T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Рекламни хартиени торбички

икона за лазерно рязане

Екологични и практични хартиени торбички

Рекламните хартиени торбички с уникален дизайн, проектиран специално за Вас, са израз на Вашето особено внимание към клиентите Ви. Хартиените торби са екологични, ние ги произвеждаме от възобновяеми и рециклируеми ресурси, те свързват вашия бранд с грижата за опазване на природата.

Приложение на рекламни хартиени торбички

Рекламни хартиени торбички се ползват като опаковка на продукти. С луксозни хартиени чанти предимно се продават модни, маркови стоки, а рекламни торби от натурална хартия се предпочитат за екологични и здравословни продукти. Брандираните хартиени торбички са красив жест след покупката. Така Вие давате на своите клиенти допълнителна стойност и приятна емоция, затвърждавайки тяхното убеждение, че са направили правилен избор. Освен това рекламните хартиени торби стават носител на вашата фирмена индентичност – един малък подвижен билборд сред множеството от Ваши бъдещи клиенти.
Фирмените хартиени торбички, отпечатани с вашето лого, са идеалния контейнер за Вашите корпоративни подаръци и рекламни материали.

информационно табло с джобове за оферти на Balkan Holidays

Печат и изработка на хартиени торбички

Печатница ИМПРЕС е производител на хартиени торбички във Варна. Предлагаме дизайн, печат и изработка на рекламни хартиени торбички с подсилено дъно и дръжки. Гарантираме Ви, че ще получите продукт с отлично качество на приемлива цена.

 • Размери: Проектирали сме 13 модела вертикални и хоризонтални хартиени торби с различни размери, за които имаме готови щанци, от 10/16 см до 54/36 см. Можем да изработим хартиени торбички с други размери по поръчка.
 • Печат: Разполагаме на склад с готови торбички от бяла рипсова хартия без надписи, които могат да се брандират с фирмено лого чрез ситопечат. Минимално количество за фирмени торбички с рекламни надписи е 50 броя. Чрез офсетов печат можем да изработим рекламни хартиени чанти в 1 или 2 цвята по Pantone или пълноцветeн печат по CMYK. Рекламата заема цялата площ на изделието, при желание може да отпечатаме и вътрешните страни.
 • Хартия: Стандартно изработваме рекламните торбички от бял или кафяв релефен крафт 120 г/кв.м или гладка бяла хромова хартия 170 г/кв.м. Можем да изработим торбички с друга хартия по поръчка.
 • Дръжки: Памучна връв или полиестерен шнур с голямо разнообразие от цветове.
Информационно табло на TUI с прозрачен джоб с магнитна лента
икона производство

Собствено производство

Графичн дизайн, печат, щанцоване и довършителни операции от лепене до поставяне на дръжки.

Различни размери

Предлагаме 13 различни размера хартиени торбички, изберете най-подходящия за Вас.

Стокова наличност

Разполагаме с готови бели торбички от всички размери на склад.

Въпроси

Поръчка

модели и размери

схеми на модели хартиени торби, различни размери

В номера е кодиран размера на торбичката: T3355 – означава торбичка с ширина 33 см и височина 55 см. Точните габаритни размери са дадени в разделите на всеки вид торбичка. На схемата може да се ориентирате най-общо за пропорциите на торбичките и относителната им големина една спрямо друга.

Цветове на дръжки на торбички

шнур за дръжки на рекламни торбички, различни цветове

Видове торбички според надписа

бадж за козметично студио

Без надпис

Бели торбички без надпис, различни размери – заготовка за рекламни агенции.

хартиена торбичка със ситопечат в два цвята

Ситопечат

Печат на лого и текст с 1-2 цвята, подходящ за малки количества 50-300 броя.

рекламни хартиени торбички с цветен офсетов печат

Офсетов печат

Възможност за цветен печат, както и за печат на цялата повърхност. Минимален тираж 300 броя.

Хартиени торбички без надпис

Хартиени торбички на склад

Поддържаме на склад количества от сглобени бели хартиени торбички с дръжки от бял полиестерен шнур. Така можем да отговорим веднага на заявки от рекламни агенции или при необходимост от спешни поръчки.

