T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Рекламни табели

Изработка на рекламни табели

Рекламните табели служат да маркират Вашето местоположение и дейност, а чрез своя дизайн да изразят имиджа и пазарното позициониране на Вашия бизнес. Покажете на всички наоколо, къде се намирате, какво правите и как искате да Ви възприемат.

Фирмената табела е лицето на Вашият бизнес, направете го разпознаваемо и привлекателно за Вашите клиенти.

В ИМПРЕС извършваме всички необходими дейности по реализацията на рекламната табела: оглед и консултации на място, снемане на размери, графичен дизайн, технически проект, визуализация, изработка и монтаж. Доверете се на 22-годишният ни опит в изработката на табели!

Производствената ни база е в град Варна. За региона извършваме безплатни огледи.

Видове табели

Направи запитване

Ако знаете точно от каква табела се нуждаете, свържете се с нас и ни пратете описание и запитване за оферта.

По отношението на своята функция табелите биват рекламни, информационни или рекламно-информационни табели. Най-доброто място за поставяне ма рекламни табели е над или до входа на Вашия обект като фирмени табели за магазини или офиси. В допълнение може да ползвате отдалечени от обекта табели като рекламни стопери и насочващи табели.

Изработката на табели обхващат изключително голямо разнообразие от използвани материали, технологии за печат и други методи за визуализация. Разгледайте видовете табели, които предлагаме: информационни табели от плоскости от разпенено PVC, пана от винил, светещи реклами, обемни букви, указателни табели и рекламни стопери. За всеки вид табели има линк за показване на детайлна информация.

С какво можем да сме полезни за вас

Фирмена табела

Изработваме фирмрни табели от PVC плоскост, ламарина или еталбонд.  Те могат да бъдат правоъгълни или със специална форма, прави, извити или на няколко нива. Рекламното изображение обикновено е цветен печат, което може да се комбинира с надписи от фолио или обемни букви.

Информационна табела

Изработваме информационни табели от PVC плоскост, покрити с фолио с печат.  Приложението на табелите могат да бъдат свързани с безопасност на работното място, с указания за посоки и местоположения, с информация за обекти и услуги, с правила и забрани.

Произведено в импрес

Какво още предлагаме

Предлагаме обемни букви и светещи реклами. При нас ще намерите всичко необходимо за вашата външна реклама.