T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Рекламни подложки за чаши

ico карти

Подложки за чаши от бирен картон

Предлагаме рекламни подложки за чаши изработени от бирен с едностранен или двустранен цветен печат и ламинат. Подложки за чаши могат да изпълняват две различни рекламни функции:

  • промоционален артикул – за ползване като консуматив за сервиране на напитки в заведения с реклама върху подложката на самото заведение или марката напитка.
  • рекламен сувенир – комплект от няколко подложки с различно изображение и общ бранд, за ползване в офиса или дома на вашите клиенти и партньори.

подложки за чаши
Имате възможност да поръчате печат на двустранни подложки за чаши – в този случай има две рекламни визии – на лицето и на гърба на подложките. Ламинирането също е двустранно. Ако желаете по-дебели и съответно по-представителни подложки, може да изберете опцията двойна основа, която се състои от два слепени слоя бирен картон с обща дебелина 860 г/кв.м. Двойната основа може да се ползва както за двустранни, така и за едностранни подложки.

подложка за чаши импрес

Цени за подложки за чаши

Спецификация

Код
9658
Размер
90 x 90 мм, заоблени ъгли | Φ 90 мм, кръг
Основа
бирен картон 430 г/кв.м; 1 или 2 слоя
Лице
хромов картон 230 г/кв.м; 1 или 2 лица
Печат
цветен (CMYK), по индивидуален дизайн
Ламинат
36 мк, мат или гланц

Изработка на рекламни подложки за чаши

В печатница ИМПРЕС, в град Варна, изработваме многослойни картонени подложки за чаши с цветна реклама. Процесът на изработка на рекламна подложка има следните етапи:

  • индивидуален графичен дизайн – подготвен от нас или предоставен от Вас – за създаване на въздействаща реклама.
  • дигитален цветен печат (4+0, CMYK) върху картон 250 г/кв.м. За тиражи над 9000 подложки се ползва офсетов печат.
  • каширане на основа – бирен картон 430 г, върху който се нанася лепило и се притиска между валове към принта с рекламата. По този начин подложката придобива обем и здравина.
  • ламиниране на повърхността – покриване с 36 микронов ламинат (мат или гланц), за да се предпази рекламния отпечатък от намокряне и надраскване.
  • щанцоване в избрана форма – разполагаме с щанц матрици за изрязване на подложки във форма на квадрат със заоблени ъгли 90/90 мм, а също и във форма на кръг с диаметър 90 мм. По ваше желание може да направим щанца с друга форма на подложките.

Изработените по този начин, рекламни подложки за чаши са устойчиви на мокрене и могат да се ползват за сервиране както на студени, така и на горещи напитки.

схема за подложка на чаша от бирен картон, печат и ламинат

Собствено производство

В собствена печатница отпечатваме подложките за чаши и извършваме всички довършителни процеси: каширане, ламиниране и щанцоване.

Графичен дизайн

Рекламните подложки за чаши изработваме по индивидуален дизайн. Може Вие да ни предоставите проект или да възложите ние да го изготвим.

Подаръчен комплект

Имате възможност да поръчате 4 или 6 подложки с различна визия като комплект за подарък, опкаован с брандиран бандерол.

Въпроси

Поръчка

Подаръчен Комплект от рекламни подложки за чаши

Ако търсите евтин и оригинален фирмен подарък, намерихте точното решение – комплект от 4, 5 или 6 подложки за чаши, с печат по индивидуален проект на всяка една от тях.

Уникалният дизайн, честата употреба на продукта, сравнително продължителния срок за ползване и ниската цена правят подложките за чаши идеален корпоративен подарък, който вашите клиенти и партньори могат да ползват ежедневно в офиса или в дома си.

Подложките за чаши са трислойни: основа от 430 грамов бирен картон; втори картон с цветен печат, каширан върху основата; покритие с мат ламинат. Предлагаме квадратни подложки със заоблени ъгли и размер 90/90 мм. Комплектът рекламни подложки е опакован с бандерол – бял или с рекламен печат. Размерите на бандерола са 235/36 мм.

Произведено в импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Стенни календари

Тефтери със спирала

Подложки за сервиране

Категория