T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Стенни работни календари

Импрес ООД Ви предлага 11 различни вида работни календари за 2020 година, изработени в нашата печатна база. Гарантираме качествена изработка, цени на производител и постоянни наличности. Нещо повече, предлагаме и графичен дизайн и печат на рекламни глави на календари.
Стенните работни календари са може би най-подходящият начин да напомните за Вашата фирма на клиентите и партньорите си. Окаченият на стената стенен календар става необходима част от “обзавеждането” на всеки офис. По този начин се превръща в рекламен материал, който е функционален, полезен и поставя вашето рекламно съобщение на вниманието на настоящи и бъдеще клиенти за дълъг период от време.
Импрес може да Ви предостави широка гама от уникални фирмени календари изработени според предпочитанията и изискванията ви.

В комбинация с тефтер и химикалка, опаковани в подаръчна торбичка, изработените от нас стенни календари са основата на Вашия фирмен новогодишен подарък, към който може да добавите и други рекламни сувенири според вашите предпочитания и бюджет.

Тела за работни календари

Печатница ИМПРЕС произвежда и поддържа на склад тела за календари за 2021 г. Наши клиенти са рекламни агенции, малки печатници и фотоателиета в цялата страна. Също така предлагаме и само тетрадки за календaри, без основа. Направата на тетрадките се извършва машинно, което гарантира качество на продукта, ниска себестойност и голям капацитет за производство.
Спецификацията на телата са представени в портфолиото на всеки от моделите работни календари. Имаме възможност да променим ширината на тялото, съобразено с параметрите на дигиталната машина, която използвате. Например тела със стандартна ширина 316 мм, по ваше желание могат да се изработят с размер 310 мм или по-малък.
Направете запитване за ценова оферта за тела на календари към рекламни агенции.

Свържете се с нас

Вземете оферта

Изпратете запитване. Ще отговорим до 1 работен ден.

Или позвънете: 088 264 9611

Адрес: гр. Варна, ул. Уилям Фруд №1

Работно време: 8:30-17:00, понеделник-петък

Продукти

Печатни материали

Календари и тефтери

Рекламни сувенири

Външна реклама

Компания

За нас

Контакти

Клиенти

Ресурси

Блог

Каталози

Въпроси