T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Джобни календарчета

Джобни календарчетa по индивидуален проект

Изработваме джобни календарчета по индивидуален проект на лицето. Гърбът на рекламното календарче съдържа календариум за 2023 година – чернобял или цветен по ваш избор. Освен лицето, гърбът на календарчетата също може да се брандира с лого, рекламни надписи и информация за контакти. Предлагаме няколко готови дизайна на календариума за фирмените джобни календарчета, които може да видите в галерията по-долу.

Стандартният размер на тези малки рекламни календарчета е 90/60 мм. В последните години се засилва тенденцията да се поръчват общи фирмени визитки с годишен календар на гърба. Идеята е да се повиши функционалността на визитката и заедно с календарчето да се запази рекламата и контактната информация от лицето на визитката, за да се ползва при необходимост. Този комбиниран продукт визитка-календарче е с размер на стандартна визитна картичка 90/50 мм.

джобно календарче за 2021 година с плодове и зеленчуци

Печат на джобни календарчета

Отпечатваме джобни календарчета за 2022 година в собствена печатница ИМПРЕС в град Варна. Лицето е цветно, по CMYK скала, а гърбът може да бъде чернобял или цветен по ваш избор. Благодарение на модерната дигитална преса печатаме календарчетата с двойно по-висока резолюция – 2400 dpi от обикновено използваната. Освен това влагаме по-плътен италиански картон – хром мат 350 г/кв.м, докато все още за повечето дигитални машини ограничението е 300 г. В резултат ще получите осезаемо по-качествени рекламни календарчета на приблизително същата цена.

Реклама за всеки джоб!

Рекламно джобно календарче с цветен гръб, отпечатано в ИМПРЕС

цени на джобни календарчета за 2023 г.

Спецификация

Код
9600
Размер
90х60 мм | 90х50 мм
Картон
хром мат 350 г/кв.м
Печат
4+1 | 4+4

Инструкции

Използвайте калкулатора, за да видите цената според избраните параметри.
Печат: 4+4 = двустранен цветен печат; 4+1 е цветно лице и чернобял гръб;
Размер: 90×60 мм e стандартен размер за джобно календарче, а 90х50 е размер за визитка.
Брой: във формата има аудио с инструкции.
В същата форма може да направите запитване или поръчка. Ако нямате готов проект, можем да изготвим професионален графичен дизайн за вашите фирмени календарчета. Срокът за изработка на джобни календарчета след одобряване на проекта е 3 дни.

Календариум за гръб на джобно календарче

Изберете дизайн за гръб на вашите джобни календарчета. Предлагаме 5 варианта за хоризонтални и 3 варианта за вертикални джобни календарчета. Календариумите  за 2022 г. имат аналогичен дизайн.

L1

Хоризонтално джобно календарче с черно-бял гръб и линйка.

L2

Двуцветен гръб за хоризонтално календарче с лого и QR код. За да се отпечата чрез дигитален печат трябва да се избере опция за цветен печат 4+4.

H1

Стандартен черно-бял календариум за джобно календарче с максимално големи дати. Празниците са отбелязани в растер на черния цвят.

H2

Класически календариум за джобно календарче в черно и червено. При цветен дигитален печат може да замените цветовете с тези на Вашия бранд по CMYK скала.

H4

Цветен гръб на джобно календарче без ограничения в дизайна.

V1

Черно-бял гръб за вертикално календарче. Месеците с аразположени в 3 колони на 4 реда.

V2

Вертикално джобно календарче с двуцветен календариум като дизайн и пълноцветен  печат като изпълнение, с възможност за избор на цветове.

V4

Вертикално календарче с цветен печат на гърба и място за лого.