T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Изработка на баджове

Персонализирани Баджове

Баджове на персонала са необходим и задължителен аксесоар в сферата на обслужването – хотели, ресторанти, клубове, търговски обекти, а също така и в фирмени офиси и администрация. На все повече места баджовете служат и като временен пропуск за различни мероприятия или в работната организация. Баджове се ползват масово за изложения, презентации, обучения и семинари.

Баджовете могат да бъдат персонализирани с трайно отпечатано или гравирано име или да имат предвидено място за сменяем етикет с име. Персоналните баджове могат да съдържат снимка, код или друга уникална информация.

Произвеждаме много различни видове баджове, като разнообразието се определя от уникалния дизайн и използваните материали.

бадж с прозорче, CBA

Изработка на баджове от ABS

В производствената база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с три лазера за рязане и фино гравиране на баджове и плоскопечатен принтер за директен цветен печат с UV мастила.

Предлагаме както цялостен графичен дизайн на баджове, така и предпечатна подготовка на Вашите готови проекти. Изпълняваме всички довършителни процеси за изработката на баджове и монтиране на крепежни елементи.

Изработваме баджове от двуслоен ABS материал, подходящ за лазерно рязане и гравиране, при гравиране се достига до долния слой на материал, който е в контрастен цвят. Освен това, върху баджовете може да отпечатаме Вашето лого с фирмените Ви цветове чрез цветни UV мастила и бяла подложка.

Баджовете са водоустойчиви, предвидени за многократна употреба, с трайно брандиране и сменяеми вложки за име и длъжност.

бадж с прозорче BDJGR3

изработка на баджове – цена

Цена на бадж

При поръчка на баджове трябва да направите избор на следните спецификации:

 • Модел: Предлагаме три различни модела, според начина на визуализация на името, като единият модел е с два варианта.
 • Цвят: Комбинациите от цветове на ABS материала избирате по визуализация на картела.
 • Брандиране: Обикновено ползваме лазерно гравиране, защото материалите са създадени за тази цел. Но може да замените или допълните с директен цветен печат с устойчиви UV мастила.
 • Начин за закрепване: Предлагаме няколко различни елементи за закрепване на баджа: единичен или двоен магнит, игла или щипка с малка игла.

Модели баджове

BDG1

Предимствата на този модел бадж е възможността да се изреже в уникалната фома, различна от правоъгълник и персоналнизирано надписване с име и длъжност на служител. Информацията – лого, име и длъжност е гравирана или отпечатана и не може да се промяна. Стандартният размер е 70/40 мм, но вие може да изберете различен размер по Ваше желание.

Персонален бадж с гравирано име и длъжност на служителя е израз на висока класа на компанията, доверие и лоялност към служителите и персонална отговорност към клиентите. Но този вид бадж има особеност, с което трябва да се съобразите – при изработка на единични бройки (при назначаване на нов служител или загуба на бадж) минималното количество е 5 броя.

бадж за козметично студио
бадж с цветен печат

BDG2R

Баджовете от този модел се изработват от два слоя пластмаса. Лицевият панел е двуслоен ABS, подходящ за лазерно гравиране или UV печат, в който е изрязано прозорче. Вторият слой е 2 мм полиестерна плоскост, в която е фрезован канал за поставяне на вложка за име на баджа. Гръбчетата се изработват предварително, за да се постигне по-ниска цена на бадж. Използваме два цвята: черно или бяло, в зависимост от втория слой на лицевия панел..

Част от надписите, като фирмено лого и името на компанията/обекта могат да се гравират или отпечатат. Освен това има място за сменяемо картонче за име на служител. Размерът на отвора за картончето е 60/14 мм.

BDG2R е с фиксирана правоъгълна форма със заоблени ъгли и размер 70/40 мм.

Предимството на този модел бадж с гравиране е лесната подмяна на листчето с името и длъжността на служителя, което Ви позволява да държите известно количество резервни баджове за назначаване на нови служители или за подмяна на загубени баджове.

