T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Настолни календари

Предлагаме различни модели настолни календари, пирамидки, планшети и планери за 2023 година. Част от артикулите предварително сме произвели в собствена печатница във Варна и при поръчка отпечатваме по индивидуален проект кориците и/или листите на изделията.

Настолни календари 2023

Всички модели настолни календари изработваме в собствена печатница. Използваме офсетов, дигитален и ситопечат, като и необходимите довършителни операции за сглобяваме на крайното изделие. Предлагаме и графичен дизайн, ако не разполагате с готов. Освен това изработваме настолни календари изцяло по поръчка, с уникален графичен дизайн, проектиран специално за вас. В този случай, не само корицата, а всеки лист на изделието ще бъде персонализиран с вашето лого и информация за контакти. Настолните календари се съчетават много добре със стенни календари и рекламни химикалки като новогодишен фирмен подарък, който може да поднесете опакован в рекламна хартиена торбичка.
Стенни календари с една тетрадка с перфорация именни дни и празници

модели настолни календари

Предлагаме 4 модела настолните календари – 2 календар пирамидки, планшет (настолен бележнки без дати) и седмичен настолен календар, разграфен по дни с дати. Разгледайте моделите, за всеки от тях има отделна страница, където продуктът е представен със своите характерни черти, технически параметри на изработка, галерия с проекти и интерактивен калкулатор за цени във форма за заявка.