T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Календар Тройка класик

Тройка класик

Класика! Тройка Класик е традиционен стенен работен календар с три секции за текущ, предходен и следващ месец. За 18 години този модел е претърпял само 4 малки корекции, през това време сме пускали и спирали повече нови модели календари отколкото са промените в Тройка Класик.

Три терадки за три последователни месеца в три цветови комбинации. Интересното при този календар е, че за него внасяме специално хартия с обратна посока на водата, а „ушите“ за придържане на листите са разположени под тетрадките, а не отстрани. По този начин гарантираме, че календарите няма да се деформират в продължение на една година.

Фирмени календари тройка класик всички цветове и прозорчета

Цени за Тройка класик

Спецификация

Код
1130
Цветове
червен – Pantone 185, син – Pantone 300, зелен Pantone 354
Глава
Пълноцветен печат, едностранно хромов картон с бял гръб 245 г, отвор за окачване.
Основа
Едностранно хромов картон 305 г, щанцована, с „уши“ за придържане на листите на тетрадките към основата, 3 биги за сгъване.
Тетрадка
Oфсет 70 г, печат в 2 цвята, с перфорация и бандерол, български и английски език, прозорче за текущия ден. Отбелязани са именните дни и фазите на луната.

Цени

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект = 66 лв.
количество
цена 50 100 200 300 500 1000
1 бр. 5.77 4.86 4.34 4.13 3.95 3.80

Изработка на Календар Тройка класик

Произвеждаме календари в собствена печатна база. Изготвяме графичен дизайн по индивидуален проект, отпечатваме главите и телата на календарите и извършваме всички необходими довършителни операции. Календар единица класик поддържаме постоянни складови наличности с периодични нови тиражи.

Схема

Тройка класик е със стандартна големина за календар. Главата и тетрадката са отделни елементи, залепени заедно. Благодарение на трите биги на основата, календарът може да се сгъне до размер 316/220 мм и да се побере в плик за календари. На схемата може да видите всички размери.

Кликнете чертежа за увеличаване.

1100 минор, тетрадка

Календариум

Тройка класик е с три отделни тетрадки за предходен, текущ и следващ месец. Седмиците на текущия месец са на цветен фон, с което се отличават от календариумите на другите два месеца. Предлагаме Календар Тройка класик в три цветови комбинации. Вижте спецификацията за номерата на цветовете, а галерията за снимки на календари с различен цвят.

Кликнете снимката за увеличаване.

Собствено производство

Отечатваме календарите в собствена печатница, както  телата с календариумите, така и рекламата на главата на календара.

Графичен дизайн

При нас може да поръчате изготвяне на проект за Вашите календари. Предлагаме колекция от снимки с права за ползване.

Отлично качество

За този модел ние внасяме специална хартия. Заедно с перфектната изработка ние гарантираме за качеството на Вашите календари.

Въпроси

Поръчка

Произведено в импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Промо подаръци

Тефтери със спирала

Календар Тройка плюс