T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Менюта за ресторанти

Видове менюта за заведения

Различните заведения: ресторант, бистро, механа, пицария, сладкарница, кафене или бар трябва да имат различни менюта не само като съдържание, а и като дизайн и начин на изработка. Менюто трябва да отговаря на стила, имиджа и духа на Вашето заведение.

Огромното разнообразие от видове менюта съответства на разнообразието от видовете заведения. От меню отпечатано върху подложката за сервиране до луксозни кожени менюта със сменяеми страници. От един сгънат ламиниран лист до подобните на каталог многолистови менюта с твърда корица. Тук ще представим печатните менюта, повече модели ще откриете в последният раздел „Какво още предлагаме“.

Изберете професионална изработка на менюта за ресторант. Предлагаме дизайн и печат на менюта, които ще заинтригуват Вашите клиенти, ще възбудят апетита им, ще ги улеснят в избора на специалитети и ще увеличат Вашите продажби.

Кожени папки меню

Изработка на менюта за заведения

В печатната база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с всичко необходимо за изработка на менюта за заведения от графичен дизайн до довършителни процеси.

Обикновено менютата се поръчват в неголеми тиражи и затова ги отпечатваме чрез дигитален печат. Притежаваме модерна поточна линия за набор, сгъване, телово шиене и рязане, а също и машини за лепене и поставяне на метална спирала, ако предпочитате такъв начин на подвързване.

Благодарение на огромното разнообразие от технологии, които ползваме и на на нашия 20 годишен опит в производство на печатни материали, можем да Ви предложим редица екстри за Вашите менюта, за да бъдат уникални и впечатляващи.

Цени за печат на менюта

Използвайте калкулатора, за да видите цената за изработка на менюта.

Чрез модерен дигитален печат отпечатваме качествени цветни менюта за Вашият ресторант, бар или сладкарница без ограничения за минимално количество.

Предлагаме 7 оптимални формата за печат на менюта с 1, 2 или 3 сгъвки. Размерите са от А4+ до А3+. От таблицата по-долу, изберете модел според размерите на менюто в сгънат и разгънат вид и го задайте в калкулатора.

В цената на изработката е включен матов ламинат, който предпазва менюто и не пречи на четимостта.

Изберете дебелината на картона за печат на менюта. По-плътният картон прави менюто да изглежда по-луксозно без да повлиява чувствително на цената.

Посочете дали имате готов проект или желаете ние да го изработим. В цените за готов проект е включена проверка на изпратените от Вас файлове.

модели еднолистови менюта, според размера на страниците и разгънатия лист

MNL112

стр-ца: 155/220 мм
меню:  310/220 мм

MNL103

стр-ца: 110/310 мм
меню:  220/310 мм

MNL113

стр-ца: 155/310 мм
меню:  310/310 мм

MNL123

стр-ца: 220/310 мм
меню:  440/310 мм

MNL114

стр-ца: 155/420 мм
меню:  310/420 мм

MNL213

стр-ца: 155/310 мм
меню:  465/310 мм

MNL303

стр-ца: 110/310 мм
меню:  440/310 мм

проект & печат

Какво още предлагаме

Предлагаме различни модели менюта, освен кожените папки:

 • Меню от един лист, поставено в плексигласова поставка;
 • Отпечатани и ламинирани менюта под формата на дипляна или брошура;
 • Папка за меню с цветни твърди корици;
 • Меню, отпечатано върху подложка за сервиране;
 • Светеща табела с меню;
 • Табло за меню, което се поставя пред заведението.
 • транспарант

  Насочващи табели

  транспарант

  Меню - класьор

  транспарант

  Поставка за меню

  транспарант

  Подложка за маса