T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Рекламни материали за хотели

Импрес – доверен партньор на 50 хотела

Ние сме екип от специалисти, които вече 24 години осигуряваме на клиентите си оптимални решения, спрямо индивидуалните им нужди за рекламни материали. Преди и по време на пристигането си, както и през целия престой клиентът Ви се нуждае от информационни и рекламни средства, в изработката на които сме доказали своя професионализъм.
Благодарение на дългогодишния си опит в прилагането на огромно разнообразие от технологии и затворения цикъл на производство в собствена база, ние Ви гарантираме, че ще удовлетворим всички Ваши нужди от рекламни и информационни материали, изпълнени с много добро качество на конкурентна цена.

  • Външна реклама: Проектираме и изпълняваме фасадна и покривна реклама, обемни букви, светещи реклами, печат на винил и фолио, брандиране на витрини на автомобили. Изработваме табели, транспаранти, тотеми и рекламни стопери.
  • Интериорна реклама: Изработваме вътрешни указателни табели, номера на стаи и етажи, пиктограми, настолни табелки, табла за рецепция, информационни табла с джобове, поставки за брошури, кутии за бакшиши, табели за басейн и всичко необходимо за Вашата вътрешна визуална комуникация.
  • Печатни материали: Предлагаме графичен дизайн, офсетов и дигитален печат, както и пълен набор от довършителни процеси за производството на дипляни, каталози, пликове, хотелски папки, блок листи, визитки, менюта и необходимите формуляри за вашата документация;
  • Специфични хотелски материали: Разгледайте включените в портфолиото материали, всеки е представен на отделна страница. Извън тях можем да изброим още много хотелски материали, които изработваме: информационни листи, анкетни карти, аларм карти, камериерски карти, ценоразписи минибар, пирамидки за услуги, папки рум сервиз, телефонни указатели, поздравителни картички, дипломи – анимация, стикери за багаж, карти за закуска, карти за басейн, карти за хавлии, карти за процедури, сметки за пране