T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Настолен календар

настолен календар бележник с дати

Настолен календар бележник с дати е пособие за планиране на ангажиментите. Всяка страница е календар за съответната седмица. Всеки ден е колонка в в страницата и съдържа 22 реда, в които може да се водят записки. Формата и начина на скрепване позволяват настолния календар да стои на бюрото и да бъде винаги под ръка.

За по-младите хора, които са постоянно в движение и не изпускат своя смартфон от ръце, този артикул е от друг свят. Но датираният настолен календар си има и своите фенове.

За заетите мениджъри и сътрудници в офиси, клиники, складове, кантори и ателиета – настолният календар със седмична програма е незаменим помощник за организиране на работния график и присъства постоянно на тяхното бюро. Ако вашите клиенти попадат в тази категория, то един от най-полезните рекламни материали, който може да им подарите е настолен календар бележник с дати.

Настолни календари с дати на Грация 97

Цени за изработка на настолен календар

Спецификация

Код
1200
Размер
290/134 мм (с долната корица 290/170 мм)
Листи
28 листа; хартия: офсет 70 г/кв.м, печат: 2+2
Горна корица
хромов картон с бял гръб 255 г/кв.м, бяла – без печат
Долна корица
хромов картон с бял гръб 375 г/кв.м, брнадиране на видимата част под листите
Скрепване
бяла метална спирала, 3:1, 3/8“, 34 зъба

Цени

Брандирана долна корица: 1 цвят ситопечат или с цветен стикер. Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект = 5|15 лв.
количество
цвят 25 50 100 200 300 500
1, сито 3.36 2.64 2.28 2.10 2.05 2.00
4, стикер 3.60 2.80 2.40 2.20 2.13 2.07

Изработка на настолни календари

Изработваме настолни календари в собствена печатна база ИМПРЕС във Варна. Настолният календар бележник съдържа 53 страници с дати, по една за всяка седмица от годината, 1 страница календар и 2 страници за бележки. Надписите са на български и английски език. Предлагаме две цветови комбинации:

  • сив Pantone431 | cyan
  • сив Pantone431 | оранжев Pantone21

Долната корица е от по-стабилен картон и е удължена. Мястото между края на листите и края на удължената долна корица е предвидено за брандиране. По този начин Вашата реклама ще е постоянно видима и при отворен и при затворен календар.
Методите за персонализиране на настолни календари, които предлагаме са:

  • ситопечат в 1 или повече цвята
  • апликиран стикер с цветен печат
  • цветен дигитален печат на горната корица
Настолен календар на ИМПРЕС, с цветна корица китайска пословица като мото

Собствено производство

Отпечатваме настолни календари и планшети в собствена печатница. Поставяме метални спирали чрез производителна електрическа машина с контролирано качество на изработката.

Графичен дизайн

За настолните календари е предвидено място за реклама на долната корица, под листите на календара. По желание можем да изработим индивидуален дизайн  за предната корица.

Складова наличност

Предварително отпечатваме и набираме листите за телата на настолния календар. При поръчка – брандираме корицата и сглобяваме изделието.

Въпроси

Поръчка

Модели планшети от импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Стенни календари

Тефтери със спирала

Пирамидка Форте