T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Подложки за сервиране

хартиени подложки за маса

Хартиените подложки за сервиране са предназначени за еднократна употреба. Те са много практични с атрактивен вид и с ниски цени. Все повече заведения използват хартиени подложки за маса като средство за качествено обслужване и поднасяне на рекламни послания.

Подложките за хранене могат да заместят менюто – асортиментът стои пред погледа на клиента през цялото време. Ако Вашето заведение се посещава често от семейства с деца, можете с подходящи подложки за сервиране да ангажирате вниманието на малчуганите поне за десетина минути, докато успеете спокойно да вземете поръчката.

колаж от хартиени подложки за сервиране в хотел или ресторант

Печат на рекламни хартиени подложки за сервиране в заведение

Изработваме рекламни хартиени подложки в собствена печатна база в гр. Варна. Предлагаме 12 комбинации за размер, хартия и цветност на подложки за сервиране. Вие сами може да конфигурирате спецификацията на подложките и да видите цената за съответния тираж в калкулатора по долу. Печатаме подложки за маса от два вида хартии:

Обемна хартия
Тя е с около 30% по-дебела от офсетовата хартия при еднакъв грамаж. Обемната хартия е по-здрава, по-евтина и има по-добра попиваща способност, сравнено с офсетовата хартия и се предпочита при производството на подложки за маса. Недостатък на обемната хартия е нейната по-ниска белотата. Когато печатът е в един или два цвята белотата на хартията няма значение, но ако искате пълноцветен печат с високо качество изберете хартия с висока белота.
Офсетова хартия
Тя има голяма белота и дава по-добро качеството на печат на хартиените подложки. При пълноцветен дизайн се препоръчва използването на този вид хартия. Предлага се в няколко дебелини, което позволява по-голям избор за съотношение цена-функционалност.
Цветно рекламно кубче за бележки на печатница Импрес

Цени за печат на подложки за сервиране

Спецификация

Размер
395/285 мм | 470/320 мм
Хартия
обемна 55г/кв.м | офсетова 70 г/кв.м
Цветност
1+0 | 2+0 | 4+0

Произведено в импрес

Свързани продукти

Предлагаме още продукти за заведения и хотели, които може да представляват интерес за Вас.

Менюта за ресторанти

Флаери

Подложки за чаши

Рекламни табели

Категория