Брандиране на сглобени торбички

Съществуват няколко възможности за надписване на готови хартиени торбички:

 • директен ситопечат: Универсален метод, който е по-удобно да се ползва, преди окончателното сглобяване на торбичката, но чрез него може да се отпечатат и готови торбички.
 • стикер: Бърз, икономичен и непретенциозен метод. Позволява печат на променлива информация – модел, име и др.
 • етикет на дръжката: Картонче с отвор, през който преминава шнура на дръжката. Етикетът може да се оформи като поздравителна картичка. Подходящ за дискретно поднасяне на подарък.

Размери и цени на хартиени торбички

Цените са без ДДС.
код размер [мм] цена без печат
Т1016 100/160/50 1.31 лв.
Т1042 100/420/100 2.06  лв.
Т1724 168/240/60 1.40 лв.
Т2538 248/380/90 1.50 лв.
Т3046 300/460/100 2.22лв.
Т3355 330/550/120 2.36 лв.
Т2621 258/210/80 1.43 лв.
Т3226 320/260/80 1.79 лв.
Т3524 350/240/100 1.79 лв.
Т4532 450/320/120 2.21 лв.
Т5436 540/360/130 2.35 лв.
Т2020 200/200/100 1.43 лв.
Т3737 370/370/110 2.03 лв.

Хартиени торбички със ситопечат

Ситопечатът е качествен, траен и икономичен надпис. Подходящ е за отпечатване на по-малко бройки. Ситопечатът е най-оптимален в следните случаи:

 • едноцветен или двуцветен печат;
 • едностранен печат – надписване само на едната страна на торбичката;
 • тираж между 50 и 400 торбички;
 • съдържание: лого, име и един слоган;
 • размер на надписа – да се събира между вътрешните ръбове на сгъната торбичка
 • при печат с два цвята да има толеранс за отклонение от 1-2 мм между цветовете 

Калкулатор за торбички – инструкции

Торбичка – модел: Изберете модела според нужния Ви размер. Всички модели торбички са изработени от хартия – бял крафт 120 г/кв.м.

Надпис на Т{код}: Полето съдържа 1 или 2 размера за избрания модел торбичка. Първият размер е на нормален надпис чрез ситопечат върху сгъната торбичка и е по-икономичен. Вторият размер (ако има такъв) показва максималният размер на надписа.

Надпис цветове: Изберете броя цветове от 1 до 3. Препоръчваме печат в 1 или 2 цвята. Възможно е да се получи малко изместване между цветовете. 

Брой: Посочете броя торбички от 50 до 500. За по-голямо количество попитайте нашите консултанти, може да се окаже по-изгодно за Вас торбичките да се изработят чрез офсетов печат.

Дръжки – цвят: Цветът на дръжките не променя цената, той е необходим за изпълнението на поръчката. Опцията „не е избран“ означава, че ще го изберете на по-късен етап, след одобрението на проекта.

Хартиени торбички с офсетов печат

Офсетовият печат на торбички преодолява всички ограничения, понеже първо се печата хартията, а после се щанцова, сгъва и сглобява торбичката. По този начин може да имаме печат от всички страни, включително непрекъснати графични елементи, които преминават през ръбовете на торбичката. Даже е възможен печат от вътрешната страна на торбичката. Най-често се ползва цветен печат, но атрактивен графичен дизайн може да се постигне с печат в един или два цвята с растерни изображения. Друга разпространена практика е икономичен печат с един цвят, който покрива цялата торбичка, а изображенията остават бели, като пробив във фона.

Освен всички изброени предимства офсетовият печат за торбички е най-икономичен, особено ако се ползват само 1 или 2 цвята. Обаче е необходимо да поръчате по-голямо количество хартиени торбички. Над 500 броя, цената за офсетов печат е много изгодна.

Спецификация:
Размерите на торбичката са според избраният модел, хартията е натрон рипс 120 г/кв.м, включени са картон за подсилване на дръжки и дъно, сглобяване и поставяне на дръжки от полиестерен с цвят по избор. Броят цветове за печат се задават в калкулатора.

хартиени торбички