088 264 9611    sales@impress.bg

производство на реклама

 

Информационни табла с джобове

Затворено информационно табло, за външна стена - Логос

Външно табло за реклама с прозорец за оферти на агенция за недвижими имоти.

И нформационните табла с джобове представляват отпечатана с реклама или друга постоянна информация плоскост и монтирани върху нея различен брой  прозрачни  джобове, които са пригодени за поставяне на отпечатани листи със сменяема информация. Така вие ще контролирате, кога каква информация да има на Вашето табло за реклама.

Рекламни табла с джобове се ползва в закрити помещения. Могат да се пригодят за поставяне на под, на стена, на плот или да висят от тавана. За да се ползва едно табло с джоб, като информационно табло за външни пространства е необходимо то да се постави във външна витрина. Ако нямате налична, ние ще я изработим за Вас. Така ще разполагате с рекламно табло с прозорец със заключване и възможност за лесна смяна на офертите.

Информационни табла – приложение

Стенно нформационно табло с джобове с обяви за анимация в хотел

Информационно табло с джобове за анимация в хотел

Рекламни табла с джобове намират широко приложение в хотелите, където могат да изпълняват различни функции – табла за туроператори, за анимация, за услуги на рецепция, за басейн и други.

За агенциите за недвижими имоти и агенциите за туристически ескурзии, рекламно табло за оферти, поставено от вътрешна страна на витрината е най-доброто средство за привличане на вниманието на клиентите чрез атрактивни предложения, които лесно могат да бъдат актуализирани.

Произведени от Импрес информационни табла с джобове се ползват в интериорната реклама като табло за обяви, табло за съобщения или табло за реклама в много организации, търговски обекти, медицински центрове, учебни заведения и заводи.

Винаги използвайте информационни табла във Вашия офис и магазин, за да привлечете вниманието на клиентите с оферти за услуги и стоки, които не можете да покажете с реална мостра.

Изработка на информационни табла

Информационно табло на TUI с прозрачен джоб с магнитна лента

Прозрачен джоб с магнитна лента за лесна смяна на лист с информация.

Проектираме, изработваме и монтираме различни видове и размери информационни табла. В производството влагаме само качествени материали. За стоящите на земя табла, изграждаме носеща конструкция от алуминиеви профили. Използваме плоскости от пено PVC или еталбонд за едностранни или двустранни табла.

Джобовете за листи могат да бъдат твърди, изработени от плексиглас или гъвкави от антирефлексен прозрачен материал и магнитна лента за по-лесна смяна на листите. Броят, разположението и размерите на джобовете може да варират според функциите и габаритите на информационното табло.

Стандартни информационни табла с джобове

Информационно табло с джобове за земя
За Ваше удобство предлагаме 6 модела информационни табла със стандартизирани размери за 4, 6, 8, 9 и 12 джоба. Таблата се изработват от 5 или 6 мм пено PVC плоскост, в зависимост от техния размер. Върху рекламните табла монтираме избраният брой прозрачни джобове за сменяеми листи с формат А4, поставени вертикално. Те се изработват от антирефлексен прозрачен вералит 0.65 мм, фиксирани са в долния си край, а в горния се затварят с магнитна лента. И в двата края джобовете имат сребрист декоративен кант. Над горният ред джобове има рекламна площ с височина 160 мм, която да се ползва за отпечатване на постоянна информация: лого, титул, контакти. Рекламата се изработва чрез качествен екосолвентен печат и последващо ламиниране.

Всеки от моделите може да се изработи в два варианта:

  • Информационно табло за стена – лесно може да се постави на стена с дюбели или монтажна лента. Същото табло може да се монтира да виси от вътрешна страна на витрина или от таван.
  • Информационно табло за земя – монтирано върху свободно стояща поставка за земя, изработена от елуксиран алуминиев профил 40/20 мм.
схема с размери за информационно табло за земя

Модели стандартни информационни табла

схема с модели за стандартни информационни табла от Импрес

Цени и размери на информационни табла

Цените са в лева за 1бр., без ДДС.
за земя за стена
код джобове размери цена размери цена
ITP22 4 560/1970 172 510/860 59
ITP23 6 795/1970 194 745/860 73
ITP24 8 1030/1970 238 980/860 91
ITP32 6 560/1970 184 510/1205 72
ITP33 9 795/1970 216 745/1205 95
ITP34 12 1030/1970 263 980/1205 115

Опции за стандартни информационни табла

Всички стандартни модели могат да се модифицират спрямо вашите потребности.

  • Твърди джобове от плексиглас. Възможност за добавяне на поставка за брошури.
  • Различен размер и брой джобове, за вертикално или хоризонтално поставяне на листи.
  • Промяна на цвета на канта на джобовете.
  • Увеличаване на рекламната площ или добавяне на постоянна информация под джобовете.
  • Промяна на полетата между джобовете. Печатна реклама на цялата площ.
  • Двустранни информационни табла.
  • По-големи табла за повече от 12 джоба.
  • Поставяне на колелца за по-лесно преместване на информационното табло за земя.

Имам въпрос · Искам оферта

Изготвяне на индивидуална оферта по задание!

Галерия

Свързани продукти