T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Табелки „Моля, не безпокойте“

икона за табелка за окачване

Хенгъри – табелки за врата

Двустранни табелки за хотелски стаи с надписи: DO NOT DISTURB | MAKE MY ROOM са задължителни за всеки хотел. Чрез тези знаци, закачени на вратата, Вашите гости информират обслужващия персонал за своето желание за почивка или за почистване на стаята.

Рекламно-информационен продукти, предназначени за окачване се наричат хенгъри. Такава е и табелката „моля не безпокойте“, която има отвор за окачване на дръжката на врата (door hanger). Хенгър е универсално средство за визуална комуникация, чрез което се прeдава информация без пряк контакт. Табелите за врата са удобни и лесни за употреба. Те намират широко приложение в хотелите, като тяхното съдържание не се ограничава само с  „моля, не безпокойте / моля почистете“, а се използват за предаване на различни послания.

Хенгърите за врата се ползват и за провеждане на маркетингови кампании, подобно на раздаването на флаери. Подходящи са за интернет доставчици, храна за дома, недвижими имоти, ремонт на къщи, поддръжка на градини и други подобни.

Вижте по-долу: модели, параметри и цени за изработката на табелки за хотели „не безпокойте„.

различни модели табелки с надпис моля не безпокойте

Изработка на табелки за окачване на врата

В печатната база на ИМПРЕС, в град Варна извършваме всички операции по изработката на табелки /хенгъри/ за врата: – графичен дизайн, печат, ламиниране и щанцоване. Разполагаме с набор от готови щанци. Изберете форма според дръжките на вратите във Вашия хотел и според Вашите предпочитания. Предлагаме възможност да изработим табелите в нова форма, изцяло по Ваше желание.

Изработваме хенгъри за врати от картон, от ламиниран картон или от пластмаса. Печатаме и двете страни на табелките с надписи. Брандираме табелките с логото на Вашия хотел с едноцветен или пълноцветен печат. Надписите могат да се дублират на 2 и повече езика или да се ползват иконични изображения.

Зелена табелка ПОЧИСТЕТЕ, окачена на дръжка на врата
Червена табелка НЕ БЕЗПОКОЙТЕ, окачена на дръжка на врата
икона производство

Собствено производство

Печат, ламиниране и щанцоване в печатница ИМПРЕС.

икона за щанца

Различни форми

Предлагаме 6 различни форми на хенгъри с готови щанци за тях.

икона за дизайн

Графичен дизайн

Предлагаме дизайн по индивидуален проект.

Въпроси

Поръчка

Модели табелки за врата

хенгър, модел F1

Riviera

форма: F1

хенгър, модел F2

Mimosa

форма: F2

хенгър, модел F3

Sunny Day

форма: F3

хенгър, модел F4

Primasol

форма: F4

хенгър, модел F5

Havana

форма: F5

хенгър, модел F6

Laguna

форма: F6

Печат на табелки „моля, не безпокойте“

След формата на табелките, трябва да изберете и тяхната цветност. Предлагаме две възможности, валидни за всички модели. Тук предложените табели за окачване на врата се принтират върху картон с тегло 300 г/кв.м., допълнително могат да се ламинират. Разгледайте още примери на табелки за хотелски стаи в галерията на тази страница.

  • едноцветни картонени табелки за врата: По-икономичен вариант, който е достатъчен за функцията на табелките. Двете страни могат да бъдат с различен цвят. Обикновено се ползва червено за „моля, не безпокойте“ и зелено за „моля, почистете„. Ако желаете, може да изберете друга комбинация от цветове. Всяка от страната на табелката може да се брандира с използваният цвят.

Изработка чрез офсетов печат.

едноцветна табелка с икона - don't disturb
едноцветна табелка с надпис do nоt disturb
  • пълноцветни картонени табелки за врата: Вариант без ограничение в броя на цветовете. Към надписите, може да се добави, цветно лого и графични елементи, за да се запази стила на останалите печатни материали на хотела. Сравнете в калкулатора цените с едноцветния печат, разликата е минимална особено при малки тиражи без добавен ламинат.

Изработка чрез дигитален печат.

цветни табелки за врата, не безпокойте  на 4 езика
хенгър с информация за хавлии, за врата на баня

Цени за табелки ‘не безпокойте’

Упътване за калкулатора

Интерактивният калкулатор изчислява цена за изработка на хенгъри (табелки) за врати в зависимост от цветността, добавяне на ламинат, наличие на готов проект и брой. Табелките са с двустранен печат от картон хром мат 300 г/кв.м. Моделът не влияе на цената, а единствено определя формата за щанцоване, която ще използваме.

  • Печат: За едноцветен печат ползваме офсетова печатна машина – цветовете на двете страни на картонената табелка може да са различни например червено и зелено. Цветовете могат да се задават по ваше желание, но само 1 цвят на страна. За пълноцветен печат ползваме дигитална преса с двустранен печат по CMYK скала.
  • Ламинат: Ползваме гланцов ламинат, различни серии в зависимост от начина на печат 25/35 мк.
  • Количество: Количеството се задава в диапазон 200-3000 броя, за повече бройки направете запитване.

Какво още предлагаме

При нас може да поръчате на практика всички рекламно – информационни материали за Вашият хотел.