T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Календар Кент

Кент

Календар Кент е по-евтина версия на класическия трисекционен работен календар с абсолютно същата информация. Листите се печатат заедно и на по-късен етап в зависимост от поръчките решаваме, колко от отпечатаният тираж да се превърне в Тройка Класик и колко в Кент.

Единствената разлика е, че листите на тетрадката остават цели с по три месеца, а не три отделни тетрадки с по-един месец. Това съкращава разходите за довършителни операции трикратно и чувствително намалява цената, както може сами да се убедите. Тази разлика води до следното ограничение – календар Кент не може да се сгъва за поставяне в плик.

Ние ви предоставяме следната опция: ако изберете календар Кент, но искате определено количество да може да се сгъва – тогава може да комбинирате в поръчката календарите Кент и Тройка класик, като за всеки модел ще се определи единична цена, която отговаря на общото количество календари.

Календар с една секция и три месеца - модел Кент

Цени за Кент

Спецификация

Код
1123
Цветове
червен – Pantone 185, син – Pantone 300, зелен Pantone 354
Глава
Пълноцветен печат, едностранно хромов картон с бял гръб 245 г, отвор за окачване.
Основа
Едностранно хромов картон 275 г, щанцована, с “уши” за придържане на листите на тетрадките, бяла без печат.
Тетрадка
Календариумът е едносекционен – една тетрадка с 12 листа. Всеки лист е с по 3 месеца. Хартия – офсет 70 г/кв.м, печат в 2 цвята, с перфорация и бандерол, български и английски език, прозорче за текущия ден. Отбелязани са имените дни и фазите на Луната.

Цени

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Включена е цена за проект = 66 лв.
количество
цена 50 100 200 300 500 1000
1 бр. 4.87 3.96 3.11 3.01 2.92 2.84

Изработка на Календар Кент

Произвеждаме календари в собствена печатна база. Изготвяме графичен дизайн по индивидуален проект, отпечатваме главите и телата на календарите и извършваме всички необходими довършителни операции. Календар единица класик поддържаме постоянни складови наличности с периодични нови тиражи.

Схема

Календар Кент, макар че има три месеца в календариума, той се състои само от една тетрадка с размер 290/426мм. По тази причина календарът не може да се сгъва до по-малък размер от 316/445 мм. Главата е отделна част, която е залепена за тялото. Общия габарит е 316/660 мм.

Кликнете снимката за увеличаване.

1100 минор, тетрадка

Календариум

Предлагаме Календар Кент, аналогоично на Тройка класик в три цветови комбинации. Вижте в спецификацията номерата на цветовете и в галерията тяхната визуализация. Всеки лист съдържа голям календариум за три последователни месеца. Именни дни.

Кликнете снимката за увеличаване.

Собствено производство

Отпечатваме календарите в собствена печатница, както  телата с календариумите, така и рекламата на главата на календара.

Графичен дизайн

При нас може да поръчате изготвяне на проект за Вашите календари.

Отлично качество

Качествена изработка на Вашите календари, изпълнена с качествени материали.

Въпроси

Поръчка

Произведено в импрес

Свързани продукти

Разгледайте още предложения за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас брандирани хартиени торбички.

Рекламни сувенири

Промо подаръци

Тефтери със спирала

Календар Тройка класик