T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Печат на бланки

икона за лазерно рязане

Защо да използвате фирмени бланки

Фирмените бланки оказват чувствително влияние на Вашата бизнес репутация. Имиджът не е всичко, но в света на бизнеса, вниманието към детайла прави всичко различно. Понякога това е решението да се прави бизнес с една организация, а не с друга.

Изградете признанието на Вашата марка с качествени печатни бланки на ИМПРЕС, които ще поддържат официалната Ви кореспонденция в готовност и координация. Поръчайте професионален дизайн и печат на бланки, така Вашата организация ще изглежда по-компетентна и ще получи повече доверие. Няма нужда да правите компромис с качеството за по-ниска цена, когато качественият ни набор от бланки може да бъде оптимизиран така, че да съответства на Вашия бюджет.

Свържете Вашия корпоративен дизайн и информация с един от четирите вида премиум хартия и покажете на клиентите си, че Вие сте перфектни, от първия поглед до финалния детайл.

бланки с печат

Дизайн и печат на бланки

Имаме бланки точно за Вас. Може да избирате различна спецификация или да добавяте разнообразни опции за Вашите бланки. В зависимост от Вашите предпочитания бланките може да бъдат по-представителни, по-икономични, по-експресни за изработка или уникални, по един впечатляващ начин.

  • Предлагаме по-плътни хартии от 80 до 120 г/кв.м; цветни хартии – кремави, пясъчни, слонова кост; хартии с висока белота, както гладки така и структурирани.
  • Цветен печат на малки количества бланки. Експресни срокове. Възможност за персонализация на бланките на всеки търговец, подобно на визитните картички.
  • Икономичен печат с фирмени цветове по Pantone, сребърен и златен бронз. Възможност за добавяне на фин растерен фон. Печат до ръба на бланката.

Обадете се на нашите експерти, за да ви помогнат в избора на премиум хартия и графичното оформление на Вашите фирмени бланки.

Информационно табло на TUI с прозрачен джоб с магнитна лента
икона производство

Собствено производство

Бланките отпечатваме в собствена печатница чрез офсетов или дигитален печат в зависимост от тираж и цветност.

Различни размери

Бланките могат да бъдат в различни формати според функцията, която ще изпълняват.

Графичен дизайн

Извършваме цялостен дизайн за всички печатни материали свързани с вашата презентация: визитка, бланка, папка, плик.

Въпроси

Поръчка

Произведено в импрес

Какво още предлагаме

Бланките са част от комплекта печатни материали на компанията за презентация и кореспонденция. Тези материали се проектират заедно, съобразно фирмената идентичност, която се задава още при избора на фирменото лого. Комплектът задължително съдържа бланка, плик, папка, визитка. Подновяване на бланките е задължително при промяна на адрес или откриване на нов обект, затова предлагаме на Вашето внимание и направа на фирмена Табела