T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Рекламни карти за игра

ico карти

Комплекти карти за игра

Изработваме комплекти карти за игра, както за рекламни така и за професионални цели. Техническите параметри на отделните видове карти са еднакви. Разликата е в отпечатаните визии в зависимост от приложението на картите.

  • рекламни карти: Предназначени са за рекламен подарък. Тестето съдържа 52 карти плюс 2 жокера. С тях може да се играят всички популярни игри с карти: Вист, Покер, Канаста, Макао, Охел, Бридж-Белот, Шестдесет и шест и пасианси. Характерно за рекламните карти е, че техният гръб е брандиран с цветна реклама за популяризиране на марката. Всяко тесте рекламни карти за игра Ви осигурява хиляди часове, видимост на Вашата марка. Рекламните карти се предлагат в картонена кутия, която също е брандирана.
  • професионални карти: Произведени от нас карти се ползват от Българска Бридж Федерация на официални международни турнири по спортен бридж. При картите за спортен бридж има някои специфични изисквания за цветовете на ♣ ◊ ♥ ♠; да има отпечатан баркод на лицето за машинно раздаване и да са с точно определен размер за контейнерите на игрите. Обикновено професионалните карти се изработват в голям тираж и се предлагат без кутийка. Всяко тесте рекламни карти за игра Ви осигурява хиляди часове, видимост на Вашата марка.
  • уникални карти: Имаме възможност да произведем по поръчка карти с уникален дизайн, размер и с различен брой в колода за настолни игри, обучения, или други специфични цели. Можем да проектираме и произведем кутии за уникални карти според вашите нужди.
карти за бридж с лого Albena

Изработка на рекламни карти за игра

В печатница ИМПРЕС, в град Варна, изработваме брандирани карти за игра в рекламна картонени кутия. Процесът на изработка на рекламните карти включва: дизайн, печат, щанцоване, сортиране и пакетиране в кутийки за карти.

Стандартната колода съдържа 52 карти + 2 жокера. Но ние произвеждаме тестета с брой карти по ваше желание: 24, 32, 52, 54 или повече за различни настолни игри.

Размерът на картите е 57/88 мм. За този размер имаме прецизна щанца, която  гарантира перфектно съответствие на размера и еднакво заоблени ъгли.

Печатът е двустранен пълноцветен по CMYK (4+4 цвята). Картонът е специално проектиран за печат на карти за казина: непрозрачен, пластифициран, 300 г/кв.м. Гърбът на рекламните карти за игра е предвиден да се брандира с цветна реклама, еднаква за всички карти. Но ако картите имат специфично приложение, при нас може да поръчате карти с уникални гърбове на същата цена.

Произвеждаме и картонена кутия с печат за колоди от 52-55 карти. Имаме и по-тесен модел кутия за колоди от 32 карти. За по-голям брой карти, размерът на кутията се проектира по поръчка. Кутията се предлага опционно.

карти за игра: поп, дама, вале с кутия

Собствено производство

В собствена печатница отпечатваме картите и извършваме довършителните процеси: щанцоване и опаковане.

Графичен дизайн

Предлагаме две различни визии за лице на картите, а гърбът и кутията се отпечатват по индивидуален проект.

Подаръчен комплект

Всяко тесте карти за игра се предлага в рекламна картонена кутия, която дава завършен вид на Вашия корпоративен подарък.

Въпроси

Поръчка

Цени за карти за игра

Спецификация

Код
9650
Размер
57 x 88 мм
Картон
непрозрачен, пластицифиран, 300 г/кв.м
Печат
цветен 4+4 (CMYK)
Колода
54|52|32|24|по желание
Кутия
картон 300 г/кв.м , цветен печат

Инструкции

Кутия – изберете дали вашите комплекти карти ще включват картонена кутия. Цената е валидна за кутии, съдържащи до 54 карти.

Дизайн на лицата – предлагаме два готови дизайна за лице на картите. Можем да отпечатаме карти с уникални лица с предоставен от вас проект.

Колода – може да изберете брой карти в колодата от 12 до 78 (таро карти).

Цветове – стандартно цветовете на боите на картите за игра са черно за спатия и пика и червено за каро и купа – опция Black&Red. В спортният бридж е прието да се използват различни цветове за всяка боя: сиво, оранжево, червено, черно – опция Sport. Може да изберете всяка една комбинация от Дизайн и Цветове.

Проект – изберете „няма“, ако трябва ние да изготвим проект за картите. Цената включва дизайн на гърба, еднакъв на всички карти, както и на кутия със същия дизайн.

Брой – заради начина на изработка, имаме изискване броят комплекти да бъде кратен на 25. Може да поръчате 25, 50, 75 и т.н. до 500 броя комплекти. Ако желаете повече комплекти е необходимо да направите запитване за цена.

Дизайн на лицата на картите
Предлагаме два модела, всеки от тях може да бъде отпечатан с някой от двата сета бои на картите (спатия, каро, купа, пика): „Black&Red“ или „Sport“.

Модели карти за игра

Мнение на наш любим клиент

Поздравления на „ИМПРЕС“ за новаторството! Най-после в България имаме професионално изработени карти за игра, които напълно отговарят на световните стандарти и са на изключително достъпна цена. Картите са подходящи както за съзтезателите, занимаващи се с най-интелектуалния спорт – бридж, така и за любителите на всички игри с карти.
Картите на ИМПРЕС, допълнени с новите им комплекти за анонсиране (бидинг боксове) станаха постоянен инвентар на Международния бридж фестивал „Албена“ – един от най-големите бридж фестивали в Европа, както и на много от най-големите бридж прояви в България, които се организират от СК „Дама купа“.
Стефан Георгиев, президент на СК Дама Купа

Стефан Георгиев

Президент
спортен клуб „Дама купа“

Карти за игра, Дама купа, Албена

Произведено в импрес