Бадж с вложка и гравиран надпис "Медицински Университет Варна"
бадж модел BDG2R с UV печат

BDG2F

Този бадж е разновидност на BDG2R. Всички характеристики са същите с една разлика: Лицевият панел е по-висок с един сантиметър. Идеята е удължената горна страна да бъде изрязана в уникална форма. По този начин част от логото или друг графичен елемент излизат извън правоъгълната рамка, създавайки по-разчупена индивидуална визия. Размерът е 70/50 мм.

визуализация на червен бадж с гравиране
сребрист бадж с печат BaoBar

BDG3

Бадж – изработен от един слой ABS плоскост за лазерно гравиране. На лицевата страна се гравира или отпечатва лого и текст, под тях се изрязва прозорче с размери 68/15 мм. На задната страна се залепва прозрачен джоб, в който може да се поставя и подменя листче с име и длъжност на служител. Над джоба от задна страна се монтира механизъм за закрепване на баджа: двоен магнит или игла. Размерът на този модел бадж е 81/43 мм и не може да бъде по-малък заради големините на джоба и магнита. Моделът е олекотен, с лесно сменяема вложка и възможност за персонализиране на лицето, предвиден за  дълготряйна употреба при външни условия. Формата може да е различна от минимално необходимата или от правоъгълника с максималния размер.

бадж BDG3 Makaza
бадж с прозрачен джоб

Начини за закачане на бадж

закрепване с двоен магнит

Двоен магнит

щипка с игла на бадж

щипка с игла

игли за бадж

игла

единичен магнит на бадж

Един. магнит

Цветове на ABS за баджове с гравиране

204

382

402

413

417

704

602

622

512

932

334

734

894

884

172

Произведено в импрес

Бадж от плексиглас за вложка – BDJPL1

Бадж – изработен от прозрачен плексиглас 1.5 мм, чрез лазерно рязане и термично сгъване. Странично се получава процеп, в който да се пъхне картонче с отпечатана информация. Размер 70/45 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или двоен магнит. Предлагаме отпечатване на вложките, но те не са включени в цената. Плексигласовите баджове се изработват от ИМПРЕС предварително в големи количества и се поддържат на склад. поради тази причина цената не зависи от броя поръчани баджове.
плексигласов бадж BDJPL1

Цени за баджове BDJPL1

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
количество
закрепване 10 30 50
игла 1.45 1.45 1.45
щипка с игла 1.65 1.65 1.65
двоен магнит 2.30 2.30 2.30

204

382

402

413

417

704

602

622

512

932

334

734

894

884

172

Бадж от плексиглас за окачване на лента за врат – BGJLV1

Бадж изработен от прозрачен плексиглас 2 мм. Дизайнът е отпечатан на PVC фолио и е апликиран върху плексигласовата основа от двете страни. Размер 55/85 мм. Ползва се закачен на текстилна лента за врат. Здрав и влагоустойчив, този бадж е подходящ за дългосрочна употреба. Формата може да е различна от правоъгълник.

Цени

 Захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
лента за врат 3.70 1.75 1.32

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн и лентата за врат.

Баджове с връзка за врата и печат на QR код, изработени за захарни изделия варна

Бадж от ламиниран картон за окачване на лента за врат – BGJLV2

Бадж изработен от двустранно отпечатано картонче с ламинат 250 микрона. Размер – 55/85 мм. Ползва се закачен на текстилна лента за врат. Подходящ за краткосрочна употреба и при големи тиражи – конференции, презентации, обучения и др. Формата е правоъгълна със заоблени ъгли.

Цени

 Захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
лента за врат 3.70 1.42 0.88

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн и лентата за врат.

баджове за Toyota, от ламиниран картон за окачване с лента
Хоризонтален бадж
 • M/BD-02
 • прозрачен бадж за цветна хартиена вложка, 10.6/8.2 см
 • 0.065 USD
Вертикален бадж
 • M/BD-03
 • прозрачен, за цветна хартиена вложка, 8/12 см
 • 0.095 USD
Метален бадж
 • S/M-32
 • 7/2.5/4 см
 • 1.28 лв.
Моделите ленти за врат, които предлагаме, можете да разгледате тук: