Select Page

Брандиране на витрини с рекламни надписи

Един от по-евтините варианти за фасадна реклама е облепянето на стъклените витрини с рекламни надписи от самозалепващо фолио.Витрина - Гейм Зоун Извършваме брандиране на витрини по две технологии:

  • Изработка на надписи и графични елементи чрез плотерно изрязване от PVC фолиа в различни цветове.
  • Широкоформатен цветен печат на текст, графика и снимки върху PVC фолио.

Двете техники могат да се комбинират, според дизайна и съдържанието на рекламното послание. При цветния печат за апликиране върху стъкло може да се ползва перфорирано фолио, при което се запазва видимостта през изображението.

Подготовката за брандиране която включва – дизайн, печат и плотерно рязане на рекламни надписи и изображения извършваме в производствената база на ИМПРЕС ООД в град Варна. Затова  можем да апликираме икономично фолиа върху витрини, на територията на област Варна. По-далечните дестинации усложняват логистиката и водят до допълнителни разходи.

Външната реклама с PVC фолио освен, че е евтин вариант за реклама, не подлежи на узаконяване, както при рекламните табели и други рекламни конструкции. За постигане на още по-ефектни резултати при облепянето на външни и вътрешни витрини може да се използват и различни видове декоративни фолиа – транспарентни, матиращи, с текстура, сребристи и други.

Изработка на фризове за витрина

Изработваме и фризове за витрина, които освен за брандиране служат за маркиране на прозрачната стена с цел предотвратяване на инциденти. Използват се в хотели, заведения и други остъклени приземни помещения. Фризовете могат да бъдат непрекъснати ленти от фолио, което имитира гравирано стъкло с вградени във фриза прорязани надписи или отделни елементи подредени в линия на равни интервали.