T: 088 264 9611
E: sales@impress.bg

производство на реклама

Печат на бланки

Защо да използвате фирмени бланки

Фирмените бланки оказват чувствително влияние на Вашата бизнес репутация. Имиджът не е всичко, но в света на бизнеса, вниманието към детайла прави всичко различно. Понякога това е решението да се прави бизнес с една организация, а не с друга.

Изградете признанието на Вашата марка с качествени печатни бланки на ИМПРЕС, които ще поддържат официалната Ви кореспонденция в готовност и координация. Поръчайте професионален дизайн и печат на бланки, така Вашата организация ще изглежда по-компетентна и ще получи повече доверие. Няма нужда да правите компромис с качеството за по-ниска цена, когато качественият ни набор от бланки може да бъде оптимизиран така, че да съответства на Вашия бюджет.

Свържете Вашия корпоративен дизайн и информация с един от четирите вида премиум хартия и покажете на клиентите си, че Вие сте перфектни, от първия поглед до финалния детайл.

Изработка на Бланки

Имаме бланки точно за Вас. Може да избирате различна спецификация или да добавяте разнообразни опции за Вашите бланки. В зависимост от Вашите предпочитания бланките може да бъдат по-представителни, по-икономични, по-експресни за изработка или уникални, по един впечатляващ начин.

  • Предлагаме по-плътни хартии от 80 до 120 г/кв.м; цветни хартии – кремави, пясъчни, слонова кост; хартии с висока белота, както гладки така и структурирани.
  • Цветен печат на малки количества бланки. Експресни срокове. Възможност за персонализация на бланките на всеки търговец, подобно на визитните картички.
  • Икономичен печат с фирмени цветове по Pantone, сребърен и златен бронз. Възможност за добавяне на фин растерен фон. Печат до ръба на бланката.

Обадете се на нашите експерти, за да ви помогнат в избора на премиум хартия и графичното оформление на Вашите фирмени бланки.

Цени за печат на Бланки

Отпечатваме бланки по цени на производител в собствена печатница чрез офсетов или дигитален печат. Цената се определя според спецификацията на бланките, която включва:

  • Формат: стандартът е А4, 210/297 мм.
  • Хартия: стандартът е офсетова хартия 80 г/кв.м. Може да се ползват луксозни, цветни, структурирани и по-плътни хартии.
  • Цветност: Бланките се отпечатват едностранно. Броят цветове обикновено е равен на цветовете в логото и се задават по Pantone скала. Най-често се отпечатват двуцветни бланки с 2 цвята на лицето, без печат на гърба, т.е. 2+0 цвята.
  • Количество: Чрез дигитален печат можем да отпечатаме единични бланки за конкретен повод. Офсетовият печат е по-икономичен за над 500 бройки.

Цени за бланки: A4, офсет 80 г/кв.м

Цените са в лева, без ДДС.
количество
цвят 100 200 300 500 1000 2000
1+0 44 48 52 62 80 118
2+0 94 98 102 115 138 170
4+0 76 110 135 178 234 272

Посочените в таблицата цени са валидни за конкретната спецификация. Ако желаете различни параметри за Вашите брошури или имате въпроси относно тяхната изработка – свържете се с нас и вземете оферта.

проект & печат

Какво още предлагаме

Бланките са част от комплекта печатни материали на компанията за презентация и кореспонденция. Тези материали се проектират заедно, съобразно фирмената идентичност, която се задава още при избора на фирменото лого. Комплектът задължително съдържа бланка, плик, папка, визитка. Подновяване на бланките е задължително при промяна на адрес или откриване на нов обект, затова предлагаме на Вашето внимание и направа на фирмена Табела

транспарант

Папки

транспарант

Визитки

транспарант

Формуляри

транспарант

Табели