T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Планшет Уникат

настолен бележник

Планшет „Уникат“ е настолен бележник без отпечатани дати. Съдържа 52 еднакви листа, по един за всяка седмица. Всеки лист е разграфен като седмичен планер, отбелязани са дните на седмицата, но не и датите, които могат да се впишат на ръка в предвидено за целта място. Всеки лист съдържа календар за цялата година и място за рекламни надписи. Планшетът може да бъде проектиран по индивидуален дизайн. За ваше улеснение предлагаме 4 готови дизайна с предвидено място да се добавят вашето лого, контактна информация и рекламен надпис. Примерните проекти, може да разгледате в галерията от тази страница.
За разлика от настолния календар бележник с дати, планшет „Уникат“ съдържа реклама на всеки лист и затова няма необходимост от удължена долна корица, което го прави по-компактен и по-устойчив при ползване. Липсата на дати се компенсира с календариум на цялата година на всеки лист, но за сметка на това цената е по-икономична.
планшет уникат Акумпласт

Цени за изработка на планшет

Спецификация

Код
9620
Размер
310 x 230 мм
Листи
52 листа офсетова хартия 70 г/кв.м
Корици
хромов картон с бял гръб 265 г/кв.м
Печат
1+0 или 2+0, PANTONE
Скрепване
метална спирала, 3:1, 3/8“, 24 зъба

Цени

Корици без печат (бели). Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект.
количество
цвят 25 50 100 200 300 500
1+0 5.92 4.47 3.75 3.24 3.01 2.83
2+0 8.04 5.72 4.29 3.51 3.19 2.93

Изработка на Планшет Уникат

Печат на планшети „Уникат“ извършваме по поръчка в собствена печатна база ИМПРЕС във Варна. Планшетът съдържа 52 листа. Цветовете за печат са по Ваш избор, обикновено те са един или два и съответстват на цветовете на Вашето лого. Печатът е едностранен, гърбът на листите със седмичен планер е бял и е удобен да се ползва за бележки и скици.

Кориците са от едностранно хромов картон с бял гръб и могат да бъдат допълнително брандирани по желание. Скрепването на листите и кориците се осъществява чрез две бели метални спирали в лявата и дясната третина на планшета.

настолни календари, модел пирамидка СПРИНТ със спирала, с рекламни надписи на Elektrapomp

Собствено производство

Отпечатваме настолни календари и планшети в собствена печатница. Поставяме метални спирали чрез производителна електрическа машина с контролирано качество на изработката.

Графичен дизайн

За планшетите ползваме 4 готови дизайна за календар и графика за деня с предвидено място за персонализация. По желание можем да изработим нов проект, специално за Вас. Предлагаме индивидуален дизайн  за предната корица.

Цветен печат

По Ваше желание предлагаме цветен печат на корицата по индивидуален дизайн и/или цветен печат за всички листи на планшета. 

Въпроси

Поръчка

Модели планшети от импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Стенни календари

Тефтери със спирала

Пирамидка Форте