088 264 9611    sales@impress.bg

производство на реклама

календар пирамидка

Форте

Това е настолен календар пирамидка с 6 или 12 листа с цветен двустранен печат по индивидуален проект.

Дванадесет листова пирамидка

Пирамидката може да има титулна страница. Месеците се дублират, без последния. Всеки лист съдържа календар за съответния месец и рекламна площ, а на гърба е календарът за следващия месец.

Има и друг вариант за разпределение на съдържанието на пирамидката. Първата страница на всеки лист съдържа голяма рекламна площ и малък календар за месеца, а на гърба се поставя голям календар с място за бележки и два по-малки календариума за предходен и следващ месец. 

Шест листова пирамидка
Всеки лист е с по два месеца, по един на страница. По този начин месеците не се дублират. Друга възможност е да се поставят на лицевата страница два календара за два месеца и те да се повтарят на гърба. Предимството на 6-листовата пирамидка е по-икономичната цена. 
календар пирамидка Форте
Изработка на календар пирамидки

Реклама за всеки ден

печат и изработка на настолни календар пирамидки
Пирамидка Форте е специално планирана, за да е подходяща както за дигитален печат, така и за офсетов печат. Произвеждаме настолни календари в собствена печатна база ИМПРЕС във Варна. Заради възможността за дигитален печат, рекламните пирамидки Форте могат да бъдат поръчвани в малък тираж от 25 броя. А офсетовия печат дава възможност цената на пирамидките да бъде стотинки за тиражи над 500 броя. Рекламните изображения и календарите на месеците се проектират по индивидуален дизайн. Не е необходимо допълнително персонализиране. Може вие да ни предоставите проекта, а може да го възложите на нашите дизайнери.

Разгледайте спецификацията и интерактивния калкулатор за цени на календар пирамидките Форте. Ако желаете да направите поръчка или имате въпроси – ползвайте формата за калкулация.

ФОРТЕ – спецификация

За друга спецификация, направете запитване.
листи 6 | 12 броя
размер 150х150 мм (на листите)
тяло хартия: хром гланц 150 г/кв.м
основа едностранен хромов картон 275 г/кв.м
печат 4+4, CMYK
скрепване металнa спиралa: бяла | черна
код 9624
Пирамидка Форте [9624] - цени и въпроси

Галерия

свързани продукти

Какво още предлагаме

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

рекламни сувенири

Рекламни сувенири

печатни подаръци

Промоционални подаръци

работни календари

Тефтери със спирала