T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Изработка на баджове

Персонализирани Баджове

Баджове на персонала са необходим и задължителен аксесоар в сферата на обслужването – хотели, ресторанти, клубове, търговски обекти, а също така и в административната област – фирмени офиси, банки, организации. На все повече места баджовете служат и като временен пропуск за различни мероприятия или в работната организация. Баджове се ползват масово за изложения, презентации, обучения и семинари.

Баджовете могат да бъдат персонализирани с трайно отпечатано или гравирано име или да имат предвидено място за сменяем етикет с име. Персоналните баджове могат да съдържат снимка, QR код или друга уникална информация.

Произвеждаме много различни видове баджове, като разнообразието се определя от уникалния дизайн и използваните материали.

бадж с прозорче, CBA

Изработка на баджове

В производствената база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с три лазера за рязане и фино гравиране на баджове, дигитална печатна машина и екосолвентен принтер за цветен печат на картон и PVC фолио. Предлагаме както цялостен графичен дизайн на баджове, така и предпечатна подготовка на Вашите готови проекти. Изпълняваме всички довършителни процеси за изработката на баджове: ламиниране, сгъване и лепене на ABS и PMMA, монтиране на различни видове крепежни елементи.
бадж с прозорче BDJGR3

Начини за закачане на бадж

закрепване с двоен магнит

Двоен магнит

щипка с игла на бадж

щипка с игла

игли за бадж

игла

единичен магнит на бадж

Един. магнит

Цветове на ABS за баджове с гравиране

204

382

402

413

417

704

602

622

512

932

334

734

894

884

172

Видове баджове

бадж за козметично студио

BDJGR1

Двуцветен ABS, изрязан по контур и с гравиране.

баджове BDJGR2

BDJGR2

ABS с гравиран текст, място за вложка с име.

PVC стикер дава под наем

BDJGR3

ABS с гравиранo лого и прозрачен джоб за име

PVC стикер дава под наем

BDJPL1

Сгънат плексиглас с място за вложка с печат.

BDJGR1 – Бадж от ABS с гравиран текст

Предимствата на този модел бадж е възможността да се изреже в уникалната фома, според вашето лого и персоналнизирано надписване с име и длъжност на служител. Баджът се изработва от ABS пластмаса чрез лазерно рязане и гравиране. Може да избирате цвят на баджа и надписа от картел. Информацията – лого, име и длъжност е гравирана и не подлежи на промяна. Баджовете са водоустойчиви, подходящи за дългосрочна употреба, надписите не се заличават с времето. Стандартният размер е 70/40 мм, но вие може да изберете различен размер по Ваше желание. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или магнит – единичен или двоен.

Формата на баджа може да е различна от правоъгълник. Имате избор от няколко готови решения или може да поръчате бадж с уникална форма, съобразена с Вашето лого и лични предпочитания.

Цената за проект не се оскъпява заради индивидуалната форма и различните надписи персонализация. Ако поръчвате втори и последващ път изберете готов проект, без значение дали ще има добавяне на нови имена.

Персонален бадж с гравирано име и длъжност на служителя е израз на висока класа на компанията, доверие и лоялност към служителите и персонална отговорност към клиентите. Но този вид бадж има особеност, с което трябва да се съобразите – при изработка на единични бройки (при назначаване на нов служител или загуба на бадж) минималното количество е 5 броя.

BDJGR2 – Бадж от ABS с гравиран текст и място за вложка

Бадж изработен от два слоя ABS пластмаса за лазерно гравиране. Част от текста, като фирмено лого е гравиран, но има поле за поставяне на лисче с име, което може да се подменя. Водоустойчив, за многократна употреба. Размер 70/40 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или магнит. Формата може да е различна от правоъгълник. Материалът от който е изработен се предлага в различни цветове по каталог.

Предимството на този модел бадж с гравиране е лесната подмяна на листчето с името и длъжността на служителя, което Ви позволява да държите известно количество резервни баджове за назначаване на нови служители или за подмяна на загубени баджове.

