088 264 9611    sales@impress.bg

производство на реклама

календари по индивидуален проект

Джобни календарчета

Изработваме джобни календарчета по индивидуален проект на лицето. Гърбът на рекламното календарче съдържа календариум за 2020 година – чернобял или цветен по ваш избор. Освен лицето, гърбът на календарчетата също може да се брандира с лого, рекламни надписи и информация за контакти. Предлагаме няколко готови дизайна на календариума за фирмените джобни календарчета, които може да видите в галерията по-долу.

Стандартният размер на тези малки рекламни календарчета е 90/60 мм. В последните години се засилва тенденцията да се поръчват общи фирмени визитки с годишен календар на гърба. Идеята е да се повиши функционалността на визитката и заедно с календарчето да се запази рекламата и контакната информация от лицето на визитката, за да се ползва при необходимост. Този комбиниран продукт визитка-календарче е с размер на стандартна визитна картичка 90/50 мм.

джобни календарчета за 2020 година
печат на джобни календарчета

Реклама за всеки джоб

печат на джобни календарчета
Отпечатваме джобни календарчета за 2020 година в собствена печатница ИМПРЕС в град Варна. Лицето е цветно, по CMYK скала, а гърбът може да бъде чернобял или цветен по ваш избор. Благодарение на модерната дигитална преса печатаме календарчетата с двойно по-висока резолюция – 2400 dpi от обикновено използваната. Освен това влагаме по-плътен италиански картон – хром мат 350 г/кв.м, докато все още за повечето дигитални машини ограничението е 300 г. В резултат ще получите осезаемо по-качествени рекламни календарчета на приблизително същата цена.

При нас може да поръчате изработка и на други модели календари по индивидуален проект.

Джобно календарче – спецификация

За друга спецификация, направете запитване.
размер 90×60 мм | 90×50 мм
картон хром мат 350 г/кв.м
печат 4+1 | 4+4
код 9600

Поръчка и цени на джобни календарчета

Използвайте калкулатора по-долу, за да видите цената според избраните параметри. В същата форма може да направите запитване или поръчка. Ако нямате готов проект, можем да изготвим професионален графичен дизайн за вашите фирмени календарчета. Срокът за изработка на джобни календарчета след одобряване на проекта е 3 дни. 

Джобни календарчета - цени и въпроси

календариуми

Изберете гръб за джобно календарче

Предлагаме 6 модела календариуми за гръб на джобни календарчета.

значка с единичен магнит

L1

значка с единичен магнит

L2

значка с единичен магнит

H1

значка с единичен магнит

H2

значка с единичен магнит

H4

значка с единичен магнит

V1

значка с единичен магнит

V2

значка с единичен магнит

V4