T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Календар Единица фул

Единица фул

Фул е модел стенен календар, на който главата и основата не са отделни части, а представляват една цяла реклама, върху която е залепена терадката с календариумите за всеки месец. За глава условно се приема площта над тетрадката. Тя се персонализира с рекламно изображение, лого и слоган. В основата на главата има бига, която позволява при необходимост календара да се сгъне на две. Долната част на календара, под тетрадката, е предвидена да се разположи информацията за контакти. Долното и двете странични полета са с фон и елементи, които следват рекламното изображение, като по този начин се придава завършен вид на целия календар.
Стенни календари с една тетрадка за текущ, предходен и минал месец

Цени за Единица фул

Спецификация

Код
1115
Цветове
червен – Pantone 185, син – Pantone 300, зелен Pantone 354
Глава и основа
Едностранно хромов картон 270 г, бигован, пълноцветен печат, отвор за окачване. Главата и основата представляват една цяла рекламна площ.
Тетрадка
Oфсет 70 г, печат в 2 цвята, с перфорация и бандерол, български и английски език, прозорче за текущия ден. Отбелязани са именните дни и фазите на луната. Ползват се тетрадките, на единица класик.

Цени

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект = 66 лв.
количество
цена 50 100 200 300 500 1000
1 бр. 4.33 3.30 2.66 2.41 2.21 1.98

Изработка на Календар Единица фул

Произвеждаме календари в собствена печатна база. Изготвяме графичен дизайн по индивидуален проект, отпечатваме главите и телата на календарите и извършваме всички необходими довършителни операции. Календар единица класик поддържаме постоянни складови наличности с периодични нови тиражи.

Схема

Календар Единица фул е цял, главата и основата не са отделни елементи. Габарита е 316/468 мм. Има  бига под главата, която позволява календарът да се сгъне на две: 316/260 мм. 

Кликнете снимката за увеличаване.

1100 минор, тетрадка

Календариум

Тетерадката е същата като при Календар Единица класик [1110] в три цветови комбинации. Всеки лист съдържа голям календариум за текущия месец и два по-малки за предходния и следващия месец.

Кликнете снимката за увеличаване.

Собствено производство

Отечатваме календарите в собствена печатница, както  телата с календариумите, така и рекламата на главата на календара.

Графичен дизайн

При нас може да поръчате изготвяне на проект за Вашите календари.

Отлично качество

Качествена изработка на Вашите календари, изпълнена с качествени материали.

Въпроси

Поръчка

Произведено в импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Промо подаръци

Тефтери със спирала

Календар Единица класик