T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Рекламни папки

Хотелски и фирмени папки с джоб

Папката е опаковката на вашата оферта, договор или рекламен материал – поднесете ги със стил. Рекламните папки могат да бъдат картонени с меки корици или класьори с твърди корици и метални рингове.

Като предназначение папките могат да бъдат фирмени папки за кореспонденция, папки за архив, папки за презентация с място за брошура и за визитка. Различна функция изпълняват папки за хотелска стая, чрез които може да предоставите на госта обширна информация за хотела, предлаганите услуги и вътрешния ред.

Разполагаме с 18 вида готови щанци за различни модели картонени папки с джоб. Ние предлагаме два типа папки, според начина на производство:

папка интерком груп

Дизайн и печат на папки

Предлагаме професионален графичен дизайн на папки, съобразен с вашият фирмен стил и конкретна функция, която ще изпълнява папката. Ако разполагате с графичен проект, Вие може да ни го изпратите, за печат на папки с готов дизайн. Изискванията за файловете са описани в раздел „Въпроси (FAQ)“. При получаване на готов проект ние извършваме проверка на файловете преди печат. Примерни рекламни папки от реализирани проекти може да разгледате в галерията на тази страница. 

В печатната база на ИМПРЕС, в град Варна извършваме печат на папки – както дигитален, така и офсетов. Изборът на единия или другия вид печат на папки, зависи от тиража и цветността. Изпълняваме и всички довършителни операции за изработката на картонени папки с джоб: щанцоване, биговане и сглобяване.

Обемни папки за повече листи

Важно! Обикновено папките се изпълняват с единична бига и имат вместимост до 12 листа, 80 грамова хартия А4 формат. Ако желаете папките да могат да поберат повече листи трябва да изберете модели с двойна бига.
Моделите папки с двойна бига имат код, започващ с ПЛ2…, ПЩ2… и са обозначени с {„}.

папка Saer
икона производство

Собствено производство

Предоставяме качествена изработка с цена на производител и възможност за промяна на спецификацията.

Готови щанци

Разполагаме с няколко модела щанц форми за хотелски и фирмени папки, за които няма нищо да заплащате допълнително.

Графичен дизайн

При нас може да поръчате професионален дизайн на вашите фирмени папки.

Въпроси

Поръчка

Цени за дигитален печат на папки с джоб

Модели папки с лепен джоб за листи

ПЛ11

ПЛ12

ПЛ13

ПЛ14

ПЛ22″

Предимства • Ограничения

Дигиталният печат позволява бързо и качествено отпечатване на малък брой папки, необходими за конкретен повод. Условно сме приели 20 броя за минимално количество.

Ако желаете папката да има джоб за листи, ние поддържаме няколко вида, предварително щанцовани джобчета от същия бял картон, от който произвеждаме папките. След печат залепяме джобовете на вътрешната задна корица на папката.

Двустранен печат означава печат на вътрешната страници на папката, но без печат на джобчето.  Печат в цвят, различен от черен, се свежда до пълноцветен печат.

Спецификация

Размер
218х308 мм, за листи А4
Картон
350 г/кв.м двустранно хромов картон
Печат
едностранен | двустранен
Цветове
цветен печат, CMYK
Джоб
1 сгъвка с бига, лепен джоб*

Цени за офсетов печат на папки с джоб

Модели папки с щанцован джоб за листи

ПЩ10

ПЩ11

ПЩ12

ПБ21″

ПЩ20″

Предимства • Ограничения

Офсетовият печат позволява икономично отпечатване при по-голямо количество папки. Минимумът е 250 броя, но оптимална цена се постига за над 1000 броя.

Разгъвката на папката може да бъде много по-голяма от самата папка, това се използва за да се оформят различни интересни джобове за листите при сглобяване на папката.

При офсетов печат може да изберете както пълноцветен печат, така и печат само в 1 или 2 цвята по Pantone скала. Може да се печат само едната или и двете страни на папката.

Спецификация

Размер
~218х308 мм, за листи А4
Картон
350 г/кв.м двустранно хромов картон
Печат
едностранен | двустранен
Цветове
1 | 2 | 4 (цветно)
Джоб
щанцован джоб, без лепене
Капацитет
12 | 30 – листа А4, 80 г

проект & печат

Свързани продукти

Папката се явява контейнер за Вашите печатни рекламно-информационни материали. Вие може да поръчате всичко необходимо при нас: бланки, проспекти, брошури, формуляри за попълване. и визитки. За последните има предвидени прорези върху джобовете на папките.
Предлагаме дизайн и печат на всички материали, които съдържа една папка за хотелска стая: инфолисти, алармкарти, телефонни указатели, пликове за писма, анкетни карти, листи за писане, карти за закуска, ценоразпис на услуги и др.

Бланки

Визитки

Класьори

Торбички

Категория