T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Печат на флаери

Реклама чрез Флаери

Нека първо уточним понятията – флаери или листовки? Правилното название в българския език е листовка, но чуждицата флаер е добила по-голяма популярност. И двата термина означават един и същ печатен материал – форматиран лист хартия с отпечатана рекламна или друга информация на едната или двете страни, предназначен за масово безадресно разпространение.

Рекламните флаери са ефикасен маркетингов инструмент както за малкия, така и за големия бизнес. Чрез отпечатване и раздаване на листовки, ще постигнете бързо и плътно рекламно покритие в локален мащаб. Флаерите са идеален начин за популяризиране на:

  • старт на сезонна промоция
  • пускане в продажба на нов продукт
  • предстоящо събитие или откриване на нов обект
  • специална услуга за Вашите клиенти

Предимството на флаер рекламата е лесното разпространение на флаери и ниската им цена. При нас ще получите качествен дизайн и печат на флаери, а в добавка и безплатна консултация как да повишите ефективността на Вашата реклама чрез флаери.

Печат на флаери

Дизайн и печат на флаери

Предлагаме професионален графичен дизайн на флаери, съобразен с вашите индивидуални нужди, фирмен стил и конкретен повод за реклама. Също така печатаме листовки с готов дизайн, предоставен от клиента. Изискванията за файловете са описани в раздел „Въпроси (FAQ)“. Примерни флаери от реализирани проекти както и различни идеи за флаери може да разгледате в галерията на тази страница.

В печатната база на ИМПРЕС, в град Варна извършваме печат на флаери – както дигитален, така и офсетов. Изборът на единия или другия вид печат на листовки, зависи от тиража. Ние винаги предлгаме по-ниската цена.

Ако са ви необходими малко количество листовки за конкретен повод или Ви е необходимо често да актуализирате информацията ще изберем дигитален печат на флаери. Допълнително предимство е възможността за експресна изработка на флаери – в рамките на един работен ден.

Ако искате да постигнете ниска себстойност на единичната цена и да разполагате със запаси от листовки ще изберем офсетов печат на флаери. Друга възможност за икономична цена на флаери, която предоставя тази технология е използването само на един или два цвята за печат върху по-евтина хартия.

Флаер на агенция за недвижими имоти

Цени за печат на Флаери

Интерактивният калкулатор изчислява цена за изработка на флаери с цветен дигитален печат в зависимост от формат, хартия, 1 или 2 страни с печат, наличие на готов проект и брой. При изпращане на готов проект в цената е включена проверка на файловете.

  • Формат: Няма стандартен размер за флаер. Най-често се поръчват формат А5 или А6, защото са познати и популярни. Но това не са оптимални размери, от гледна точка на максимално оползотворяване на печатуемото поле при дигитален печат, което е формат SRA3+. Затова предлагаме избор между 4 познати, кратни на А4 формата и още 10 оптимизирани размера за флаери.
  • Хартия: рекламни листовки обикновено печатаме на хромова хартия 115 г/кв.м или 130 г/кв.м. Предоставили сме възможност да изберете по-плътни хартии, ако имате специални съображения. Препоръчваме матова хартия, но ако флаерът представлява една лъскава снимка изрично отбележете, че желаете гланцова хартия. При офсетов печат в 1 или 2 цвята е по-икономично да се ползва офсетова хартия 70 г/кв.м.
  • Цветност: Обикновено флаерите са цветни и двустранни (4+4 цвята). Може да изберете едностранен печат, т.e. листовката ще бъде с бял гръб (4+0 цвята). Има възможност гърбът да бъде черно-бял (4+1 цвята). За този вариант, трябва да направите запитване. Чрез офсетов печат можем да отпечатаме Вашите листовки в два или в един цвят с мастила по Pantone скала (2+2, 2+0, 1+1, 1+0 цвята).
  • Количество: Чрез дигитален печат можем да отпечатаме единични флаери за конкретни получатели. Офсетовият печат е по-икономичен за тиражи над 1400 бройки формат А4. Съответно за А5 минималното количество е 2800, за А6 5600 и т.н.

ВАЖНО: Ако тиражът, който сте избрали е по-изгодно да се отпечата чрез офсетов печат, вместо цена калкулаторът ще ви върне съобщение: „тиражът е за офсетов печат, изпратете запитване“.

Флаери -10%

Абонирайте се за нашия бюлетин и вземете 10% отстъпка от цените за печат на флаери.

проект & печат

Какво още предлагаме

Ако искате да споделите повече информация, но тя не се събира в листовка, препоръчваме ви да изберете друг вид печатен рекламен материал: дипляна или брошура.

транспарант

Папки

транспарант

Визитки

транспарант

Формуляри

транспарант

Табели