T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Календар Мажор плюс

Мажор плюс

Мажор Плюс е версия на календар Мажор с удължена основа и е по-предпочитаният вариант за бизнес календар. Допълнителният „въздух“ между тетрадките, оцветяването на основата и възможността да се изнесе от „главата“ информацията за контакти разкриват пълния потенциал за имиджова реклама на стенните календари от серията „Мажор“.

Телата за календари Мажор са собствено производство. Ние ги изработваме в печатна база ИМПРЕС във Варна. Поддържаме постоянна наличност, която обикновено се изчерпва в началото на декември, а понякога и по-рано. Направете заявка сега.

Голям работен календар с удължено място за реклама, Юнитранс

Цени за Мажор плюс

Спецификация

Код
1137
Цветове
син Pantone 277 + син Pantone 280 + червен Pantone 1795
Глава
Пълноцветен печат, едностранно хромов картон с бял гръб 245 г, отвор за окачване.
Основа
Едностранно хромов картон 305 г, щанцована, с „уши“ за придържане на листите на тетрадките, биги за сгъване. Основата е удължена и с по-голямо разстояние между тетрадките. Печат с 1 цвят.
Тетрадка
Комплект от три секции, офсет 70 г, печат в 3 цвята, с перфорация и бандерол, български, английски и немски език, прозорче за текущия ден.

Цени

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект = 48 лв.
количество
цена 50 100 200 300 500 1000
1 бр. 7.42 5.70 4.72 4.37 4.06 3.72

Изработка на Мажор плюс

Произвеждаме календари в собствена печатна база. Изготвяме графичен дизайн по индивидуален проект, отпечатваме главите и телата на календарите и извършваме всички необходими довършителни операции. Календар единица класик поддържаме постоянни складови наличности с периодични нови тиражи.

Схема

Мажор плюс е най-глоемият трисекционен календар, който предлагаме с размер 344/905 мм. Въпреки почти еднометровата дължина календарът може да се сгъва и да се постави в плик. Тялото се отпечатва чрез офсетов печат в избран от Вас цвят и графичен дизайн.  На схемата може да видите всички размери.

Кликнете снимката за увеличаване.

Тяло за работен календар Мажор плюс 1137 син

Календариум

Календар Мажор плюс има три тетрадки с разстояние между тях, предвидено за печат на рекламни надписи.  Календариумът на предходния и следващия месец са тонирани в светло синьо, за да контрастират на белия фон на текущия месец. Предлага се само в една цветова комбинация.

Кликнете снимката за увеличаване.

Собствено производство

Отечатваме календарите в собствена печатница, както  телата с календариумите, така и рекламата на главата на календара.

Графичен дизайн

При нас може да поръчате изготвяне на проект за Вашите календари.

Отлично качество

Качествена изработка на Вашите календари, изпълнена с качествени материали.

Въпроси

Поръчка

Произведено в импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Промо подаръци

Тефтери със спирала

Календар Тройка класик