T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Многолистни календари [9618]

Изображение на два многолистни календара един под друг, с по два месеца на лист и снимки на природен пейзаж на фона.Многолистовият календар обикновено съдържа 13 или 7 листа. Първият лист служи за корица на рекламния календар. Следват 12 цветни листа, всеки от тях с календар за един месец, различно изображение, фирмено лого и слоган. При седем листовите календари са разположени по два месеца на лист. Многолистните календари завършват с бяла картонена подложка. Всички листи са скрепени с метална спирала, на която има кукичка за окачване.

Многолистов календар – изработка

В печатница ИМПРЕС изработваме фирмени рекламни многолистни календари по индивидуален проект.  Предлагаме изготвянето на графичен дизайн за многолистните календари, ако не разполагате с готов.

Печатът на календарните листи е едностранен, цветен и качествен. Листите са от гланцова хромова хартия с тегло 150 г/кв.м. Размерите на многолистовият календар могат да варират, но най-оптималните два размера са 316/470 мм и 470/690 мм. Календарите с индивидуален дизайн могат да бъдат ориентирани вертикално или хоризонтално. В последния случай, металната спирала се разполага по дългата страна на календара и заради това струва малко повече, иначе няма друга разлика в цената на хоризонатланите многолистови календари. Дигиталният печат дава възможност за изработка на по-малки количества индивидуални многолистни календари, например 50-100 броя, но може да се ползва само при по-малкият формат – 316/470 мм.

Тринадесет листов календар по индивидуален проект е възможно най-луксозния рекламен календар, дори без допълнителни екстри. Седем листовият календар има същата визия, но е по-икономичен заради по-малкия брой листи. За повече ефектност и блясък на Вашите многолистни календари изберете да добавим селективен лак или голд печат.
Пресметнете бързо и лесно цената на Вашите Многолистни календари с интерактивният калкулатор.

Калкулатор за цени на многолистни календари по индивидуален проект

Спецификация

За друга спецификация, направете запитване.
обем 13 или 7 листа
размер 316/470 или 470/690 мм
хартия хром гланц 150 г/кв.м
печат 4+0 цвята
скрепване метална спирала с кукичка
основа картон 280 г/кв.м
код 9618
13 листов календар - Русия през очите на българи