T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Настолен календар

настолен календар бележник с дати

Настолен календар бележник с дати е пособие за планиране на ангажиментите. Всяка страница е календар за съответната седмица. Всеки ден е колонка в в страницата и съдържа 22 реда, в които може да се водят записки. Формата и начина на скрепване позволяват настолния календар да стои на бюрото и да бъде винаги под ръка.

За по-младите хора, които са постоянно в движение и не изпускат своя смартфон от ръце, този артикул е от друг свят. Но датираният настолен календар си има и своите фенове.

За заетите мениджъри и сътрудници в офиси, клиники, складове, кантори и ателиета – настолният календар със седмична програма е незаменим помощник за организиране на работния график и присъства постоянно на тяхното бюро. Ако вашите клиенти попадат в тази категория, то един от най-полезните рекламни материали, който може да им подарите е настолен календар бележник с дати.

Настолни календари с дати на Грация 97

Цени за изработка на настолен календар

Спецификация

Код
1200
Размер
290/134 мм (с долната корица 290/170 мм)
Листи
28 листа; хартия: офсет 70 г/кв.м, печат: 2+2
Корици
едностранно хромов картон GC2 300 г/кв.м
Печат
дигитален, 4+0, CMYK, на една или на две корици
Скрепване
бяла метална спирала, 3:1, 5/16“, 34 зъба

Цени

Брандирани корици с цветен печат. Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект.
количество
корици 25 50 100 200 300 500
долна 4.59 3.86 3.51 3.27 3.14 3.03
горна+долна 5.53 4.53 3.97 3.57 3.41 3.26

Изработка на настолни календари

Изработваме настолни календари в собствена печатна база ИМПРЕС във Варна. Настолният календар бележник съдържа 53 страници с дати, по една за всяка седмица от годината, 1 страница календар и 2 страници за бележки. Надписите са на български и английски език. Предлагаме две цветови комбинации:

  • сив Pantone431 | cyan
  • сив Pantone431 | оранжев Pantone21

Долната корица е удължена с 36 мм спрямо тялото на настолния календар. Мястото е предвидено за брандиране чрез цветен дигитален печат върху долната корица. По този начин Вашата реклама ще е постоянно видима и при отворен и при затворен календар. Като опция можем да отпечатаме и горната корица, за да придаем завършен вид на Вашият фирмен подарък.

Настолен календар на ИМПРЕС, с цветна корица китайска пословица като мото

Собствено производство

Отпечатваме настолни календари и планшети в собствена печатница. Поставяме метални спирали чрез производителна електрическа машина с контролирано качество на изработката.

Графичен дизайн

За настолните календари е предвидено място за реклама на долната корица, под листите на календара. По желание можем да изработим индивидуален дизайн  за предната корица.

Складова наличност

Предварително отпечатваме и набираме листите за телата на настолния календар. При поръчка – брандираме корицата и сглобяваме изделието.

Въпроси

Поръчка

Галерия

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Стенни календари

Тефтери със спирала

Пирамидка Форте