T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

Изработка на баджове

Персонализирани Баджове

Баджове на персонала са необходим и задължителен аксесоар в сферата на обслужването – хотели, ресторанти, клубове, търговски обекти, а също така и в административната област – фирмени офиси, банки, организации. На все повече места баджовете служат и като временен пропуск за различни мероприятия или в работната организация. Баджове се ползват масово за изложения, презентации, обучения и семинари.

Баджовете могат да бъдат персонализирани с трайно отпечатано или гравирано име или да имат предвидено място за сменяем етикет с име. Персоналните баджове могат да съдържат снимка, QR код или друга уникална информация.

Произвеждаме много различни видове баджове, като разнообразието се определя от уникалния дизайн и използваните материали.

бадж с прозорче, CBA

Изработка на баджове

В производствената база на ИМПРЕС в гр. Варна разполагаме с три лазера за рязане и фино гравиране на баджове, дигитална печатна машина и екосолвентен принтер за цветен печат на картон и PVC фолио. Предлагаме както цялостен графичен дизайн на баджове, така и предпечатна подготовка на Вашите готови проекти. Изпълняваме всички довършителни процеси за изработката на баджове: ламиниране, сгъване и лепене на ABS и PMMA, монтиране на различни видове крепежни елементи.

бадж с гравирано лице и с магнит на гърба

Начини за закачане на бадж

магнит за бадж

двоен магнит

щипка с игла за бадж

щипка с игла

игла за бадж

игла

лента за бадж

лента

Видове баджове

BDJGR1

двуцветен ABS, изрязан по контур и с гравиране

BDJGR2

ABS с гравиран текст, място за вложка с име

BDJGR3

ABS с гравиран текст и прозрачен джоб за име

BDJPL1

сгънат плексиглас с място за вложка с печат

Бадж от ABS с гравиран текст – BDJGR1

Бадж изработен от ABS пластмаса за лазерно гравиране, която се предлага в различни цветове по картел. Информацията – лого, име и длъжност е гравирана и не подлежи на промяна. Водоустойчив, за дългосрочна употреба като надписите не се заличават с времето. Размер 70/40 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или магнит.

Формата на баджа може да е различна от правоъгълник. Имате избор от няколко готови решения или може да поръчате бадж с уникална форма, съобразена с Вашето лого и лични предпочитания.

Цената за проект не е включена в таблицата. При ползване на стандартни форми цената е 10 лв., а за уникален дизайн е 20 лв. Проектът се заплаща еднократно само при първа поръчка. Следващи корекции в променливата информация (име, длъжност) са безплатни.

Персонален бадж с гравирано име и длъжност на служителя е израз на висока класа на компанията, доверие и лоялност към служителите и персонална отговорност към клиентите. Но този вид бадж има особеност, с което трябва да се съобразите – при изработка на единични бройки (при назначаване на нов служител или загуба на бадж) към цената на поръчката, ако е под 10 броя се добавят 7 лева (независимо дали е за 1 или 9 баджа).За Вашите баджове може да изберете някоя от следните цветови комбинации на ABS за гравиране:

баджове - стандартни форми

Цени за бадж BDJGR1

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
количество
закрепване103050
игла4.323.523.38
щипка с игла4.533.733.59
двоен магнит5.174.374.23

Цветове на ABS за баджове: BDJGR1, BDJGR2, BDJGR3

Бадж от ABS с гравиран текст и място за вложка – BDJGR2

Бадж изработен от два слоя ABS пластмаса за лазерно гравиране. Част от текста, като фирмено лого е гравиран, но има поле за поставяне на лисче с име, което може да се подменя. Водоустойчив, за многократна употреба. Размер 70/40 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или магнит. Формата може да е различна от правоъгълник. Материалът от който е изработен се предлага в различни цветове по каталог.

Предимството на този модел бадж с гравиране е лесната подмяна на листчето с името и длъжността на служителя, което Ви позволява да държите известно количество резервни баджове за назначаване на нови служители или за подмяна на загубени баджове.

