T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Рекламни материали за автосервизи

Защо ИМПРЕС?

Ние сме производители на рекламни и информационни материали със собствена печатна база и цех за външна реклама. Разполагаме с разнообразни технологии за печат, лазерно гравиране, плотерно рязане, щанцоване и други.

Импрес е основана през 1996 година. От тогава имаме десетки клиенти с предмет на дейност свързана с автомобилите: автосервизи, автосалони, авточасти, автомивки и други.
Нашите преимущества са, че може да поръчате всичко на едно място, директно от производител с огромен опит.

По-общите материали сме описали в съответните раздели – Печатни материали (папки, бланки, визитки, флаери, формуляри, протоколи, договори); Външна реклама (табели, транспаранти, брандиране на фасади, надписи от фолио).

Календари и тефтери

Печатаме работни, еднолистни и многолистни календари по индивидуален проект. Произвеждаме настолни планшети, кубчета с листи за писане и тефтери със спирала.

Поставки за брошури

Изработваме плексигласови поставки за брошури, за етикети и ценови листи за услуги. Предлагаме различни размери и варианти за плот, за стена и за земя.

Рекламни сувенири

Предлагаме рекламни сувенири с надписи: тениски, ключодържатели, химикалки, флашки и други промоционални подаръци. За брандиране на сувенири прилагаме над 10 различни технологии.

Външна реклама

Брандираме фасади и витрини, автомобили и камиони. Изработваме различни видове табели, светещи реклами и обемни букви. Отпечатваме и монтираме рекламни винили и надписи от фолио.

Интериорна реклама

Изграждаме визуална комуникация: указателни табели, пиктограми, табла. Произвеждаме плексигласови поставки, плакети, баджове и значки.

Специализирани продукти за автосервизи

  • гаранционни карти
  • сервизни книжки
  • стикери
  • хартиени стелки
  • ароматизатори

Галерия