T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Информационни табла с джобове

Табла с джобове – приложение и ползи

Рекламни табла с джобове намират широко приложение в хотелите, където могат да изпълняват различни функции – табла за туроператори, за анимация, за услуги на рецепция, за басейн и други.

Агенции за недвижими имоти и агенции за туристически ескурзии ползват рекламни табла за оферти. Поставени от вътрешната страна на витрината те са най-доброто средство за привличане на вниманието на клиентите чрез атрактивни предложения, които лесно могат да бъдат актуализирани.

Произведени от нас табла с джобове се ползват в много администрации, медицински центрове, училища и заводи като:

 • табло за обяви;
 • табло за съобщения;
 • табло за информация.
Използвайте информационни табла във Вашия офис и магазин, за да привлечете вниманието на клиентите с оферти за услуги и стоки, които не можете да покажете с реална мостра.
дипляна на хотел ESTREYA

Изработка на информационни табла с джобове

Информационните табла с джобове представляват отпечатана с реклама или друга постоянна информация плоскост и монтирани върху нея различен брой  прозрачни  джобове, които са пригодени за поставяне на отпечатани листи със сменяема информация. Така вие контролирате, кога каква информация да има на Вашето табло за реклама.

Рекламни табла с джобове се ползва в закрити помещения. Има модели за поставяне: на под, на стена, на плот или висящи от тавана.

В ИМПРЕС проектираме, изработваме и монтираме различни видове и размери информационни табла. В производството влагаме само качествени материали. За стоящите на земя табла, изграждаме носеща конструкция от алуминиеви профили. Използваме плоскости от пено PVC или еталбонд за едностранни или двустранни табла.

Джобовете за листи могат да бъдат твърди, изработени от плексиглас или гъвкави от антирефлексен прозрачен материал и магнитна лента за по-лесна смяна на листите. Броят, разположението и размерите на джобовете може да варират според функциите и габаритите на информационното табло.

Информационно табло на TUI с прозрачен джоб с магнитна лента

Стандартни информационни табла с джобове

За Ваше удобство предлагаме 6 модела информационни табла със стандартизирани размери за 4, 6, 8, 9 и 12 джоба. Таблата се изработват от 5 или 6 мм пено PVC плоскост, в зависимост от техния размер.

Върху рекламните табла монтираме съответният брой прозрачни джобове за сменяеми листи с формат А4, поставени вертикално. Те се изработват от антирефлексен прозрачен вералит 0.65 мм, фиксирани са в долния си край, а в горния се затварят с магнитна лента. И в двата края джобовете имат сребрист декоративен кант.

Над горният ред джобове има рекламна площ с височина 160 мм, която да се ползва за отпечатване на постоянна информация: лого, титул, контакти. Рекламата се изработва чрез качествен екосолвентен печат и последващо ламиниране.

Всеки от моделите може да се изработи в два варианта:

 • Информационно табло за стена – лесно може да се постави на стена с дюбели или монтажна лента. Същото табло може да се монтира да виси от вътрешна страна на витрина или от таван.
 • Информационно табло за земя – монтирано върху свободно стояща поставка за земя, изработена от елуксиран алуминиев профил 40/20 мм.
Рекламен пъзел с кутия

Цени за табла с джобове за стена

Цените са в лева за 1бр., без ДДС.
КодДжобовеРазмериЦена
ITP224510/86064.00
ITP236745/86078.00
ITP248980/86096.00
ITP326510/120577.00
ITP339745/1205100.00
ITP3412980/1205121.00

Модели стандартни информационни табла

схема с модели за стандартни информационни табла от Импрес

Информационни табла с джобове с поставка за земя

Използваме стандартните табла с джобове за стена, но ги монтираме върху поставка за земя, изработена от елуксиран алуминиев профил 40/20 мм. В таблицата са представени размерите само на таблото с джобове без поставката. Общият габарит на таблото с поставката е L+50/1970/500 мм, където L e ширината на таблото.

Цени за табла с джобове с посатвка за земя

Цените са в лева за 1бр., без ДДС.
*Размерите са на таблото без посатвката
КодДжобовеРазмери*Цена
ITG224510/860178.00
ITG236745/860199.00
ITG248980/860244.00
ITG326510/1205190.00
ITG339745/1205222.00
ITG3412980/1205269.00
Стандартно информационно табло с джобове и алуминиева поставка за земя
училищно информационно табло с джобове , с поставка за земя
схема на табло с джобове с поставка за земя

Опции за стандартни информационни табла

Всички стандартни модели могат да се модифицират спрямо вашите потребности.

 • Твърди джобове от плексиглас. Възможност за добавяне на поставка за брошури.
 • Различен размер и брой джобове, за вертикално или хоризонтално поставяне на листи.
 • Промяна на цвета на канта на джобовете.
 • Увеличаване на рекламната площ или добавяне на постоянна информация под джобовете.
 • Промяна на полетата между джобовете. Печатна реклама на цялата площ.
 • Двустранни информационни табла.
 • По-големи табла за повече от 12 джоба.
 • Поставяне на колелца за по-лесно преместване на информационното табло за земя.
Стандартно информационно табло с джобове и алуминиева поставка за земя

Плексигласови джобове

Стандартните джобове от прозрачен еластичен материал с магнитна лента могат да бъдат заменени с по-луксозни джобове. Предлагаме опция за твърди джобове от плексилас 2 мм, както и възможност някои от джобовете бъдат заменени с поставки за брошури.

Повече джобове

Стандартните табла имат от 4 до 12 джоба. Но при нас Вие може да поръчате много по-голямо информационно табло. Например табло с размери 2000/1300 мм за 24 джоба и място за брандиране.

Индивидуален дизайн

Информационното табло може да бъде с уникален дизайн. В конкретният случай това е подходяща цветна рисунка за детска градина. По Ваше желание може да увеличим височината на рекламната площ над джобовете. Лентите на джобовете са в хармониращ с дизайна цвят. 

Различен размер джобове

Освен различен брой джобове, Вие може да поръчате и различни размери джобове. Стандартните джобове, които предлагаме са за листи А4. Но по ваше желание, може да добавим джобове за по-големи или за по-малки листи. Като за целта изготвяме индивидуален проект. В случая е използвано пространството под последния ред джобове за поставяне на информация за контакти.

Печат на цялата площ

Рекламната площ не е ограничена само в полето над джобовете. Вие може да поръчате да изготвим стилен дизайн за цялостно брандиране на таблото.

проект & изработка

Изработка на информационни табла по поръчка

информационно табло с лого на ТУИ

Освен опциите за стандартни информационни табла, ние може да произведем табло по индивидуален проект, специално за Вашите нужди.

Разгледайте галерията с изработени от нас табла с уникален дизайн, според изискванията на клиентите.

Какво още предлагаме

Информационните табла с джобове служат за предоставяне на информация. Проектираме и произвеждаме различни алтернативни форми на визуална комуникация за поднасяне на информация както за вътрешна, така и за външна употреба. Специално внимание обръщаме на 4 рекламно-информационни средства, които аналогично на таблото с джобове може да съдържат постоянна и променлива информация.

транспарант

Информационни табели

транспарант

Табела - пирамида

транспарант

Брандиране на фасади

транспарант

Рекламни стопери