T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Стенни работни календари

Предлагаме 8 различни вида работни календари за 2024 година, изработени в нашата печатна база. Гарантираме качествена изработка, цени на производител и постоянни наличности. Нещо повече, предлагаме и графичен дизайн и печат на рекламни глави на календари.

Работни календари 2024

Стенните работни календари са може би най-подходящият начин да напомните за Вашата фирма на клиентите и партньорите си. Окаченият на стената стенен календар става необходима част от “обзавеждането” на всеки офис. По този начин се превръща в рекламен материал, който е функционален, полезен и поставя Вашият бранд на вниманието на настоящи и бъдеще клиенти за дълъг период от време.

В Импрес ще направите най-добрият избор на уникални фирмени календари изработени според Вашите предпочитания и изисквания.

В комбинация с тефтер и химикалка, опаковани в подаръчна торбичка, изработените от нас стенни календари са основата на Вашия фирмен новогодишен подарък, към който може да добавите и други рекламни сувенири според вашите предпочитания и бюджет.

Стенни календари с една тетрадка с перфорация именни дни и празници

модели стенни работни календари

Разгледайте моделите, които Ви харесват най-много. За всеки от тях има отделна страница, където моделът стенен календар е представен със своите характерни черти, технически параметри на изработка, цветове, интерактивен калкулатор за цени и галерия с реализирани проекти.

Тела за работни календари

Печатница ИМПРЕС произвежда и поддържа на склад тела за календари за 2024 година. Наши клиенти са рекламни агенции, малки печатници и фотоателиета в цялата страна. Също така предлагаме и само тетрадки за календaри, без основа. Направата на тетрадките се извършва машинно, което гарантира качество на продукта, ниска себестойност и голям капацитет за производство.
Спецификацията на телата са представени в портфолиото на всеки от моделите работни календари. Имаме възможност да променим ширината на тялото, съобразено с параметрите на дигиталната машина, която използвате. Например тела със стандартна ширина 316 мм, по ваше желание могат да се изработят с размер 310 мм или по-малък.

Направете запитване за ценова оферта за тела на календари към рекламни агенции.

Собствено производство

Изработваме телата на календарите. Ако желаете можем да отпечатаме и  главите по ваш проект и да ви предадем напълно завършени календари.

Складова наличност

До началото на декември поддържаме складови наличност от всички модели и цветове. След това – до изчерпване на количествата.

Отлично качество

Календарите на Импрес се отличават с качествена изработка на печата, на вложените материали и на довършителните операции.

Въпроси

Поръчка

Цени за работни календари за 2023 година

Указания за калкулатора

Модел
Калкулаторът е универсален за всички видове работни календари. Имате възможност да изберете всеки елемент от изработката на календара поотделно. Подходящ е за рекламни агенции, които могат да извършат част от операциите самостоятелно.
Цветове
Имат значение за поръчка, но не променят цената.
Сетове
Няколко предварително зададени комбинации от елементи, които се използват най-често. Единствената функция на полето е за удобство при избора на елементи. Не се взима под внимание за калкулациите.
Елементи
Елементите са части и операции от календара. Може да изберете прозиволна комбинация. Изключването им означава, че или Вие ще направите необходимото за завършване на календара или че вече сте закупили предварително от нас някои от елементите.