T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Изложбени щандове

Проектиране на изложбени щандове

Изложбеният щанд служи да обособи рекламно пространство за Вашета компания и продукти в рамките на съответното изложение. Вашият изложбен щанд е лицето на Вашия бизнес. Много добре знаем, че всеки бизнес е различен и затова ви е необходим уникален изложбен щанд, проектиран специално за Вашия бранд.

В ИМПРЕС изложбените щандове се проектират с мисъл да бъдат лесно приспособими към променящите се нужди при участие в различни Български и международни изложения. Проектираме изложбени щандове за многократна употреба, затова освен че трябва да са функционални и добре изглеждащи, те трябва да са здрави и да могат лесно да се транспортират, монтират и демонтират.

открит изложбен щанд

Проект и изработка на
изложбени щандове

 

Ние използваме своя над 20-годишен професионален опит при изграждането на всякакви рекламни конструкции и декоративни елементи, както и нашата експертиза в графичен дизайн и визуалната комуникация, за да ви предложим най-добрият избор в зависимост от мащаба на изложението, наетата площ, вашият бюджет и амбиции.

Изработваме изложбените щандове в собствена производствена база, винаги когато се налага изработваме макет в мащаб или прототип, за да видите, какво ще се получи, както и да има време да нанесем последни корекции. Всички модули от изложбения щанд предварително се сглобяват и разглобяват при нас, за да гарантираме безпроблемното изграждане на щанда на изложението.

макет на изложбен щанд
изложбен щанд - реализиран проект

Брандиране на готови изложбени щандове и панаирни павилиони

Ако сте предпочели да наемете предварително изграден щанд от организатора на изложението, ние ви предлгаме цялостно брандиране на щандове и павилиони, както и отделни рекламни материали за изложения:

Портфолио

Свързани продукти