T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Рекламни подложки за чаши [9658]

Рекламните подложки за чаши могат да изпълняват две различни рекламни функции:

 • промоционален артикул – за ползване като консуматив за сервиране на напитки в заведения с реклама върху подложката на самото заведение или марката напитка.
 • рекламен сувенир – комплект от няколко подложки с различно изображение и общ бранд, за ползване в офиса или дома на вашите клиенти и партньори.подложки за чаши

Изработка на рекламни подложки за чаши

В печатница ИМПРЕС, в град Варна, изработваме многослойни картонени подложки за чаши с цветна реклама. Процесът на изработка на рекламна подложка има следните етапи:

 • индивидуален графичен дизайн – подготвен от нас или предоставен от Вас – за създаване на въздействаща реклама.
 • дигитален цветен печат (4+0, CMYK) върху картон 250 г/кв.м. За тиражи над 9000 подложки се ползва офсетов печат.
 • каширане на основа – бирен картон 430 г, върху който се нанася лепило и се притиска между валове към принта с рекламата. По този начин подложката придобива обем и здравина.
 • ламиниране на повърхността – покриване с 36 микронов ламинат (мат или гланц), за да се предпази рекламния отпечатък от намокряне и надраскване.
 • щанцоване в избрана форма – разполагаме с щанц матрици за изрязване на подложки във форма на квадрат със заоблени ъгли 90/90 мм, а също и във форма на кръг с диаметър 90 мм. По ваше желание може да направим щанца с друга форма на подложките.

  схема за подложка на чаша от бирен картон с печат и ламинат

  Схема на подложка на чаша от бирен картон с печат и ламинат

Изработените по този начин, рекламни подложки за чаши са устойчиви на мокрене и могат да се ползват за сервиране както на студени, така и на горещи напитки.

Имате възможност да поръчате печат на двустранни подложки за чаши – в този случай има две рекламни визии – на лицето и на гърба на подложките. Ламинирането също е двустранно. Ако желаете по-дебели и съответно по-представителни подложки, може да изберете опцията двойна основа, която се състои от два слепени слоя бирен картон с обща дебелина 860 г/кв.м. Двойната основа може да се ползва както за двустранни, така и за еднсотранни подложки.

 

Пресметнете бързо и лесно цената на Вашите рекламни подложки за чаши

Ако желаете различна спецификация или допълнителни опции, свържете се с нас.

Комплект от рекламни подложки за чаши

Ако търсите евтин и оригинален фирмен подарък, намерихте точното решение – комплект от 4, 5 или 6 подложки за чаши, с печат по индивидуален проект на всяка една от тях. Уникалният дизайн, честата употреба на продукта, сравнително продължителния срок за ползване и ниската цена правят подложките за чаши идеален корпоративен подарък, който вашите клиенти и партньори могат да ползват ежедневно в офиса или в дома си. Подложките за чаши са трислойни: основа от 430 грамов бирен картон; втори картон с цветен печат, каширан върху основата; покритие с мат ламинат. Предлагаме универсални квадратни подложки със заоблени ъгли и размер 90/90 мм. Комплектът рекламни подложки е опакован с бандерол – бял или с рекламен печат. Размерите на бандерола са 235/36 мм.

Комплект рекламни подложки за чаши - Цени

Ако желаете различна спецификация или допълнителни опции, свържете се с нас.

Галерия

Свързани продукти