T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Изработка на значки

икона значка

персонализирани значки

Значките представляват дискретен знак, указващ членство в общност, съпричастност към кауза или ангажираност в събитие. Носенето на значка е лично и ненатрапчиво послание към околните. Използвайте значките като инструмент за промотиране на идеи, събития и организации.

Предлагаме изработка на значки по поръчка за отбелязване на:

  • Специални поводи и юбилеи
  • Участие в състезания и фестивали
  • Принадлежност към общност и фен клубове
  • Подкрепа на каузи и кампании
  • Отличие за постижения и заслуги
значки импрес

Изработка на значки по поръчка

Изработваме значки по поръчка за провеждане на състезания и турнири. Значки за спортни отбори, училища, школи, университети, фирми.

В производствената база на Импрес използваме лазерно рязане за основата на значките. Затова те могат да бъдат с разнообразни размери и форми. Лицето отпечатваме чрез дигитален печат или гравираме чрез лазер. На гърба на значките поставяме механизми за закрепване – магнит, пин или игла.  Разполагаме с технологична линия за заливане на значките с полиуретанова смола, която след изсушаване се втърдява и става кристално прозрачна.

Предлагаме три модела значки, които са елегантни, атрактивни и на достъпна цена:

  • Значки с обемен стикер
  • Значки с лазерно гравиране
  • Значки с директен UV печат

Конкретна спецификация с цени може да генерирате с интерактивните калкултори за всеки модел значка.

Значка Еконт
икона широкоформатен печат

Собствено производство

Цветен печат с UV мастила, лазерно гравиране и изрязване по контур, заливка със смола.

икона за дизайн

графичен дизайн

Изготвяме дизайн и предпечатна подготовка на Вашите значки.

Форма по желание

Може да изберете различни форми и размери значки.

Въпроси

Поръчка

Значки с обемен стикер

Цветни значки с прозрачно обемно покритие са предпочитани за рекламни, политически и  благотворителни кампании. Те са подходящи за клубове, училища и дружества. Значки с обемен стикер се раздават на участници във фестивали, турнири, тържества и много други събития, значките служат като бадж по време на събитието, а след това остават като сувенир.

Изработка на значки с обемен стикер

Формата на значките може да бъде всякаква: кръг, елипса, квадрат, петоъгълник или да следва контурите на Вашето лого. Основата изрязваме чрез лазер от плексиглас – прозрачен 1.5 мм или бял опал 2.0 мм. Лицето на значката е стикер с цветен печат и обемно покритие от полиуретанова смола. Покритието дава обем и защита на отпечатъка. На гърба монтираме елемент за закрепване на значката. Имате избор от 6 варианта за закрепване.

код на артикул: ZNPR

 

Значки с гравиране

Значките са двуцветни, обикновено логото е черно, а фона е злато или сребро, друга възможна комбинация е бяло лого на цветен фон.  

Лазерно гравираните значки са по-дискретни и изпълняват не толкова рекламна функция, колкото показват принадлежност към организация, компания, клуб или друга общност. В тези случаи се избират по-малки размери, като ограничението от една страна е надписите да са достатъчно големи, за да са четливи, а от друга страна значката да има необходимата площ, за да се монтира елемен за закрепване.

По-голямата значка може да изпълнява роля на разпознаваем бадж, за отличаване на персонала пред клиентите в търговски обект.

Изработка на значки с гравиране

Формата на значките може да бъде всякаква: кръг, елипса, квадрат, петоъгълник или да следва контурите на Вашето лого. Основата изрязваме чрез лазер от двуслоен материал (ABS пластмаса с полиестерно покритие) с дебелина 1.6 мм. При гравиране горното покритие се премахва и изображението става с цвета на долния слой, а горния слой служи като контрастен фон.  Изберете цветова комбинация на двуслойния материал за гравиране. На гърба монтираме елемент за закрепване на значката. Имате избор от 6 варианта за закрепване.

код на артикул: ZNGR 

закрепване

Изберете начин на закрепване на значките

Предлагаме 6 начина на закрепване. Според вашите предпочитания изберете елемент, който да посочите в калкулатора от падащия списък „закрепване“, за да получите цената за съответната значка. Като посочвате различни елементи ще видите разликите в крайната цена. Вземете под внимание минималните размери на значките, необходими за всеки крепежен елемент.  

значка с единичен магнит

магнит - единичен

код: MG1
за значка, по-голяма от:  22/22 мм

значка с единичен магнит

магнит - двоен

код: MG2
за значка, по-голяма от:  39/18 мм

значка с пин

пин - единичен

код: PN1
за значка, по-голяма от:  16/16 мм

значка с кръгла, въртяща се игла

игла - въртяща

код: PN2
за значка, по-голяма от:  24/24 мм

значка с кръгла, въртяща се игла

игла - заключваща

код: PN3
за значка, по-голяма от:  35/13 мм

значка с кръгла, въртяща се игла

игла - бяла|черна

код: PN4
за значка, по-голяма от:  43/13 мм

свързани продукти

Какво още предлагаме

Значките са свързани с организиране на различни събития или провеждане на кампании. Значките се ползват и като знак за отличие и заслуги. Разгледайте и другите наши продукти, които изпълняват подобна или допълваща роля.

 

Баджове

Плакети

Плакати

Транспаранти