T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Табели за земя – пирамида

икона за табела

Табели за земя – предимства и приложение

Предлагаме Ви сгъваема, много олекотена и удобна за пренасяне табела за земя. Като се разгъне табелата е достатъчно стабилна за поставяне на открити пространства, ако няма силен вятър. Заради формата си тя се нарича табела пирамида или табела А-борд. Материалът от който се изработват табелите е мек и няма опасност да наруши гланца на по-чувствителни покрития като теракот, гранитогрес или ламиниран паркет. Изображението е защитено с покритите от ламинат, което го прави устойчиво на атмосферни влияния и на надраскване. Табелата може да се мие с почистващи препарати.

 

Различни приложения на табели за земя

 • табела за басейн;
 • табела за паркомясто;
 • табела стопер, изнесена пред търговски обект;
 • табела на място за продажби на открито;
 • предупредителна/забранителна табела;
табела за земя, надпис - спазвай дистанция 2м

Изработка на табели за земя

В производствената база на ИМПРЕС в град Варна проектираме и изработваме табели за земя. Отпечатваме изображението чрез екосолвентен печат върху PVC фолио и после го ламинираме. След това отпечатаното и ламинирано фолио апликираме върху носеща сгъваема конструкция от 5 мм разпенено PVC, изработена от нас. Използваме качествен материал с марка Forex, който е изключително здрав, страничните бордове допълнително укрепват конструкцията на табелата и така се избягва употребата на метални рамки и профили.

Основата на табелата е от материал, който има дълъг експлоатационен срок при температури от -20о до + 50о C, без да променя своята здравина, пластичност и форма. Печатът не е директен (върху табелата) и в бъдеще може да смените изображението като ползвате същата основа. Ако се налага по-честа промяна като цена, работно време и т.н., съответният надпис можем да изработим от плотерно изрязано фолио и да го апликираме върху ламината. По този начин надписът може лесно да се заменя без да се променя останалото изображение.

Ако табелата има временно и конкретно предназначение (промоция, представление, състезание, подписка, ремонт) и ще се ползва не повече от 1 месец, тогава може да се спести поставянето на ламинат.

А-образна рекламна табела за земя за СПА център

Табели тип пирамида – цени и предимства

Предимства на табелите – пирамида

 • лека конструкция;
 • лесно преместване, сгъване и съхраняване;
 • стабилни без допълнително укрепване;
 • устойчиви при външни условия;
 • безопасни за подовото покритие;
 • информационна площ на две страни;
 • възможност за смяна на визията

Цени на табели за земя, двустранни

Цените са в лева за 1бр., без ДДС. Проект = 15 лв., при първа поръчка.
Ширина Височина Борд Цена
300 420 40 41.00
350 500 40 48.00
420 600 40 59.00
500 700 40 72.00
600 850 50 94.00
700 1000 50 120.00
850 1200 50 160.00
1000 1400 50 206.00

Табели за басейн

Табелите тип пирамида намират широко приложение като табели за басейн. На тях се поставя задължителна и полезна информация за посетителите на басейна. Предлагаме различни типове табели за басейн, според дизайна:

 • табела с пиктограми за басейн: включва най-често използваните пиктограми за предупреждения и забрани с текст на български и английски език.
 • брандирана табела за басейн: аналогична на универсалната табела, но надписите са по-близо един до друг, а в „шапката“ на табелата е предвидено място за лого на хотела.
 • универсална табела за басейн: лого, работно верме, задължителни предупреждения
 • табела спасител: лого, надпис спасител, работно верме, параметри на басейна и две скали за температура на водата и на въздуха с преместваеми магнитни стрелки.

Описаните модели табели за басейн може да разгледате в галерията по-долу. Всички табели са двустранни, като информацията се дублира на двете страни за да има видимост от всички посоки. Според вашите изисквания можем да добавим различни пиктограми или да проектираме уникален дизайн на табелата за басейн, специално за Вас.

предубреждения и забрани като пиктограми за табели за басейн

Модели табели за басейн

табели за земя

Какво още предлагаме

Табелите за земя – тип пирамида са мултифункционални, затова имат много свързани продукти: насочващи табели, информационни табели, рекламни стопери и много други. Препоръчваме да разгледате раздела интериорна реклама, където може да откриете голямо разнообразие от средства за визуална комуникация.

транспарант

Информационни табели

транспарант

Табла с джобове

транспарант

Насочващи табели

транспарант

Рекламни стопери