T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Подложки за сервиране

хартиени подложки за сервиране, черни с бял печат за Burger menuХартиените подложки за маса са предназначени за еднократна употреба. Те са много практични с атрактивен вид и с ниски цени. Все повече заведения използват подложки за маса като средство за качествено обслужване и поднасяне на рекламни послания.

Подложките за хранене могат да заместят менюто – асортиментът стои пред погледа на клиента през цялото време. Ако Вашето заведение се посещава често от семейства с деца, можете с подходящи подложки за сервиране да ангажирате вниманието на малчуганите поне за десетина минути, докато успеете спокойно да вземете поръчката.

Печат на рекламни хартиени подложки за сервиране в заведение

Изработваме рекламни хартиени подложки в собствена печатна база в гр. Варна. Предлагаме 12 комбинации за размер, хартия и цветност на подложки за сервиране. Вие сами може да конфигурирате спецификацията на подложките и да видите цената за съответния тираж в калкулатора по долу. Печатаме подложки за маса от два вида хартии:

Обемна хартия
Тя е с около 30% по-дебела от офсетовата хартия при еднакъв грамаж. Обемната хартия е по-здрава, по-евтина и има по-добра попиваща способност, сравнено с офсетовата хартия и се предпочита при производството на подложки за маса. Недостатък на обемната хартия е нейната по-ниска белотата. Когато печатът е в един или два цвята белотата на хартията няма значение, но ако искате пълноцветен печат с високо качество изберете хартия с висока белота.
Офсетова хартия
Тя има голяма белота и дава по-добро качеството на печат на хартиените подложки. При пълноцветен дизайн се препоръчва използването на този вид хартия. Предлага се в няколко дебелини, което позволява по-голям избор за съотношение цена-функционалност.

Спецификация

За друга спецификация, направете запитване.
размер395/285 мм | 470/320 мм
хартияофсетна 70 г/кв.м | обемна 55 г/кв.м
печат1+0 | 2+0 | 3+0

Калкулатор на цени | Форма за въпроси

Рекламни хартиени подложки за сервиране

Галерия

Свързани продукти