T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Менюта за ресторанти

икона за лазерно рязане

Видове менюта за заведения

Различните заведения: ресторант, бистро, механа, пицария, сладкарница, кафене или бар трябва да имат различни менюта не само като съдържание, а и като дизайн и начин на изработка. Менюто трябва да отговаря на стила, имиджа и духа на Вашето заведение.

Огромното разнообразие от видове менюта съответства на разнообразието от видовете заведения. От меню отпечатано върху подложката за сервиране до луксозни кожени менюта със сменяеми страници. От един сгънат ламиниран лист до подобните на каталог многолистови менюта с твърда корица. Тук ще представим печатните менюта, повече модели ще откриете в последният раздел „Какво още предлагаме“.

Изберете професионална изработка на менюта за ресторант. Предлагаме дизайн и печат на менюта, които ще заинтригуват Вашите клиенти, ще възбудят апетита им, ще ги улеснят в избора на специалитети и ще увеличат Вашите продажби.

луксозни визитни картички на хотел Elit

Изработка на менюта за заведения

В печатната база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с всичко необходимо за изработка на менюта за заведения от графичен дизайн до довършителни процеси.

Обикновено менютата се поръчват в неголеми тиражи и затова ги отпечатваме чрез дигитален печат. Притежаваме модерна поточна линия за набор, сгъване, телово шиене и рязане, а също и машини за лепене и поставяне на метална спирала, ако предпочитате такъв начин на подвързване.

Благодарение на огромното разнообразие от технологии, които ползваме и на на нашия 20 годишен опит в производство на печатни материали, можем да Ви предложим редица екстри за Вашите менюта, за да бъдат уникални и впечатляващи.

визитки с топъл печат
икона производство

Собствено производство

Дигитален и офсетов печат и всички довършителни процеси.

Различни модели

Предлагаме 7 стандартни размера, както и възможност за модел по ваше задание.

Графичен дизайн

Предлагаме уникален графичен проект според стила на заведението, не ползваме шаблони.

Въпроси

Поръчка

Цени за печат на менюта

Упътване за калкулатора

Използвайте калкулатора, за да видите цената за изработка на менюта.

Чрез модерен дигитален печат отпечатваме качествени цветни менюта за Вашият ресторант, бар или сладкарница без ограничения за минимално количество.

Предлагаме 7 оптимални формата за печат на менюта с 1, 2 или 3 сгъвки. Размерите са от А4+ до А3+. От таблицата по-долу, изберете модел според размерите на менюто в сгънат и разгънат вид и го задайте в калкулатора.

В цената на изработката е включен мат ламинат (35μ), който предпазва менюто и не пречи на четимостта.

Изберете дебелината на картона за печат на менюта. По-плътният картон прави менюто да изглежда по-луксозно без да повлиява чувствително на цената.

Посочете дали имате готов проект или желаете ние да го изработим. В цените за готов проект е включена проверка на изпратените от Вас файлове.

модели менюта

L : размер на един лист на менюто (размер в сгънат вид)
S : размер на цялото меню (размер в разгънат вид)
Първата цифра в кода показва броя сгъвки на менюто.
На схемата не е показано меню MNL103, с една сгъвка 110х310 мм лист (220х310 мм в разгънат вид). Менюто представлява лявата половина на MNL303

MNL303

110×310

440×310

MNL112

155×220

310×220

MNL113

155×310

310×310

MNL114

155×420

310×420

MNL123

220×310

440×310

MNL213

155×310

465×310

Произведено в импрес

проект & печат

Какво още предлагаме

  • Меню от един лист, поставено в прозрачна поставка от плексиглас;
  • Папка от изкуствена кожа с прозрачни джобове за листи на меню;
  • Папка за меню с цветни твърди корици;
  • Меню, отпечатано върху подложка за сервиране;
  • Светеща табела с меню;
  • Табло за меню, което се поставя пред заведението.