T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Печат на флаери

икона листовка

Реклама чрез Флаери

Нека първо уточним понятията – флаери или листовки? Правилното название в българския език е „листовка“, но чуждицата „флаер“ е добила по-голяма популярност. Всъщност и двата термина означават едно и също – неголям хартиен лист с отпечатана рекламна или друга информация на едната или двете страни, предназначен за масово безадресно разпространение.

Рекламните флаери са ефикасен маркетингов инструмент, подходящ както за малки, така и за големи бизнеси. Чрез отпечатване и раздаване на листовки, ще постигнете бързо и плътно рекламно покритие на вашата реклама в локален мащаб. Флаерите са идеален начин за популяризиране на:

  • насрочване на сезонни промоции
  • лансиране на нов продукт на пазара
  • обявяване на предстоящо събитие
  • откриване на нов обект
  • предлагане на специална услуга за Вашите клиенти

Предимството на флаер рекламата е лесното разпространение на печатните листи и ниската им цена. При нас ще получите качествен дизайн и печат на флаери, а в добавка и безплатна консултация как да повишите ефективността на Вашата реклама чрез флаери.

Доверете ни се, за да направим вашата кампания още по-успешна!

флаери 3 вида

Дизайн и печат на флаери

Предлагаме професионален графичен дизайн на флаери, съобразен с вашите индивидуални нужди, фирмен стил и конкретен повод за реклама. Също така печатаме листовки с готов дизайн, предоставен от клиента. Изискванията за файловете са описани в раздел „Въпроси (FAQ)“. Снимки на реализирани проекти както и различни идеи за дизайн на флаери може да разгледате в галерията на тази страница.

Отпечатваме флаери във Варна, в собствена печатница ИМПРЕС – както чрез дигитален, така и чрез офсетов печат. Изборът на единия или другия вид печат на листовки, зависи от тиража. Ние предлагаме по-ниската цена за флаери от двете.

Ако са ви необходими малко количество листовки за конкретен повод или Ви е необходимо често да актуализирате информацията ще изберем дигитален печат на флаери. Допълнително предимство е възможността за експресна изработка на флаери – в рамките на един работен ден.

Ако искате да постигнете ниска себстойност на единичната цена и да разполагате със запаси от листовки ще изберем офсетов печат на флаери. Друга възможност за икономична цена на флаери, която предоставя тази технология е използването само на един или два цвята за печат върху по-евтина хартия.

флаер на агенция за недвижими имоти Палад
икона производство

Собствено производство

Графичен дизайн, дигитален или офсетов печат.

икона за различни формати

Различни размери

Предлагаме 14 стандартни размера за флаери, изберете най-подходящия за Вас.

икона за дизайн

Сток фото

Безплатни снимки/векторни изображения от най-големият платен сайт за стокова фотография.

Въпроси

Поръчка

Цени за печат на флаери

Спецификация

Интерактивният калкулатор изчислява цена за печат на флаери с цветен дигитален печат в зависимост от формат, хартия, 1 или 2 страни с печат, наличие на готов проект и брой. При изпращане на готов проект в цената е включена проверка на файловете.

  • Формат: Най-често се поръчват популярните формати А5 или А6. Но това не са оптимални размери, за максимално оползотворяване на печатуемото поле при дигитален печат. Затова предлагаме избор между 4 познати, кратни на А4 формата и още 10 оптимизирани размера за флаери.
  • Хартия: рекламни листовки обикновено печатаме на хромова хартия 115 г/кв.м или 130 г/кв.м. Предоставили сме възможност да изберете по-плътни хартии, ако имате специални съображения. Препоръчваме матова хартия, но ако флаерът представлява една лъскава снимка изрично отбележете, че желаете гланцова хартия.
  • Цветност: Обикновено флаерите са цветни и двустранни (4+4 цвята). Може да изберете едностранен печат, т.e. листовката ще бъде с бял гръб (4+0 цвята). Има възможност гърбът да бъде черно-бял (4+1 цвята). За този вариант, трябва да направите запитване. Чрез офсетов печат можем да отпечатаме Вашите листовки в един или два цвята с мастила по Pantone.
  • Количество: Чрез дигитален печат можем да отпечатаме единични флаери за конкретни получатели. Офсетовият печат е по-икономичен за тиражи над 1400 бройки формат А4. Съответно за А5 минималното количество е 2800, за А6 5600 и т.н.

ВАЖНО: Ако тиражът, който сте избрали е по-изгодно да се отпечата чрез офсетов печат, вместо цена калкулаторът ще ви върне съобщение: „тиражът е за офсетов печат, изпратете запитване“.

Произведено в импрес

Какво още предлагаме

Ако искате да споделите повече информация, но тя не се събира в листовка, препоръчваме ви да изберете друг вид печатен рекламен материал: дипляна или брошура.