T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес
транспарант, рекламен винил

Рекламни дисплеи и проспектери

Рекламните дисплеи са достъпни, преносими, професионално изглеждащи табла за интериорна реклама. Те се изработват от леки и здрави материали, върху които се отпечатват, качествени рекламни изображения с висока резолюция и ярки цветове.

Проспектери се наричат рекламните дисплеи, на които са монтирани поставки за флаери, дипляни, брошури или каталози. Промоционалните дисплеи съдържат мостри от продукта, които се разполагат на допълнително поставена лавица или са директно монтирани върху дисплея.

Дисплеите и проспектерите открояват Вашата реклама и позволяват да се представят продуктите по начин, който не може да се постигне чрез показване на самия продукт. Например ястия, недвижими имоти, технически разрез, снимки с манекен и безброй други.

Рекламните дисплеи могат да бъдат с поставки за земя, за плот или за стена. Леките материали позволяват дисплеите да бъдат лесно транспортирани и инсталирани на различни места във вътрешна среда като търговски изложения, шоурумове, хотели, ресторанти, магазини, агенции за недвижими имоти.

Изработка на рекламни дисплеи

Качествена и лесно подвижна реклама

Печат на рекламни винили
В производствената база на ИМПРЕС в гр. Варна изработваме различни модели рекламни дисплеи и проспектери. Използваме дигитален печат за картонените дисплеи и екосолвентен печат за дисплеите от плоскости от разпенено PVC.

Всички модели дисплеи са стоящи, те се предлагат с поставки за маса или за земя.

Изготвяме графичен дизайн за всяка конкретна поръчка. Може да ползваме и изпратен от Вас дизайн. Предоставяме темплейти по-които да се подготви проекта.

Освен стандартните модели, можем да проектираме и произведем рекламен дисплей, съобразен с Вашите продукти и конкретни предпочитания.

Изработка на проспектери за рекламни материали

проспектер - стойка за земя, на която се поставят рекламни материали - Платинум казино
Проспектерите служат като поставки за рекламни печатни материали: каталози, брошури, дипляни или листовки. Произвеждаме няколко стандартни модела. Когато ви е необходима специална поставка за Вашите рекламни материал Ние ще проектираме и ще изработим уникален проспектер по индивидуален дизайн, съобразен с конкретнита цел, със заобикалящата среда и стила на Вашата компания. Броят и размера на джобовете за печатни материали могат да варират. Проспектерите са предвидени да бъдат поставени на земя с възможност лесно да се преместват, но предлагаме и модели за стена или за плот.
Рекламните проспектери се използват постоянно в офиси, банки, бизнес центрове, шоурумове, хотели, туристически обекти и временно в изложения, презентации и ПР събития. При нас може да поръчате както проспектери, така и рекламните печатни материали за тяхното зареждане: флаери, брошури и каталози.

Проспектер PRS31

Проспектер PRS31 е проектиран от нас продукт, който произвеждаме по поръчка. Представлява настолна поставка за печатни материали с 2 джоба за флаери, формат А6 и 1 джоб за каталози, формат А4. Персонализацията на рекламния проспектер е с цветен печат върху Фолио, което после се ламинира и апликира върху лицевите панели.
Проспектерът може да бъде изрязан в произволна форма в зависимост от графичния дизайн.
Предлагаме и аналогичен модел проспектер за поставяне на земя.

Цена

23.00 лв./бр., без ДДС и без проект.
Цената е валидна за минимално количество 10 броя.

Спецификация

За друга спецификация, направете запитване.
размери 250/385 мм
дълбочина на джобовете 30 мм
материал пено PVC, 5 мм
лице мономерно фолио и ламинат
печат екосолвентен печат
код PRS31

Нестандартни проспектери

Искате ли проспектер с оригинален дизайн?

Вашите рекламни материали заслужават да бъдат изложени на уникален рекламен проспектер – проектиран специално за Вас. Оригинален, функционален и атрактивен!