088 264 9611    sales@impress.bg

производство на реклама

 

Плотерно рязане

плотерно рязанеРекламни надписи от PVC фолио предлагаме от 2002 година. Плотерно рязане в производството на реклама се използва по два основни начина:

  1. Изрязване по контур на надписи, отделни букви, лога, знаци и декоративни елементи от фолио. Има много видове фолиа, обособени в серии, в зависимост от тяхното приложение. Фолиата за плотерно рязане, които най-често са PVC, но могат да бъдат и с друг химичен състав, са предвидени за външна употреба. Всяка серия се предлага в десетки различни цвята. Изграждането на рекламния надпис и/или изображение се получава, чрез поотделно изрязване на всеки елемент в съответния цвят и последователното им апликиране върху рекламния носител.Видове фолиа и област на приложение:
  2. Изрязване по контур на предварително отпечатано изображение върху PVC фолио. Фолиата са бели, прозрачни или металик, различни видове в зависимост от приложението, подходящи са за външни условия. Печатът може да бъде дигитален, екосолвентен или ситопечат. Тази технология намира приложение при изработка на стикери с неправоъгълна форма, брандиране на фасади и фирмени автомобили, рекламни стопери, рекламни стелажи, пълноцветни реклами за текстил и други.

Разполагаме със следните режещи плотери:

    1. SC1000 на MUTOH, ширина на рязане 1040 мм.
    2. CE5000-60 на GRAPHTEC, ширина на рязане 600 мм. Този плотер има оптични датчици за разчитане на регистрационни марки и ни позволява да режем отпечатани изображения по заден контур.