T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Тефтери със спирала

Печат на тефтери

Предимства на тефтерите със спирала и твърда корица

Тефтерите със спирала и твърда корица се предпочитат пред традиционните бележници с корици от изкуствена кожа заради следните предимства:

 • Удобство при ползване – Листите на тефтерите, за разлика от листите на шитите или лепени бележници, се скрепват с метална спирала. Тази особеност дава възможност на кориците и листите да се завъртят около спиралата почти на 360 градуса. Така, при писане и четене, тефтерите с метална спирала заемат два пъти по-малко място. Лесно може да се откъсне лист, без да се нарушава тялото на тефтера. Тефтерите имат информационна кола от 8 страници с календар и планер и могат да изпълняват ролята на календар бележници.
 • Повече рекламна площ  – Цялата предна и задна корица на тефтерите със спирала са брандирани с цветна реклама по индивидуален дизайн. Ако тази площ не стига могат да се ползват форзаците (вътрешните корици) и даже да се добавят рекламни вложки между листите. Освен реклама на кориците, може да се брандира и всеки лист на тефтера с фирмено лого.
 • Издържливост  – Твърдите корици на тефтерите са ламинирани, което ги предпазва от надраскване и позволява лесно да се поддържат чисти.
 • Икономична цена – Тефтерите със спирала се произвеждат по поръчка и при по-голям тираж тяхната цена с отпечатани цветни рекламни корици е по-ниска от цената на другите бележници без персонализация.
тефтер със спирала и лого ИМПРЕС

Изработка на тефтери с твърди корици и спирала

Предварително отпечатваме и поддържаме на склад <b>стандартни тела</b> за тефтерите : 96 листа, включително 4 листа – календар и планер, печат 2+2 цвята (двуцветен, двустранен), офсетова хартия с тегло 70 г/кв.м. Стандартните тела се отпечатват в две цветови комбинации: сиво + оранжево и сиво + циан.

Със същите параметри предлагаме и <b>индивидуални тела</b> с печат на листите по уникален дизайн, единствено запазваме 4-те листа за календара и планера. По Ваше желание може да се добавят още 20 листа към тефтера, общо 116 листа. В този случай металната спирала е с по-голям диаметър.

<b>Твърдите корици</b> се изработват по поръчка от 1.5 мм мукава. От външна страна те се обличат с отпечатаната по индивидуален дизайн цветна реклама и се ламинират с мат или гланц ламинат. От вътрешна страна, кориците са бели, но по Ваше желание предлагаме и опция за цветни форзаци. Скрепването на листите и кориците е чрез метална спирала, която може да бъде в няколко различни цвята. Всички довършителни процеси извършваме машинно, което гарантира отлично качество на крайният продукт. Като допълнителна екстра може да се добави селективен лак на корицата.

  Предлагаме три размера тефтери:

  • A5, 144/208 мм, код 1900
  • B5, 168/230 мм, код 1905
  • B6, 115/168 мм, код 1906
  тефтер с индивидуално тяло
  икона производство

  Собствено производство

  Графичн дизайн, печат, ламиниране и книговез: твърди корици и спирала.

  Различни размери

  Предлагаме 3 различни размера тефтери с метална спирала: A5, B5, B6.

  Стокова наличност

  Поддържаме количества от предварително отпечатани листи за тела на тефтери.

  Въпроси

  Поръчка

  Цени за тефтери със спирала

  Цените са в лева за 1бр., с ДДС.
  Характеристика Стойност
  обем 96|116 листа
  формат A5|B5|B6
  тяло хартия: офсет 70 г/кв.м, печат: 2+2
  корици 1.5 мм мукава, 4+0, ламинат
  инфо кола 4 листа – календар и планер, 2+2
  скрепване метална спирала, от лявата страна
  Рекламна корица на тефтер на Юнитранс

  Произведено в импрес

  проект & печат