Цените в таблицата по-долу се отнасят за бадж със стандартната форма, която представлява правоъгълник със заоблени ъгли и размери 70/40 мм, прозорчето е с размери 60/14 мм. Гръбчетата се изработват предварително, за да се постигне по-ниска цена. Те се предлагат в два цвята – черно и бяло. За цвета на лицето няма ограничения. Проектът се заплаща само при първа поръчка, цената е 10 лв. Ако желаете индивидуална форма на баджа – направете запитване. Ако се запазят габаритните размери 70/40 мм, то цената ще е същата за над 50 броя, но постепенно ще се увеличава при по-малките бройки, заради индивидуалната изработка на гръбчетата.

бадж BDJGR2

BDJGR3 – Бадж от ABS с гравиран текст и прозрачен джоб

Бадж – изработен от един слой ABS плоскост за лазерно гравиране. На лицевата страна се гравира лого и текст, под тях се изрязва прозорче с размери 68/15 мм. На задната страна се залепва прозрачен джоб, в който може да се поставя и подменя листче с име и длъжност на служител. Над джоба от задна страна се монтира механизъм за закрепване на баджа: двоен магнит или игла. Размерът на този модел бадж е 81/43 мм и не може да бъде по-малък заради големините на джоба и магнита. Моделът е олекотен, с лесно сменяема вложка и възможност за гравиране на лицето, предвиден за  дълготряйна употреба при външни условия. Формата може да е различна от правоъгълник. Материалът от който е изработен се предлага в различни цветове по каталог.
бадж с прозорче BDJGR3

Бадж от плексиглас за вложка – BDJPL1

Бадж – изработен от прозрачен плексиглас 1.5 мм, чрез лазерно рязане и термично сгъване. Странично се получава процеп, в който да се пъхне картонче с отпечатана информация. Размер 70/45 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или двоен магнит. Предлагаме отпечатване на вложките, но те не са включени в цената. Плексигласовите баджове се изработват от ИМПРЕС предварително в големи количества и се поддържат на склад. поради тази причина цената не зависи от броя поръчани баджове.
плексигласов бадж BDJPL1

Цени за баджове BDJPL1

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
количество
закрепване 10 30 50
игла 1.45 1.45 1.45
щипка с игла 1.65 1.65 1.65
двоен магнит 2.30 2.30 2.30

204

382

402

413

417

704

602

622

512

932

334

734

894

884

172

Бадж от плексиглас за окачване на лента за врат – BGJLV1

Бадж изработен от прозрачен плексиглас 2 мм. Дизайнът е отпечатан на PVC фолио и е апликиран върху плексигласовата основа от двете страни. Размер 55/85 мм. Ползва се закачен на текстилна лента за врат. Здрав и влагоустойчив, този бадж е подходящ за дългосрочна употреба. Формата може да е различна от правоъгълник.

Цени

 Захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
лента за врат 3.70 1.75 1.32

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн и лентата за врат.

Баджове с връзка за врата и печат на QR код, изработени за захарни изделия варна

Бадж от ламиниран картон за окачване на лента за врат – BGJLV2

Бадж изработен от двустранно отпечатано картонче с ламинат 250 микрона. Размер – 55/85 мм. Ползва се закачен на текстилна лента за врат. Подходящ за краткосрочна употреба и при големи тиражи – конференции, презентации, обучения и др. Формата е правоъгълна със заоблени ъгли.

Цени

 Захващане 10 бр. 30 бр. 50 бр.
лента за врат 3.70 1.42 0.88

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн и лентата за врат.

баджове за Toyota, от ламиниран картон за окачване с лента
Хоризонтален бадж
  • M/BD-02
  • прозрачен бадж за цветна хартиена вложка, 10.6/8.2 см
  • 0.065 USD
Вертикален бадж
  • M/BD-03
  • прозрачен, за цветна хартиена вложка, 8/12 см
  • 0.095 USD
Метален бадж
  • S/M-32
  • 7/2.5/4 см
  • 1.28 лв.
Моделите ленти за врат, които предлагаме, можете да разгледате тук: