. Тефтерчетата със спирала могат да бъдат от различен брой и различен формат листи, може да варират цветовете за печат от 1+0 до 4+4, както на вътрешните листи така и на кориците. За изработка на тефтерчета със спирала могат да се ползват по-груби или по-фини хартии с различна плътност и белота. Кориците също могат да варират от 150 г/кв.м матова хартия до 350 г/кв.м ламиниран картон.
малко тефтерче с черна спирала и меки корици с рекламен надпис

Собствено производство

Отпечатваме телата и кориците на тефтертчетата в собствена печатница. Машинно поставяме спирали. Гарантираме и контролираме качеството на изработката.

Графичен дизайн

Предлагаме индивидуален дизайн както за кориците, така и за вътрешните листи на тефтерчето. Работим и с готов проект, ако Вие ни го предоставите.

Различни размери

Предлагаме три стандартни формата А4, А5 и А6. По Ваше желание можем да изработим тефтери в различен размер от 6х8 см до 45х32 см.

Въпроси

Поръчка

Цени за изработка на тефтерчета

Спецификация

Код
9628
Размери
105×140 | 140×210 | 210×290 мм
Тяло
50 листа офсетова хартия 70 г/кв.м
Печат на тялото
1+1, двустранен, едноцветен (PANTONE)
Корици
хромов картон 250 г/кв.м,
Печат на корицата
4+0, цветен печат на първа корица
Скрепване
метална спирала, 3:1, 3/8“, 16|24|33 зъба

Цени

За да получите цена, задайте в калкулатора желаните параметри и брой тефтерчета. Ако искате различна спецификация, моля направете запитване чрез същата форма.

Произведено в импрес