T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Табелки „Моля, не безпокойте“

Хенгъри – табелки за врата

Двустранни табелки за хотелски стаи с надписи: DO NOT DISTURB | MAKE MY ROOM са задължителни за всеки хотел. Чрез тези знаци, закачени на вратата, Вашите гости информират обслужващия персонал за своето желание за почивка или за почистване на стаята.

Рекламно-информационен продукти, предназначени за окачване се наричат хенгъри. Такава е и табелката „моля не безпокойте“, която има отвор за окачване на дръжката на врата (door hanger). Хенгър е универсално средство за визуална комуникация, чрез което се прeдава информация без пряк контакт. Табелките за врата са удобни и лесни за употреба. Те намират широко приложение в хотелите, като тяхното съдържание не се ограничава само с  „моля, не безпокойте / моля почистете“, а се използват за предаване на различни послания.

Хенгърите за врата се ползват и за провеждане на маркетингови кампании, подобно на раздаването на флаери. Подходящи са за интернет доставчици, храна за дома, недвижими имоти, ремонт на къщи, поддръжка на градини и други подобни.

Вижте по-долу: модели, параметри и цени за изработката на табелки за хотели „не безпокойте“.

Хенгъри за врата "don't disturb"

Изработка на табелки за врата /Хенгъри/

В печатната база на ИМПРЕС, в град Варна извършваме всички операции по изработката на хенгъри за врата: – графичен дизайн, печат, ламиниране и щанцоване. Разполагаме с набор от готови щанци. Изберете форма според дръжките на вратите във Вашия хотел и според Вашите предпочитания. Предлагаме възможност да изработим табелки в нова форма, изцяло по Ваше желание.

Изработваме хенгъри за врати от картон, от ламиниран картон или от пластмаса. Печатаме и двете страни на табелките с надписи. Брандираме хенгърите с логото на Вашия хотел с едноцветен или пълноцветен печат. Надписите могат да се дублират на 2 и повече езика или да се ползват иконични изображения. 

Модели табелки за врата, според форма и размер

Riviera

форма: F1

Mimosa

форма: F2

Sunny Day

форма: F3

Primasol

форма: F4

Havana

форма: F5

Laguna

форма: F6

Печат на табелки „моля, не безпокойте“

След формата на табелките, трябва да изберете и тяхната цветност. Предлагаме две възможности, валидни за всички модели. Тук предложените табелки за окачване на врата се отпечатват върху картон с тегло 300 г/кв.м., допълнително могат да се ламинират. Разгледайте още примери на табелки за хотелски стаи в галерията на тази страница.

  • едноцветни картонени табелки за врата: По-икономичен вариант, който е достатъчен за функцията на табелките. Двете страни могат да бъдат с различен цвят. Обикновено се ползва червено за „моля, не безпокойте“ и зелено за „моля, почистете“. Ако желаете, може да изберете друга комбинация от цветове. Всяка от страната на табелката може да се брандира с използваният цвят.

Изработка чрез офсетов печат.

едноцветна табелка с икона - don't disturb
едноцветна табелка с надпис do nоt disturb
  • пълноцветни картонени табелки за врата: Вариант без ограничение в броя на цветовете. Към надписите, може да се добави, цветно лого и графични елементи, за да се запази стила на останалите печатни материали на хотела. Сравнете в калкулатора цените с едноцветния печат, разликата е минимална особено при малки тиражи без добавен ламинат.

Изработка чрез дигитален печат.

цветни табелки за врата, не безпокойте  на 4 езика
хенгър с информация за хавлии, за врата на баня

Цени за печат на хенгъри

Интерактивният калкулатор изчислява цена за изработка на хенгъри (табелки) за врати в зависимост от цветността, добавяне на ламинат, наличие на готов проект и брой. Табелките са с двустранен печат от картон хром мат 300 г/кв.м. Моделът не влияе на цената, а единствено определя формата за щанцоване, която ще използваме.

  • Печат: За едноцветен печат ползваме офсетова печатна машина – цветовете на двете страни на картонената табелка може да са различни например червено и зелено. Цветовете могат да се задават по ваше желание, но само 1 цвят на страна. За пълноцветен печат ползваме дигитална преса с двустранен печат по CMYK скала.
  • Ламинат: Ползваме гланцов ламинат, различни серии в зависимост от начина на печат 25/35 мк.
  • Количество: Количеството се задава в диапазон 200-3000 броя, за повече бройки направете запитване.

проект & печат

Какво още предлагаме

Ако искате да споделите повече информация, но тя не се събира в листовка, препоръчваме ви да изберете друг вид печатен рекламен материал: дипляна или брошура.

транспарант

Хотелски паспорти

транспарант

Папки

транспарант

Менюта

транспарант

Указателни табелки