T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Широкоформатен екосолвентен печат

Технологията

Широкоформатен печат предлагаме от 2008 година. В момента печатаме на принтер с екосолвентни мастила ValueJet 1614 на MUTOH. Това е последно поколение принтер с променлива големина на капката на мастилото и вълнообразен печат. Интелигентната технология предотвратява дефекти като хоризонтален бендинг и разливане на мастило и позволява печат с фотореалистично качество. Използваме само оригинални мастила, което осигурява по-добра фиксация на мастилото върху материала, по-висока устойчивост срещу надраскване и гарантира живи цветове до 3 години на външни условия.
Характеристики на MUTOH ValueJet 1614:

  • широкоформатен – максимална ширина на печат – 1615 mm
  • висококачествен – с максимална резолюция от 1440 dpi и минималния размер на капката мастило от 3.5 pl може да се постигне фотореалистичен печат.
  • пълноцветен – CMYK печат с широк диапазон от полутонове, контраст на изображението и яркост на цветовете, богат избор от различни цветови профили според медията и проекта.
  • дълготраен – изображения са устойчиви на атмосферни условия (вода, слънце, мраз) и могат да се ползват за външна употреба над 3 години и многократно повече при вътрешна употреба.
  • екологичен – екосолвентните мастила са безопасни за здравето и за природата, възможно е принта да се ползва в закрити помещения, защото не отделя вредни емисии като солвентните мастила.

 

Медии:
ламиниран и промазан винил, самозалепващо фолио, полимерно фолио за автомобили, перфофолио за витрини, канаваца, тапетна хартия, фотохартии, баклит филм и др.

Приложение:
за брендиране на витрини и МПС, стикери, постери, банери, транспаранти, светещи и несветещи табели, декоративни пана, интериорна и подова графика и др.

Галерия