T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Подаръчни ваучери

Подаръчни ваучери

Подаръчните ваучери представляват стилни персонализирани разписки с фиксирана цена за предплатена услуга или стока. Ваучерите са търсен и желан подарък, защото получателят сам избира времето за ползване и конкретните параметри на услугата или продукта.

Ваучерите за подарък са чудесен начин да представите бизнеса си на нови клиенти. Хората обикновено не купуват подаръчни ваучери за себе си, така че всеки ваучер, който продавате, е потенциално друг нов клиент през вашата врата.

Ваучерите за подарък са сигурен начин за увеличаване на незабавните приходи. Повечето клиенти ще използват повече от номиналната стойност на подаръчния ваучер.

Ваучерите за подарък могат да бъдат стимулираща награда за Вашите лоялни клиенти. Може да използвате ваучери с персонализирани отстъпки за следваща продажба.

Ваучерите за подарък са лесен начин за допълнителни продажби във Вашия търговски обект.

печат на ваучери по поръчка

Превърнете клиентите си в най-добрия си маркетинг

Ваучер за подарък по индивидуален проект

Изработваме подаръчни ваучери по поръчка с индивидуален дизайн. Произвеждаме и други печатни материали, удостоверяващи права за ползване на услуги или отстъпки като билети, талони, купони, куверти и карти. 

Ползвайки услугите на Импрес Вашите ваучери за подарък ще имат уникален дизайн, съобразен с Вашия стил.  Защото освен, че са вълнуващ подарък, професионално изработените ваучери ще увеличат привлекателността и разпознаваемостта на Вашият бранд.  

Гарантираме Ви ваучери с перфектно качество на печата и луксозен картон. Няма ограничения в количеството за поръчка. Стандартният формат ваучери е 200/100 мм, но можем да ги изработим по зададен от Вас размер. 

Предлагаме следните опции:

  • Двустранен печат
  • Брандиран луксозен плик
  • Номерация
  • Голд печат

Ваучер за подарък

Ваучерът е не просто разписка за подарък. Той е самият подарък, когато се връчва на получателя. Затова трябва да има подходящ за целта дизайн и размер. Ние предлагаме ваучери с елегантни пропорции – 200/100 мм. Размерът е подходящ за поставяне в плик с формат DL (220/110 мм).

Лицето на ваучера е с цветен печат. Площта е достатъчна да се събере цялата необходима информация. Ако желаете да добавите условия за ползване на ваучера или повече рекламна информация, може да отпечатаме изделието двустранно.

Имате избор от три варианта за печат на задната страна:

  • без печат (цветност 4+0)
  • чернобял печат (цветност 4+1)
  • цветен печат (цветност4+4)

За изработката на подаръчни ваучери ползваме матов двустранно хромиран картон с дебелина 350 г/кв.м. Може да изберете луксозен картон: comet opal, comet diamond, quartz и други. Поискайте безплатна мостра!

 

цени за ваучери

200/100 мм, хром мат 350 г/кв.м

Цените са в лева за 1 бр., без ДДС. Не е включена цена за проект.
цветносттираж
50100150200300500
4+00.500.320.260.230.200.16
4+10.580.370.300.280.230.19
4+40.670.460.390.340.290.22

Надценка за луксозен картон +0.10 лв./брой.

цени за графичен дизайн на ваучер
  • с 1 страна – 25 лв.
  • с 2 страни – 40 лв.

Всички цени са без ДДС.

плик за ваучер

Подаръкът изисква луксозна опаковка

Вашите клиенти, които купуват ваучери за подарък на своите приятели, се нуждаят от опаковка за този подарък. Предложете им брандиран плик, чийто дизайн е релевантен на ваучера. Така ще дадете допълнителна стойност към тяхната покупка, ще им помогнете с решение и за подаръка и за опаковката. Брандираният плик ще бъде забелязан, не само от получателят на ваучера, а и от присъстващите гости. Добър шанс Вашите продукти да получат положителен отзив.

Изработваме пликовете в комплект с ваучерите. Ползваме същите картони. Форматът е 214/114 мм и побира точно стандартен ваучер с размери 200/100 мм. Печатът е цветен, върху лицевата страна.

 

Цените са в лева за 1 бр., без ДДС. Не е включена цена за проект. Надценка за луксозен картон +0.30 лв./брой.
цветносттираж
50100150200300500
4+01.461.000.800.720.590.48
Подаръчен ваучер и плик

Изтеглете темплейт

свързани продукти

Какво още предлагаме

Планирайте рекламна кампания, за да промотирате вашите ваучери. Сложете постери на местата на продажби, за да информирате клиентите за възможността да закупят ваучер.

Подгответе дипляна за Вашите услуги и продукти, която да поставите в плика, заедно с ваучера. Бъдещите Ви клиенти, вероятно ще искат да проучат какво предлагате срещу подаръчните ваучери. Сега е момента да ги спечелите в дългосрочен план.

Помогнете на потенциалните нови клиенти да Ви намерят, може досега да не са идвали във Вашия обект. Помислете имате ли нужда от някоя насочваща табела.

Вашите клиенти, които купуват ваучер за подарък, Ви помагат като търговски агенти. Благодарете им за лоялността с малък рекламен сувенир.

 

покана за студент на годината

Постери

дипляни за международен творчески проект

Дипляни

Шапки с рекламен надпис

Сувенири

Табели