T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Джобни календарчета

Джобни календарчетa по индивидуален проект

Изработваме джобни календарчета по индивидуален проект на лицето. Гърбът на рекламното календарче съдържа календариум за 2022 година – чернобял или цветен по ваш избор. Освен лицето, гърбът на календарчетата също може да се брандира с лого, рекламни надписи и информация за контакти. Предлагаме няколко готови дизайна на календариума за фирмените джобни календарчета, които може да видите в галерията по-долу.

Стандартният размер на тези малки рекламни календарчета е 90/60 мм. В последните години се засилва тенденцията да се поръчват общи фирмени визитки с годишен календар на гърба. Идеята е да се повиши функционалността на визитката и заедно с календарчето да се запази рекламата и контакната информация от лицето на визитката, за да се ползва при необходимост. Този комбиниран продукт визитка-календарче е с размер на стандартна визитна картичка 90/50 мм.

джобно календарче за 2021 година с плодове и зеленчуци

Печат на джобни календарчета

Отпечатваме джобни календарчета за 2022 година в собствена печатница ИМПРЕС в град Варна. Лицето е цветно, по CMYK скала, а гърбът може да бъде чернобял или цветен по ваш избор. Благодарение на модерната дигитална преса печатаме календарчетата с двойно по-висока резолюция – 2400 dpi от обикновено използваната. Освен това влагаме по-плътен италиански картон – хром мат 350 г/кв.м, докато все още за повечето дигитални машини ограничението е 300 г. В резултат ще получите осезаемо по-качествени рекламни календарчета на приблизително същата цена.

При нас може да поръчате изработка и на други модели календари по индивидуален проект.

Реклама за всеки джоб

Рекламно джобно календарче с цветен гръб, отпечатано в ИМПРЕС

Поръчка и цени на джобни календарчета

Използвайте калкулатора, за да видите цената според избраните параметри. В същата форма може да направите запитване или поръчка. Ако нямате готов проект, можем да изготвим професионален графичен дизайн за вашите фирмени календарчета. Срокът за изработка на джобни календарчета след одобряване на проекта е 3 дни. 

Джобни календарчета - цени и въпроси

Джобно календарче – спецификация

За друга спецификация, направете запитване.
размер 90×60 мм | 90×50 мм
картон хром мат 350 г/кв.м
печат 4+1 | 4+4
код 9600

Календариум за гръб на джобно календарче

Изберете дизайн за гръб на вашите джобни календарчета. Предлагаме 5 варианта за хоризонтални и 3 варианта за вертикални джобни календарчета. Календариумите  за 2022 г. имат аналогичен дизайн.

L1

L2

H1

H2

H4

V1

V2

V4