088 264 9611    sales@impress.bg

производство на реклама

Рекламни табели

Рекламните табели показват Вашето местоположение и дейност, а чрез своя дизайн изразяват имиджа и пазарното позициониране на Вашия бизнес. Покажете на всички наоколо, къде се намирате, какво правите и как искате да Ви възприемат.

изработка на рекламни табели

Поръчайте всичко на едно място

Фирмената табела е лицето на Вашият бизнес, направете го разпознаваемо и привлекателно за Вашите клиенти чрез продуктите на ИМПРЕС.
Извършваме всички необходими дейности по реализацията на рекламната табела: консултации на място, снемане на размери, графичен дизайн, технически проект, визуализация, изработка и монтаж. Доверете се на 20-годишният ни опит в изработка на табели!

видове рекламни табели

Свържете се с нас за безплатна консултация

По отношението на своята функция табелите биват рекламни, информационни или комбинирани – рекламно-информационни табели. Рекламните табели най-често се поставят на фасадата, над или до входа, на офиси и търговски обекти, изпълнявайки роля на фирмена табела. В допълнение се ползват табели, отдалечени от обекта, като рекламни стопери и насочващи табели.

Изработката на табели обхващат изключително голямо разнообразие от използвани материали, технологии за печат и други методи за визуализация. Разгледайте видовете рекламни табели, които предлагаме. За всеки вид табели има линк за показване на детайлна информация. 

Предоставяме безплатно консултации от специалист.
За град Варна се включва и посещение на място.

Портфолио

Табели от плоскости

Универсално и най-често използвано решение е табела от разпенено PVC плоскост с печат. Може да бъде изрязана по контур или може да има борд.

Пана от винил

Евтина и дълготрайна реклама с фото качество на печата. Изработваме носеща метална рамка, когато е необходимо.

Светещи табели

Изработва се кутия с LED осветление. Рекламата се вижда еднакво добре през деня и през нощта от два пъти по-голямо разстояние.

Обемни букви

Атрактивна реклама с триизмерни елементи и дълбочина с естествени светлосенки.

Рекламни стопери

Преместваеми табели за поставяне на земя в близост до интензивен пътникопоток за привличане на клиенти.

Произведено в импрес

графичен проект, широкоформатен печат, изработка и монтаж