T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Календари и тефтери

Календари от печатница Импрес

Календарът е част от ежедневието ни – всеки поглед, хвърлен към него, е възможност да достигнете до адресата на Вашето рекламно послание. Вашите гости, клиенти, партньори или пък потенциалните Ви клиенти могат чрез него да получат бърза информация за Вашия бизнес. Освен безспорната му рекламна функция, той дава и творчески възможности за уникален дизайн.

Изработка на рекламни календари

Печатница Импрес в град Варна е специализирана в производство на календари, тефтери и други печатни подаръчни материали. Нашите предложения за рекламни календари са разнообразни – стенни, настолни, джобни, планшети, еднолистови, многолистови или пък изработка на календари по поръчка. Вида, размерите, разпределението на секциите с датите и цветовите решения могат да бъдат избирани в зависимост от Вашите предпочитания и бюджет за цени на календари.

В портфолиото може да разгледате основните видове календари за 2024 година. Представени са различните модели с тяхната спецификация и информация за печат на календари с цени.

Новогодишни рекламни материали

Предлагаме всичко необходимо за Вашата новогодишна рекламна кампания. Освен направата на календари, печатница Импрес, гр. Варна изработва тефтери и календар-бележници. За Ваше удобство Вие може да поръчате на едно място и останалите подаръчни печатни материали като: хартиени торбички, карти за игра, поставки за листи, подложки за чаши, пъзели, коледни картички и още много други.

При нас може да намерите и богата гама от рекламни сувенири, които може да поръчате с брандиране на Вашето лого.

Въпроси

Поръчка