Select Page

Печат на бланки

Фирмените бланки оказват чувствително влияние на Вашата бизнес репутация. Имиджът не е всичко, но в света на бизнеса, вниманието към детайла прави всичко различно. Понякога това е решението да се прави бизнес с една организация, а не с друга.

качествена изработка на бланки

Предайте повече авторитет на Вашата кореспондеция

Изградете признанието на Вашата марка с качествени печатни бланки на ИМПРЕС, които ще поддържат официалната Ви кореспонденция в готовност и координация. Поръчайте професионален дизайн и печат на бланки, така Вашата организация ще изглежда по-компетентна и ще получи повече доверие. Няма нужда да правите компромис с качеството за по-ниска цена, когато качественият ни набор от бланки може да бъде персонализиран така, че да съответства на Вашия бюджет.

Свържете Вашия корпоративен дизайн и информация с един от четирите вида премиум хартия и покажете на клиентите си, че Вие сте перфектни, от първия поглед до финалния детайл.

икономичен, бизнес и луксозен клас

Имаме бланки точно за Вас

Може да избирате различна спецификация или да добавяте разнообразни опции за Вашите бланки. В зависимост от Вашите предпочитания бланките може да бъдат по-представителни, по-икономични, по-експресни за изработка или уникални, по един впечатляващ начин. Нашите експерти ще ви помогнат в избора и ще Ви предложат оптимално решение.

i

Премиум хартии

Предлагаме по-плътни хартии от 80 до 120 г/кв.м; цветни хартии – кремави, пясъчни, слонова кост; хартии с висока белота, както гладки така и структурирани.

n

Дигитален печат

Цветен печат на малки количества бланки. Експресни срокове. Възможност за персонализация на бланките на всеки търговец, подобно на визитните картички.

Офсетов печат

Икономичен печат с фирмени цветове по Pantone, сребърен и златен бронз. Възможност за добавяне на фин растерен фон. Печат до ръба на бланката.

отпечатано в импрес

Получавате професионална предпечатна подготовка, качествен печат – дигитален или офсетов и огромен набор от довършителни операции.

цените са в лева без ДДС
цветност тиражи
100 200 300 500 1000 2000
1+0 34 39 51 73 95 135
2+0 60 70 80 110 140 180
4+0 85 95 110 150 180 220
agsdi-warning

Изисквания към файловете

agsdi-download

Изтеглете темплейт

Свържете се с нас

Вземете оферта

Изпратете запитване. Ще отговорим до 1 работен ден.

Или позвънете: 088 264 9611

Работно време: 8:30-17:00, понеделник-петък