088 264 9611    sales@impress.bg

производство на реклама

 

Изработка на баджове

различни видове баджовеБаджове на персонала са необходим и задължителен аксесоар в сферата на обслужването – хотели, ресторанти, клубове, търговски обекти, а също така и в административната област – фирмени офиси, банки, организации. На все повече места баджовете служат и като временен пропуск за различни мероприятия или в работната организация. Баджове се ползват масово за изложения, презентации, обучения и семинари.

Персонализиране на баджове

Произвеждаме много различни видове баджове, като разнообразието се определя от уникалния дизайн и използваните материали. Баджовете могат да бъдат персонализирани с трайно отпечатано или гравирано име или да имат предвидено място за сменяем етикет с име. Персоналните баджове могат да съдържат снимка, QR код или друга уникална информация.

Начини за закачване на бадж

На задната страна на баджовете монтираме елементи, чрез които баджът може да се закрепи към дреха или чрез лента да се окачи на врата.

 • игла – може да бъде с бяла, черна или синя основа
 • щипка с игла – комбиниран вариант
 • двоен магнит – може да бъде единичен или троен
 • лента за врат – само за някои модели баджове

По-долу са описани вариантите на изработваните от нас баджове. Всички модели можем да изработим с други размери по Ваше желание.

Бадж от плексиглас за вложка – BDJPL1

Бадж – изработен от прозрачен плексиглас 1.5 мм, чрез лазерно рязане и термично сгъване. Странично се получава процеп, в който да се пъхне картонче с отпечатана информация. Размер 70/45 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или двоен магнит. Предлагаме отпечатване на вложките, но те не са включени в цената. Плексигласовите баджове се изработват от ИМПРЕС предварително в големи количества и се поддържат на склад. поради тази причина цената не зависи от броя поръчани баджове.

Цени за бадж BDJPL1

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС.Цените не включват графичен дизайн.
захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
игла 1.42 1.42 1.42
щипка с игла 1.63 1.63 1.63
двоен магнит 2.27 2.27 2.27
бадж за конференция на БФС
Плексигласов бадж BDJPL1 - гръб, щипка с игла

Бадж от ABS с гравиран текст – BDJGR1

Бадж изработен от ABS пластмаса за лазерно гравиране, която се предлага в различни цветове по картел. Информацията – лого, име и длъжност е гравирана и не подлежи на промяна. Водоустойчив, за дългосрочна употреба като надписите не се заличават с времето. Размер 70/40 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или магнит.

стандартни форми за баджФормата на баджа може да е различна от правоъгълник. Имате избор от няколко готови решения или може да поръчате бадж с уникална форма, съобразена с Вашето лого и лични предпочитания.

Цената за проект не е включена в таблицата. При ползване на стандартни форми цената е 10 лв., а за уникален дизайн е 20 лв. Проектът се заплаща еднократно само при първа поръчка. Следващи корекции в променливата информация (име, длъжност) са безплатни.

Персонален бадж с гравирано име и длъжност на служителя е израз на висока класа на компанията, доверие и лоялност към служителите и персонална отговорност към клиентите. Но този вид бадж има особеност, с което трябва да се съобразите – при изработка на единични бройки (при назначаване на нов служител или загуба на бадж) към цената на поръчката, ако е под 10 броя се добавят 7 лева (независимо дали е за 1 или 9 баджа).

Цени за бадж BDJGR1

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
игла 4.32 3.52 3.38
щипка с игла 4.53 3.73 3.59
двоен магнит 5.17 4.37 4.23
Бадж от ABS с гравиран текст – BDJGR1, лице
Бадж от ABS с гравиран текст на лицето – BDJGR1, гръб с двоен магнит

Бадж от ABS с гравиран текст и място за вложка – BDJGR2

Бадж изработен от два слоя ABS пластмаса за лазерно гравиране. Част от текста, като фирмено лого е гравиран, но има поле за поставяне на лисче с име, което може да се подменя. Водоустойчив, за многократна употреба. Размер 70/40 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или магнит. Формата може да е различна от правоъгълник. Материалът от който е изработен се предлага в различни цветове по каталог.

Предимството на този модел бадж с гравиране е лесната подмяна на листчето с името и длъжността на служителя, което Ви позволява да държите известно количество резервни баджове за назначаване на нови служители или за подмяна на загубени баджове.

Цените в таблицата по-долу се отнасят за бадж със стандартната форма, която представлява правоъгълник със заоблени ъгли и размери 70/40 мм, прозорчето е с размери 60/14 мм. Гръбчетата се изработват предварително, за да се постигне по-ниска цена. Те се предлагат в два цвята – черно и бяло. За цвета на лицето няма ограничения. Проектът се заплаща само при първа поръчка, цената е 10 лв. Ако желаете индивидуална форма на баджа – направете запитване. Ако се запазят габаритните размери 70/40 мм, то цената ще е същата за над 50 броя, но постепенно ще се увеличава при по-малките бройки, заради индивидуалната изработка на гръбчетата.

Цени за бадж BDJGR2

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
игла 5.32 4.52 4.38
щипка с игла  5.53 4.73 4.59
двоен магнит  6.17 5.37 5.23
Бадж от ABS с гравиран текст и вложка BDJGR2, лице
Бадж – BDJGR2, гръб с двоен магнит

Бадж от ABS с гравиран текст прозрачен джоб за вложка – BDJGR3

Бадж – изработен от един слой ABS плоскост за лазерно гравиране. На лицевата страна се гравира лого и текст, под тях се изрязва прозорче с размери 68/15 мм. На задната страна се залепва прозрачен джоб, в който може да се поставя и подменя листче с име и длъжност на служител. Над джоба от задна страна се монтира механизъм за закрепване на баджа: двоен магнит или игла. Размерът на този модел бадж е 81/43 мм и не може да бъде по-малък заради големините на джоба и магнита. Моделът е олекотен, с лесно сменяема вложка и възможност за гравиране на лицето, предвиден за  дълготряйна употреба при външни условия. Формата може да е различна от правоъгълник. Материалът от който е изработен се предлага в различни цветове по каталог. Цена за проект 10 лв., само за първа поръчка.

Цени за бадж BDJGR3

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
игла 4.09 3.29 3.13
двоен магнит  4.94 4.14 3.98

Бадж от алуминий с гравиран текст – BDJAL1

Бадж изработен от анодиран алуминий за лазерно гравиране. Текстът – име, лого или друго е гравиран и не подлежи на промяна. Водоустойчив, за дългосрочна употреба като надписите не се заличават с времето. Размер 60/40 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или магнит. Формата може да е различна от правоъгълник. Материалът от който е изработен се предлага в различни цветове по каталог.

Цени

Захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
игла 4.50 3.45 3.20
щипка с игла 4.55 3.50 3.25
магнит 5.55 4.50 4.25

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.

баджове от анодиран алуминий с амгнит, изрязани по индивидуален дизайн

Бадж от плексиглас за окачване на лента за врат – BGJLV1

Бадж изработен от прозрачен плексиглас 2 мм. Дизайнът е отпечатан на PVC фолио и е апликиран върху плексигласовата основа от двете страни. Размер 55/85 мм. Ползва се закачен на текстилна лента за врат. Здрав и влагоустойчив, този бадж е подходящ за дългосрочна употреба. Формата може да е различна от правоъгълник.

Цени

 Захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
лента за врат 3.70 1.75 1.32

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн и лентата за врат.

Баджове с връзка за врата и печат на QR код, изработени за захарни изделия варна

Бадж от ламиниран картон за окачване на лента за врат – BGJLV2

Бадж изработен от двустранно отпечатано картонче с ламинат 250 микрона. Размер – 55/85 мм. Ползва се закачен на текстилна лента за врат. Подходящ за краткосрочна употреба и при големи тиражи – конференции, презентации, обучения и др. Формата е правоъгълна със заоблени ъгли.

Цени

 Захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
лента за врат 3.70 1.42 0.88

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн и лентата за врат.

баджове за Toyota, от ламиниран картон за окачване с лента
Хоризонтален бадж
 • M/BD-02
 • прозрачен бадж за цветна хартиена вложка, 10.6/8.2 см
 • 0.065 USD
Вертикален бадж
 • M/BD-03
 • прозрачен, за цветна хартиена вложка, 8/12 см
 • 0.095 USD
Метален бадж
 • S/M-32
 • 7/2.5/4 см
 • 1.28 лв.
Моделите ленти за врат, които предлагаме, можете да разгледате тук: