T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Рекламни сувенири

Предимства на рекламна агенция Импрес

Тези малки подаръци за Вашите клиенти и контрагенти всъщност могат да бъдат една изключително ефикасна реклама. За разлика от сравнително стационарните рекламни календари, практичността на сувенирите позволява да бъдат мобилни и, тръгвайки от своя първоначален получател, да достигнат до неподозирани потребители.

Защо да изберете Импрес за изпълнител на Вашите рекламни сувенири?

 • Опит: Повече от 20 години предлагаме корпоративни подаръци с рекламни надписи. Благодарение на изградените стабилни партньорски отношения с най-големите вносители на рекламни сувенири, и на големите обеми реализирани продажби, ние ползваме преференциални цени и условия. Възползвайте се и Вие, като поръчате своите рекламни материали в Импрес.
 • Брандиране на рекламни сувенири: Най-голямото преимущество, когато поръчате рекламни сувенири от Импрес е, че Вие ще получите графичен проект и качествено брандиране на фирмените Ви подаръци. Разполагаме с четири ателиета, в които извършаваме 12 различни технологии за брандиране на сувенири. Ние ще Ви предложим най-подходящият метод в зависимост от избраният рекламен материал, Вашите предпочитания и бюджет.
 • Мостри: Споделяме убеждението, че когато купувате рекламни сувенири, които ще раздавате като фирмени подаръци, брандирани с логото на Вашата компания, Вие трябва да сте убедени чрез мостра, че сте направили подходящия избор. Разполагаме с мостри на всички рекламни сувенири от нашата колекция, които може да разгледате в мострената ни зала в град Варна или можем да Ви я изпратим с куриер.
 • Подбор на рекламни сувенири: Преди да предоставим нашата колекция от рекламни подаръци на Вашето внимание, ние сме осъществили много внимателен подбор на всеки артикул по следните критерии:
  • Качествени сувенири – всеки артикул, с който е имало проблем или преценим, че потенциално може да има проблем, отпада от селекцията.
  • Нови артикули – чрез замяна и постоянно допълване на рекламни продукти ние сме обновили колекцията от рекламни сувенири за 2021 година.
  • Подходящи за брандиране – всички промоционални подаръци са тествани за постигане на качествен резултат при съответните технологии за сувенирен печат, които сме предложили за всеки един артикул.
  • Доставими количества – предлагаме рекламни сувенири, които се намират на склад в България и тяхната доставка е безплатна и бърза. Ежедневно актуализираме информацията.

Технологии за брандиране на рекламни сувенири

 1. Сито печат
  • Икономичен и траен печат с един или повече цвята. Подходящ за по-малки количества сувенири. Възможно е да се печата върху метал, стъкло, кожа, дърво и други материали. Разполагаме с 6-цветен карусел за директен ситопечат върху текстил. Извършваме ротационен ситопечат върху чаши и други цилиндрични и конусовидни изделия. Ателието е оборудвано и с автоматична машина за ситопечат вурху плоскости с формат до 700/500 мм.
    
 2. Тампонен печат
  • За печат на твърди предмети с неправилна форма като химикалки, запалки и ключодържатели. Много изгоден печат като цена за количества над  300 броя. Отлично качество на отпечатъка за фини детайли. Разполагаме с едноцветна и двуцветна автоматични машини за тампонен печат.
    
 3. Лазерно гравиране
  • Лазерното гравиране е нескъп метод за създаване на ефектен и дълготраен рекламен надпис. Подходящ е за рекламни сувенири от среден и по-висок клас. Разполагаме с три различни лазера, два от тях използваме за гравиране на рекламни сувенири. Файбър лазер основно за метални артикули и CO2 лазер за почти всичко останало, включително дърво, кожа, стъкло и корк.
    
 4. Механично гравиране
  • Технологията се явява алтернатива на лазерното гравиране, когато искате надписа да е по-дискретен и във винтидж стил. Използва се фреза с диамантен връх, подходящ е за гравиране на луксозни бизнес подаръци с метални елементи. Идеални резултати се постигат на по-меки сплави и гравиране само по контура на буквите.
    
 5. Преге печат
  • Използва се за брандиране на бележници и папки меню с термореактивни корици. Прилага се и при по-луксозни кожени бизнес подаръци. Не се използва цвят, но отпечатъкът е много ефектен. Извършва се машинно чрез натиск върху кожата с нагрято клише.
    
 6. Топъл печат
  • Използва се върху картон или книговезко платно. Технологията е комбинация между преге (използва се клише) и трансферен печат (използва се металикова цветна лента). В зоната на клишето лентата се залепва трайно върху рекламния материал, чрез температура и натиск.
 1. Трансферен печат
  • Използваме преса за пренасяне на изображение от трансферна медия върху текстилни рекламни подаръци: Изображението може да бъде създадено по няколко технологии: Ситопечат за шапки, ранички и други изделия с неправилна форма; Солвентен печат за пълноцветни изображения в малък тираж; Плотерно изрязани надписи от флок за променлива информация като номера или за надписване на много малко бройки. 
    
 2. Екосолвентен печат
  • Разполагаме с широкоформатен принтер за качествен цветен печат. Използваме го основно във външната и интериорната реклама. Този печат намира приложение и при брандиране на някои рекламни сувенири като циферблати на стенни часовници, корици на класьори, плакети и други. 
    
 3. Дигитален печат
  • Предлагаме и дигитален и офсетов печат, изборът на технологията зависи от тиража и формата на рекламния материал. Произвеждаме разнообразни модели календари, тефтери с твърди корици, брандирани карти за игра, подложки за чаши, поставки за лисчета и още десетки видове печатни рекламни подаръци.
     
 4. Директен печат с UV мастила
  • Използваме принтер с UV мастила по CMYK скала с добавени бяло мастило за подложка и безцветен лак. Технологията позволява директен печат върху различни материали. Подходяща е когато отпечатъкът трябва да бъде пълноцветен.
      
 5. Селективен лак
  • Използваме машинен ситопечат за нанасяне на лака, който се фиксира след това в сушилня с UV светлина. Използва се предимно като екстра към печатни материали, но може да се прилага и самостоятелно върху едноцветни корици на тефтери от изкуствена кожа. Получава се оригинален и много стилен рекламен надпис.
      
 6. Обемни стикери
  • Универсален начин за брандиране на рзлични продукти, включително и на рекламни подаръци. Стикерите са цветни, отпечатани върху PVC подложка и покрити със прозрачно, еластично защитно покритие. Удобни са за брандиране на по-луксозни чанти, ключодържатели, технологични аксесоари, значки и други.