T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Календар Тройка класик +

Тройка класик плюс

Календарът „Тройка Класик Плюс“ е вариант с удължена основа на работен календар Тройка класик. Идеята е контактната информация да бъде разположена между тетрадките и/или под последната тетрадка, за да бъде добре четима и да не се претоварва рекламата на главата на календара с много информация. Тялото се печата в наситен тъмен цвят, който хармонира с цветовата гама на главата и служи за фон, на който да се откроят белите тетрадки и белите текстове в пробив.

Заради по-големият размер, цветната основа и печата на тялото версията „плюс“ изглежда по-представително спрямо обикновения тройка класик, макар да ползват едни и същи календариуми.

За да се отпечата основата използваме офсетов печат. Тази технология за печат е изгодна за количества над 200 броя. При по-малки тиражи се увеличава значително единичната цена.

Стенни календари различни цветове и прозорчета с удължени тела

Цени за Тройка класик плюс

Спецификация

Код
1131
Цветове
червен – Pantone 185, син – Pantone 300, зелен Pantone 354
Глава
Пълноцветен печат, едностранно хромов картон с бял гръб 245 г, отвор за окачване.
Основа
Едностранно хромов картон 305 г, щанцована, с „уши“ за придържане на листите на тетрадките към основата, биги за сгъване. Увеличено разстояние между тетрадките, печат с един цвят.
Тетрадка
Комплект от три секции, офсет 70 г, печат в 2 цвята, с перфорация и бандерол, български и английски език, прозорче за текущия ден. Отбелязани са имените дни и фазите на Луната.

Цени

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект = 66 лв.
количество
цена 50 100 200 300 500 1000
1 бр. 7.74 5.92 4.95 4.59 4.28 4.06

Изработка на Календар Тройка класик плюс

Произвеждаме календари в собствена печатна база. Изготвяме графичен дизайн по индивидуален проект, отпечатваме главите и телата на календарите и извършваме всички необходими довършителни операции. Календар единица класик поддържаме постоянни складови наличности с периодични нови тиражи.

Схема

Календар Тройка класик плюс има удължена основа, предвидена за печат с поле под всяка тетрадка, като най-долното поле е най-голямо с височина 63 мм за надписи. Другите две полета са предвидени за един ред текст. Общата височина на календара възлиза на 762 мм. Главата и тялото се печата отделно, след това се сглобяват чрез лепене. На схемата може да видите всички размери.

Кликнете снимката за увеличаване.

1100 минор, тетрадка

Календариум

Използваме същите комплекти от три тетрадки, както при календар Тройка класик. Разликата е, че между тетрдаките има по-голямо разстояние. Предлагаме три цветови комбинации. Вижте в спецификацията и галерията.

Кликнете снимката за увеличаване.

Собствено производство

Отечатваме календарите в собствена печатница, както  телата с календариумите, така и рекламата на главата на календара.

Графичен дизайн

При нас може да поръчате изготвяне на проект за Вашите календари.

Отлично качество

Качествена изработка на Вашите календари, изпълнена с качествени материали.

Въпроси

Поръчка

Произведено в импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Промо подаръци

Тефтери със спирала

Календар Тройка класик