T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

1920 Екотефтер

Код:

1920

Описание:

Тяло  60 листа, 113/163 мм, обемна хартия 55 г, 1+0 цвята. Корица каширана с натрон мукава 1 мм. Долната корица е удължена с място за химикал, горната корица е декорирана със селективен лак, скрепване чрез метална спирала. Екотефтерът е проектиран и изпълнен изцяло от нас, за да отговорим на нуждите за качествен рекламен материал от подобен род. Направихме десетки прототипа докато се спрем на най-оптималния. Сменяхме размерите, вида хартия и дебелината. Пробвахме с разнообразни спирали, ластици и капси. Печатахме корицата по четири различни технологии, тествахме различни цветови комбинации. Променяхме и графичния проект.

Резултатът е настоящия Екотефтер с изчистен дизайн в естествените цветове на рециклирана хартия, черни капса и ластик за екохимикал с черен клипс. Листи от по-груба, неизбелена хартия с печат в цвета на корицата, а корицата е отпечатана с лак без цвят. Разбира се вие може да внесете каквито искате подобрения, понеже всичко се изпълнява тук, от нас.

Опции

  • корицата може да бъде персонализирна по няколко начина – ситопечат, селективен лак, топъл печат, лазерно гравиране, директен UV печат
  • Тялото може да бъде с печат по индивидуален дизайн (листи с редове/квадратчета, лого и информация за контакти)
  • Възможност за вмъкване на цветни вложки в тялото

Цена

тираж
50 100 200 300 400 500
цена* 2.10 1.99 1.93 1.90 1.89 1.88

*Цените не включват химикал. Цените са в лева, без ДДС. Цените включват графичен дизайн.

Изображение на тефтер от рециклирана хартия с удалжена задна корица и място за химикал

Галерия