T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

обемни стикери

Обемни стикери – ефикасен начин за брандиране на продукти

Изработваме обемни стикери от самозалепващо PVC фолио с цветен печат, изрязани в желана форма и с триизмерно кристално покритие, подобно на прозрачна смола. Тези стикери се наричат още: лого-топи, триизмерни, силиконови или доминг стикери.

Обемните стикери са изключително трайни и могат да запазят качеството си до 8 години. Покритието на доминг стикер не пожълтява, не потъмнява и не губи еластичност, благодарение на това, че е UV устойчиво. Изображенията на обемните стикери запазват яркостта и контраста на цветовете и не избледняват след време. Доминг стикерите са водоустойчиви и могат да бъдат почиствани без проблеми.

Обемните стикери се използват за брандиране на битова и компютърна техника, мебели, машини и оборудване. Триизмерните стикери са подходящи и за персонализиране на промоционални подаръци, като плакети, значки, ключодържатели, чанти и други рекламни материали. Това прави обемните стикери много полезни, когато трябва да се направят индивидуални фирмени подаръци в единични бройки.

С еластичните доминг стикери ще получите висококачествено брандиране, което ще привлече вниманието на вашите клиенти и потребители.

флаери 3 вида

Изработка на обемни стикери

За направата на обемни стикери, в печатната база на ИМПРЕС, в град Варна използваме най-качественото, като материали и технология, полиуретаново покритие. Допълнителното покритие е ефектно, прозрачно, еластично и придава обем на стикерите. Еластичните свойства на покритието позволяват обемният стикер да бъде апликиран върху заоблени повърхности. Обемното покритие на вашият рекламен стикер “хваща” окото и прави марката по-атрактивна, а стоката по-луксозна.

технология

За основа ползваме бяло гланцово PVC фолио, но според дизайна можем да го заменим с цветно полиестерно фолио. Печатаме цветно (CMYK, 1200 dpi) с UV мастила и изрязване по контур, чрез комбинирана дигитална технология.

Отпечатаните и прорязани стикери заливаме с двукомпонентна смес, предварително хомогинизирана в електрическа бъркалка под вакуум. Заливането става с пневматичен автомат за регулиране на интервалите и дебита на подаваната смес. След заливането стикерите се поставят в специална сушилня до приключване на реакцията на поликондензация на полиуретана. Тази технология гарантира, че обемното покритие няма да съдържа шупли и мехурчета газ, няма да потъмнее и ще бъде равномерно нанесено по цялата повърхност на всеки един стикер.

флаер на агенция за недвижими имоти Палад
икона производство

Собствено производство

Цветен UV печат, прорязване по контур, заливане с полиуретанова смола, сушене.

Еластични | Tвърди

Еластично или твърдо покритие според повърхността, на която ще се лепят.

Форма по желание

Може да изберете различни форми и размери за вашите обемни стикери от 1 до 60 кв.см.

Въпроси

Поръчка

Цени за обемни стикери

Спецификация

Обемни стикери с цветен печат върху мономерно бяло фолио, изрязани по контур. В полетата дължина и ширина въведете габаритите на желания от вас стикер, формата може да не е правоъгълник. Посочете готов проект, ако може да ни го изпратите на файл. Изберете мека смола, ако стикерите ще се лепят на повърхности с извивка, в останалите случаи препоръчваме твърда смола.

Стикерите се предават на листи с формат 380/240 мм, почистени от фолиото между отделните артикули. Ако желаете по-малки или по-големи размери или друг вид фолио, моля свържете се с нашите консултанти.

обемен стикер във форма на сърце и надпис Love

Произведено в импрес

Какво още предлагаме