T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Информационни табла

икона за инфо табло

Табла с джобове

Информационните табла с джобове намират широко приложение в хотелите, където могат да изпълняват различни функции – табла за туроператори, за анимация, за услуги на рецепция, за басейн и други.

Агенции за недвижими имоти и агенции за туристически екскурзии ползват рекламни табла за оферти. Поставени от вътрешната страна на витрината те са най-доброто средство за привличане на вниманието на клиентите чрез атрактивни предложения, които лесно могат да бъдат актуализирани.

Произвеждаме информационни табла за детски градини, училища, администрации, медицински центрове и заводи. Нашият продукт се ползва като:

 • табло за обяви;
 • табло за съобщения;
 • табло за информация.

Използвайте табла с място за поставяне на инфолисти във Вашия офис и магазин, за да привлечете вниманието на клиентите с оферти за услуги и стоки, които не можете да покажете с реална мостра.

информационно табло с джобове за оферти на Balkan Holidays

Изработка на информационни табла с джобове

Информационните табла с джобове представляват отпечатана с реклама или с постоянен текст и графика плоскост и монтирани върху нея различен брой  прозрачни  джобове, които са пригодени за поставяне на сменяеми принтирани листи. Така вие контролирате, кога какви материали да има на Вашето табло за съобюения.

Рекламни табла с джобове се ползва в закрити помещения. Има модели за поставяне: на под, на стена, на плот или висящи от тавана.

В ИМПРЕС проектираме, изработваме и монтираме различни видове и размери информационни табла. В производството влагаме само качествени материали. За стоящите на земя табла, изграждаме носеща конструкция от алуминиеви профили. Използваме плоскости от пено PVC или еталбонд за едностранни или двустранни табла.

Джобовете за листи могат да бъдат твърди, изработени от плексиглас или гъвкави от антирефлексен прозрачен материал и магнитна лента за по-лесна смяна на листите. Броят, разположението и размерите на джобовете може да варират според функциите и габаритите на продукта.

табло на TUI с прозрачен джоб с магнитна лента
икона производство

Собствено производство

Цялостна изработка. Графичен дизайн и принт на рекламните надписи.

икона размери

Различни размери

Предлагаме 6 различни размера табла, изберете най-подходящия за Вас.

икона за табела

Поставка за земя

Може да изберете между табло за стена и табло за земя.

Въпроси

Поръчка

Видове стандартни информационни табла

информационни табла за стена

За Ваше удобство предлагаме 6 модела информационни табла със стандартизирани размери за 4, 6, 8, 9 и 12 джоба. Таблата се изработват от 5 или 6 мм пено PVC плоскост, в зависимост от техния размер.

Върху рекламните табла монтираме съответният брой прозрачни джобове за сменяеми листи с формат А4, поставени вертикално. Те се изработват от антирефлексен прозрачен вералит 0.65 мм, фиксирани са в долния си край, а в горния се затварят с магнитна лента. И в двата края джобовете имат сребрист декоративен кант.

Над горният ред джобове има рекламна площ с височина 160 мм, която да се ползва за представяне на постоянна информация: лого, титул, контакти. Рекламата се изработва чрез качествен екосолвентен печат и последващо ламиниране.

Всеки от моделите може да се изработи в два варианта:

 • Информационно табло за стена – лесно може да се постави на стена с дюбели или монтажна лента. Същото табло може да се монтира да виси от вътрешна страна на витрина или от таван.
 • Информационно табло за земя – монтирано върху свободно стояща поставка за земя, изработена от елуксиран алуминиев профил 40/20 мм.
ключодържател от черен плексиглас

Цена на информационно табло за стена

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. При поръчка на второ табло – 20 лв. отстъпка.
Код Джобове Размери Цена
ITP22 4 510/860 75.80
ITP23 6 745/860 91.80
ITP24 8 980/860 113.60
ITP32 6 510/1205 90.00
ITP33 9 745/1205 118.50
ITP34 12 980/1205 142.50

Модели стандартни инфо-табла

схема с модели за стандартни информационни табла от Импрес

Информационни табла за земя

Използваме стандартните табла с джобове за стена, но ги монтираме върху поставка за земя, изработена от елуксиран алуминиев профил 40/20 мм. В таблицата са представени размерите само на таблото с джобове без поставката. Общият габарит на таблото с поставката е L+50/1970/500 мм, където L e ширината на таблото.

Цени за табла с джобове за стена

Цените са в лева за 1бр., без ДДС. *Размерите са за табло без посатвката.
Код Джобове Размери* Цена
ITG22 4 510/860 280.00
ITG23 6 745/860 313.00
ITG24 8 980/860 385.00
ITG32 6 510/1205 294.00
ITG33 9 745/1205 339.00
ITG34 12 980/1205 414.00
училищно табло с джобове , с поставка за земя

Произведено в импрес

Опции за стандартни табла за информация

Всички стандартни модели могат да се модифицират спрямо вашите потребности.

 • Твърди джобове от плексиглас. Възможност за добавяне на поставка за брошури.
 • Различен размер и брой джобове, за вертикално или хоризонтално поставяне на листи.
 • Промяна на цвета на канта на джобовете.
 • Увеличаване на рекламната площ или добавяне на постоянна информация под джобовете.
 • Промяна на полетата между джобовете. Печатна реклама на цялата площ.
 • Двустранни информационни табла.
 • По-големи табла за повече от 12 джоба.
 • Поставяне на колелца за по-лесно преместване на информационното табло за земя.
информационни табла с джобове, TUI

Плексигласови джобове

Върху информационното табло можем да монтираме по-луксозни джобове, вместо стандартните джобове от прозрачен еластичен материал с магнитна лента.

Предлагаме опция за твърди джобове от прозрачен плексилас 2 мм, както и възможност част от джобовете да бъдат заменени с поставки за брошури.

табло за стена НОИ

Повече джобове

Стандартните табла имат от 4 до 12 джоба. Но при нас Вие може да поръчате много по-голямо информационно табло. Например табло с размери 2000/1300 мм за 24 джоба и място за брандиране.

информационно табло за детска градина

Индивидуален дизайн

Информационното табло може да бъде с уникален дизайн. В конкретният случай това е подходяща цветна рисунка за детска градина. По Ваше желание може да увеличим височината на рекламната площ над джобовете. Лентите на джобовете са в хармониращ с дизайна цвят.

табло за съобщения БУЛТЕК

Различен размер джобове

Освен различен брой джобове, Вие може да поръчате и различни размери джобове. Стандартните джобове, които предлагаме са за листи А4. Но по ваше желание, може да добавим джобове за по-големи или за по-малки листи. Като за целта изготвяме индивидуален проект. В случая е използвано пространството под последния ред джобове за поставяне на информация за контакти.

рекламно-информационно табло за туристическа агенция

Печат на цялата площ

Рекламната площ не е ограничена само в полето над джобовете. Вие може да поръчате да изготвим стилен дизайн за цялостно брандиране на таблото.

Какво още предлагаме

Информационните табла с джобове служат за предоставяне на информация. Проектираме и произвеждаме различни алтернативни форми на визуална комуникация за поднасяне на информация както за вътрешна, така и за външна употреба. Специално внимание обръщаме на 4 рекламно-информационни средства, които аналогично на таблото с джобове може да съдържат постоянна и променлива информация.