T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес
 

Плотерно рязане

плотерно рязанеРекламни надписи от PVC фолио предлагаме от 2002 година. Плотерно рязане в производството на реклама се използва по два основни начина:
 1. Изрязване по контур на надписи, отделни букви, лога, знаци и декоративни елементи от фолио. Има много видове фолиа, обособени в серии, в зависимост от тяхното приложение. Фолиата за плотерно рязане, които най-често са PVC. но могат да бъдат и с друг химичен състав, са предвидени за външна употреба. Всяка серия се предлага в десетки различни цвята. Изграждането на рекламния надпис и/или изображение се получава, чрез поотделно изрязване на всеки елемент в съответния цвят и последователното им апликиране върху рекламния носител. Видове фолиа и област на приложение:
    • Универсално PVC фолио (мат и гланц): изработка на табели, брандиране на витрини, облепяне на плоскости, несветещи обемни букви, указателни знаци и маркировки, рекламни надписи на стенни часовници и др.
    • Трансперентно и Транслуцентно фолио: основно за светещи реклами (в комбинация с универсално фолио), витражи, изработка на някои видове плакети.
    • Автомобилно фолио – за брандиране на превозни средства, както и на всякакви неравнинни повърхности.
    • Светлоотразително – за табели, знаци, стикери или отделни надписи.
    • Декоративни фолиа – за брандиране на витрини, направа на фризове, матиране на стъклени стени и интериорна реклама.
    • Флок за текстил – за изрязване на надписи, които да се трансферират върху рекламни тениски или други текстиллни изделия.
 2. Изрязване по контур на предварително отпечатано изображение върху PVC фолио. Фолиата са бели, прозрачни или металик, различни видове в зависимост от приложението, подходящи са за външни условия. Печатът може да бъде дигитален, екосолвентен или ситопечат. Тази технология намира приложение при изработка на стикери с неправоъгълна форма, брандиране на фасади и фирмени автомобили, рекламни стопери, рекламни стелажи, пълноцветни реклами за текстил и други.
Разполагаме със следните режещи плотери:
 1. SC1000 на MUTOH, ширина на рязане 1040 мм.
 2. CE5000-60на GRAPHTEC, ширина на рязане 600 мм. Този плотер има оптични датчици за разчитане на регистрационни марки и ни позволява да режем отпечатани изображения по заден контур.