T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Рекламни Брошури

Какво е брошура

Рекламните брошури представляват печатни материали от няколко листа, които са сгънати на две, вложени един в друг и зашити с тел (брошурирани – откъдето произлиза и името Брошура). По-просто казано – брошурите са малки книжки, без корици, скрепени с телчета. 

Като рекламен материал брошурата може да изпълнява ролята на мини-каталог, на презентационна дипляна с повече страници или на книжка с информационен текст. Най-често брошурите се ползват при презентиране на проекти, представяне на аксесоари и консумативи за даден продукт, инструкции за употреба, информация за избор на стока или услуга.

Използвайте рекламни брошури за всичко, за което трябва да разкажете по-подробно. Обадете ни се и ние ще ви помогнем за проекта и изработката на вашите брошури, за да създадем ефикасен инструмент, с който да печелите нови клиенти.

Разгледайте и другите печатни рекламни материали: каталози, дипляни, флаери.

Изработка на Брошури

В печатната база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с всичко необходимо за изработка на качествени рекламни брошури:

  • продуктова фотография, графичен дизайн и предпечатна подготовка;
  • дигитален и офсетов печат в зависимост от тиража;
  • поточна линия за брошуриране – влагане, сгъване, телово шиене и рязане.

Обадете се на нашите рекламни специалисти, за да ви консултират за оптималната спецификация на фирмените Ви брошури, според Вашите цели. Ние ще ви помогнем при организиране на съдържанието и графичното оформление на печатните материали.

Цени за печат на Брошури

Отпечатваме брошури по цени на производител в собствена печатница чрез офсетов или дигитален печат. Цената се определя според спецификацията на брошурите, която включва:

  • Формат: варира от А6 до А4, най-често е А5
  • Брой листи: варира от 4 до 24. Листите винаги са четен брой. Внимавайте да не зададете броя страници, които са двойно повече.
  • Хартия: Обикновено е хромова 130 г/кв.м (от 115 до 200), но може да се ползва и офсетова хартия от 70 до 90 г/кв.м
  • Цветност: Рекламните брошури почти винаги са пълноцветни, което на „печатрски“ език e 4+4 цвята по CMYK. Информационните брошури могат да бъдат двуцветни, например черно за текста плюс допълнителен цвят за акцент в заглавия, таблици, схеми и графични елементи
  • Количество: Единичната цена на брошурата намалява с увеличаването на тиража. Дигиталният печат позволява да се отпечатат минимални количества, а офсетовия печат е по-икономичен за над 500 бройки.

Цени за брошури: A5, 8 листа, хр. гланц 130 г/кв.м

Цените са в лева, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
количество
цвят 500 1000 1500 2000 3000 5000
2+2 246 320 396 472 620 920
4+4 425 505 586 670 820 1140

Посочените в таблицата цени са валидни за конкретната спецификация. Ако желаете различни параметри за Вашите брошури или имате въпроси относно тяхната изработка – свържете се с нас и вземете оферта.

проект & печат

Какво още предлагаме

Отпечатваме брошури по цени на производител в собствена печатница чрез офсетов или дигитален печат. Цената се определе според спецификацията на брошурите, която включва: Предлагаме още 11 модела работни календари. Освен това имаме многолистови, джобни, настолни и други видове рекламни календари.
Разгледайте и други възможности за рекламни подаръци, които може да съчетаете с Вашите фирмени календари. За подготвените комплекти корпоративни подаръци имате възможност да си поръчате при нас и брандирани хартиени торбички.

транспарант

Работни календари

рекламни сувенири

Рекламни сувенири

печатни подаръци

Промо подаръци

Хартиени торбички