T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Рекламни табели

Tабели по поръчка

Рекламните табели служат да маркират Вашето местоположение и дейност, а чрез своя дизайн да изразят имиджа и пазарното позициониране на Вашия бизнес. Покажете на всички наоколо, къде се намирате, какво правите и как искате да Ви възприемат.

Фирмената табела е лицето на Вашият бизнес, направете го разпознаваемо и привлекателно за Вашите клиенти.

В ИМПРЕС извършваме всички необходими дейности по изработката на рекламна табела по поръчка: оглед и консултации на място, снемане на размери, графичен дизайн, технически проект, визуализация, изработка и монтаж. Доверете се на 22-годишният ни опит в изработката на табели!

Производствената ни база е в град Варна. За региона извършваме безплатни огледи.

Видове табели

По отношението на своята функция табелите биват рекламни, информационни или рекламно-информационни. Най-доброто място за поставяне на рекламни табели е над или до входа на Вашия обект като фирмени табели за магазини, заведения, офиси, лаборатории, салони и студиа. В допълнение може да ползвате отдалечени от обекта табели като рекламни стопери и насочващи табели.

Изработката на табели обхваща изключително голямо разнообразие от използвани материали, технологии за печат и други методи за визуализация. Разгледайте видовете табели, които предлагаме: пвц табели, метални табели, пана от винил, светещи табели, обемни букви, указателни табели и табели-стопери.

Местоположението на рекламната табела е определящо за нейните конструктивни елементи и за нейната визия. Има табели за земя, за стена, за покрив, за стълб или за поставяне върху специално изградени конструкции.

  • магазини и складове
  • ателиета за услуги
  • сервизи и работилници
  • кабинети и лаборатории
  • аптеки и оптики
  • салони и студиа
  • кантори и агенции

Произведено в импрес

Какво още предлагаме

Предлагаме обемни букви и светещи реклами. При нас ще намерите всичко необходимо за вашата външна реклама.