Цените в таблицата по-долу се отнасят за бадж със стандартната форма, която представлява правоъгълник със заоблени ъгли и размери 70/40 мм, прозорчето е с размери 60/14 мм. Гръбчетата се изработват предварително, за да се постигне по-ниска цена. Те се предлагат в два цвята – черно и бяло. За цвета на лицето няма ограничения. Проектът се заплаща само при първа поръчка, цената е 10 лв. Ако желаете индивидуална форма на баджа – направете запитване. Ако се запазят габаритните размери 70/40 мм, то цената ще е същата за над 50 броя, но постепенно ще се увеличава при по-малките бройки, заради индивидуалната изработка на гръбчетата.

бадж BDJGR2

Цени за баджове BDJGR2

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
количество
закрепване103050
игла5.324.524.38
щипка с игла5.534.734.59
двоен магнит6.175.375.23

Бадж от ABS с гравиран текст и прозрачен джоб – BDJGR3

Бадж – изработен от един слой ABS плоскост за лазерно гравиране. На лицевата страна се гравира лого и текст, под тях се изрязва прозорче с размери 68/15 мм. На задната страна се залепва прозрачен джоб, в който може да се поставя и подменя листче с име и длъжност на служител. Над джоба от задна страна се монтира механизъм за закрепване на баджа: двоен магнит или игла. Размерът на този модел бадж е 81/43 мм и не може да бъде по-малък заради големините на джоба и магнита. Моделът е олекотен, с лесно сменяема вложка и възможност за гравиране на лицето, предвиден за  дълготряйна употреба при външни условия. Формата може да е различна от правоъгълник. Материалът от който е изработен се предлага в различни цветове по каталог. Цена за проект 10 лв., само за първа поръчка.
бадж с прозорче BDJGR3

Цени за баджове BDJGR3

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
количество
закрепване103050
игла4.093.293.13
двоен магнит4.944.143.98

Бадж от плексиглас за вложка – BDJPL1

Бадж – изработен от прозрачен плексиглас 1.5 мм, чрез лазерно рязане и термично сгъване. Странично се получава процеп, в който да се пъхне картонче с отпечатана информация. Размер 70/45 мм. Закачването става чрез щипка с малка игла, голяма игла или двоен магнит. Предлагаме отпечатване на вложките, но те не са включени в цената. Плексигласовите баджове се изработват от ИМПРЕС предварително в големи количества и се поддържат на склад. поради тази причина цената не зависи от броя поръчани баджове.
плексигласов бадж BDJPL1

Цени за баджове BDJPL1

Цените са в лева за 1 брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн.
количество
закрепване103050
игла1.451.451.45
щипка с игла1.651.651.65
двоен магнит2.302.302.30

Бадж от плексиглас за окачване на лента за врат – BGJLV1

Бадж изработен от прозрачен плексиглас 2 мм. Дизайнът е отпечатан на PVC фолио и е апликиран върху плексигласовата основа от двете страни. Размер 55/85 мм. Ползва се закачен на текстилна лента за врат. Здрав и влагоустойчив, този бадж е подходящ за дългосрочна употреба. Формата може да е различна от правоъгълник.

Цени

 Захващане10 бр.30 бр.50 бр.
лента за врат3.701.751.32

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн и лентата за врат.

Баджове с връзка за врата и печат на QR код, изработени за захарни изделия варна

Бадж от ламиниран картон за окачване на лента за врат – BGJLV2

Бадж изработен от двустранно отпечатано картонче с ламинат 250 микрона. Размер – 55/85 мм. Ползва се закачен на текстилна лента за врат. Подходящ за краткосрочна употреба и при големи тиражи – конференции, презентации, обучения и др. Формата е правоъгълна със заоблени ъгли.

Цени

 Захващане10 бр.30 бр.50 бр.
лента за врат3.701.420.88

Цените са в лева за брой, без ДДС. Цените не включват графичен дизайн и лентата за врат.

баджове за Toyota, от ламиниран картон за окачване с лента
Хоризонтален бадж
  • M/BD-02
  • прозрачен бадж за цветна хартиена вложка, 10.6/8.2 см
  • 0.065 USD
Вертикален бадж
  • M/BD-03
  • прозрачен, за цветна хартиена вложка, 8/12 см
  • 0.095 USD
Метален бадж
  • S/M-32
  • 7/2.5/4 см
  • 1.28 лв.
Моделите ленти за врат, които предлагаме, можете да разгледате тук: