T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Календар Празници

Празници

Стените работни календари помагат да планираме нашите делници, но за да не забравяме нашите празници ползваме Календар Празници. Това е календар с две секции. Първата секция е календариум, същият като Единица Класик, а във втората секция са изнесени празниците с подробна авторска информация за тях. Календар Празници дава отговор на следните въпроси. Кой има имен ден днес? Кого да поздравим и кой трябва да почерпи? Какъв е произхода на празника и каква е традиционната обредна храна за този ден? Всичко това дава допълнителна стойност на календара като подарък.
Рекламни календари за 2018 година с 2 тетрадки: дати и празници

Цени за календар празници

Спецификация

Код
1152
Цветове
червен – Pantone 185, син – Pantone 300, зелен Pantone 354
Глава
Пълноцветен печат, едностранно хромов картон с бял гръб 245 г, отвор за окачване.
Основа
Едностранно хромов картон 275 г, щанцована, с „уши“ за придържане на листите на тетрадките към основата, биги за сгъване.
Тетрадка
Комплект от две секции. Първата секция е същата като на модел Единица класик. Втората секция е с подробна информация за празниците. Офсет 70 г, печат в 2 цвята, с перфорация и бандерол, български и английски език, прозорче за текущия ден. Отбелязани са именните дни и фазите на луната.

Цени

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект = 66 лв.
количество
цена 50 100 200 300 500 1000
1 бр. 5.38 4.47 3.95 3.74 3.56 3.41

Изработка на Календар Празници

Произвеждаме календари в собствена печатна база. Изготвяме графичен дизайн по индивидуален проект, отпечатваме главите и телата на календарите и извършваме всички необходими довършителни операции. Календар единица класик поддържаме постоянни складови наличности с периодични нови тиражи.

Схема

Календар Празници е двусекционен с общ габарит 316/671 мм. Главата и тетрадката са отделни елементи, залепени заедно. Има две биги, по една над всяка тетрадка, които му позволяват да се сгъне до размер 316/220 мм и да се събере в плик за календари. На схемата може да видите всички размери.

Кликнете снимката за увеличаване.

Тяло за работен календар Празници 1152 син

Календариум

Предлагаме Календар Празници в три цветови комбинации. Горната тетрадка е еднаква с тази на Единица класик и съдържа голям календариум за текущия месец и два по-малки за предходния и следващия месец. Долната тетрадка има подробна информация за всеки празник от съответния месец.

Кликнете снимката за увеличаване.

Собствено производство

Отечатваме календарите в собствена печатница, както  телата с календариумите, така и рекламата на главата на календара.

Графичен дизайн

При нас може да поръчате изготвяне на проект за Вашите календари.

Отлично качество

Качествена изработка на Вашите календари, изпълнена с качествени материали.

Въпроси

Поръчка

Произведено в импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Промо подаръци

Тефтери със спирала

Календар Тройка класик